Манивео продали долг талиону

Мені сьогодні прийшло від таліона ,що моя заборгованість перед манівео відступлена в таліон плюс.юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості розмір якої становить 26107,65,деталі за ном.0800215017
Просрочка десь півтора місяці !
Що чекати?знов почнеться Треш,але тепер від таліону?як вони по адекватності?
У меня было тело 20 тыс с ранней весны, добрались окончательно только в конце лета и начали стрелять сначала в вайбер потом по всем, даже работа. Кароче весело, активно писали больше в вайбер и подробно рассказывали что и кому говорили по телефону. Давят психологически) благодаря одному человеку на форуме порешал с ними и разбил на части тело + %) плачу потихоньку

У меня было тело 20 тыс с ранней весны, добрались окончательно только в конце лета и начали стрелять сначала в вайбер потом по всем, даже работа. Кароче весело, активно писали больше в вайбер и подробно рассказывали что и кому говорили по телефону. Давят психологически) благодаря одному человеку на форуме порешал с ними и разбил на части тело + %) плачу потихоньку
Какие страшные люди! И как Вам удалось с ними договориться, поделитесь секретом?

Мені сьогодні прийшло від таліона ,що моя заборгованість перед манівео відступлена в таліон плюс.юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості розмір якої становить 26107,65,деталі за ном.0800215017
Просрочка десь півтора місяці !
Що чекати?знов почнеться Треш,але тепер від таліону?як вони по адекватності?
Те ж саме що і Манівео. Впринципі у кого як. В мене Маніки дзвонили тільки мамі, ці по родичах пройшлися. В когось взагалі нікому не дзвонять. Тут як повезе

Объясните реакцию, может в лс. Может я что то не так сделали или есть другие варианты?
Нет, все в порядке. просто было интересно узнать никнейм героя.
Если все получилось - это уже хорошо как бы!

Нет, все в порядке. просто было интересно узнать никнейм героя.
Если все получилось - это уже хорошо как бы!
Просто так ответили, будто бы ясно понятно - есть мой косяк)
Спасибо, ное сли все же есть информация как сделать с меньшими утратами такое - скажите) ибо ещё ШГ висит

Скажіть,Таліон приізжає?прийшла смс що в разі несплати,передадуть в регіональний відділ,і ті приїдуть по місцю реєстрації,роботи...

Скажіть,Таліон приізжає?прийшла смс що в разі несплати,передадуть в регіональний відділ,і ті приїдуть по місцю реєстрації,роботи...
Ні ... вони лиш відїжджають час від часу ... коли дунуть "трубку мира" в себе в подворотні

Ні ... вони лиш відїжджають час від часу ... коли дунуть "трубку мира" в себе в подворотні
[/QUOTE
Всьо ясно?
?ну тоді ясно )
А дують вони походу нормально...раз з тіла 9500,26500 хочуть...а нє...позавчора акцію пропонували 23000

Останнє редагування:
Назад
Угорі