Манивео начало обзвон.

• Автор теми Автор теми Анечка Анечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 127
  • Перегляди Перегляди 8K
Спасибо большое за поддержку

Спасибо за поддержку но и меня уже психика сдалась отпросился с работы еду домой уже не могу терор от калов и што зарежут и тд слушать уже нет сил... Быстро я здался....
Извените накрыло...
Даже не думайте вешать нос,вы уже нашли этот форум ,значит Бог вас послал сюда не просто так,поменяйте симку,на звонки не отвечайте,покажите жене форум и настраивайтесь на лучшее ,все будет хорошо!! это для вас некое жизненное испытание ,оно дано вам только для того чтобы вы стали сильнее,у вас еще вся жизнь впереди!Живите и наслаждайтесь

З
Віддававбе якби вони себе так не поводили а так [censure] їм що віддам. І сам я уже я на межі
Такщо вибачте і дякую за підтримку може хоть по новинах покажуть....
Зачем такую ерунду думать, ради чего ? Гоните прочь эти мысли. У меня около 15 МФО и что, жизнь на этом не заканчивается, а скорее всего начинается новый этап в жизни))

Oleshan, Мене також рідні не підтримують. Навіть більше їх не знають про мої довги. Але якщо і взнають то мої проблеми, раз вони не підтримують то і рідними я їх не рахую. Держіть частіше заходіть сюди читайте набувайте досвід. Все буде добре. Бережіть свої нерви. У мене їх 6. І щось комусь платити я навіть не думаю, хоча місяць назад спати не могла думала як заплатити і де взяти. А тепер думаю як їх красивіше послати. ??
Oleshan, Ви знаєте що таке чорний список? Вот і кинули всіх туди і навіть не заглядаєте. В мене чоловік такий як ваша дружина. Я сто разів думала про таке, а потім знайшла цей антиколектор і ніби народилася. Зайду почитаю і легше стає. В мене є діти і є для кого жити. Ну довжна я їм, ну продадуть калам і що... Я їм і копійки не дам і ви так робіть. Забити х*й залог успеха. Держіть все буде добре. Хай вони ідуть нах.

Останнє редагування:
Скажите может им позвонить и поговорить с ними чтобы людям не звонили?
Попробуй
Слова ето да вот только как жену переубедить што ето просто слова она уже говорит продай машыну и закрой их нах. Читал што маники первая контора практически у всех у меня они также были первые взял 3к а пролонгаций зделал на 9к потом закрыл и взял 8к и понеслось
У меня последняя.Больше уже просто никто не давал мне ничего.А они десяточку на на!

Останнє редагування:
Єх, нада було і собі 20000 брать поки давали, а я тільки 11000 взяла... А тепер ніде не дадуть.

Єх, нада було і собі 20000 брать поки давали, а я тільки 11000 взяла... А тепер ніде не дадуть.
Я вообще 2 , дуже і дуже шкодую, що цю наволоч не обібрав, а скільки я платив , от телепен.!

Щойно подзвонив мій брат дав мені люлєй таких файних, подзвонили з манівео до дівчини з якою колись в школі вчились сказали що мій брат має там кредит, щоб вона передала інформацію, а мені якби хто в лице плюнув, мені так стидно стало, мусила дзвонити до неї пояснювати що то шахраї щоб вона не велась на то....

Щойно подзвонив мій брат дав мені люлєй таких файних, подзвонили з манівео до дівчини з якою колись в школі вчились сказали що мій брат має там кредит, щоб вона передала інформацію, а мені якби хто в лице плюнув, мені так стидно стало, мусила дзвонити до неї пояснювати що то шахраї щоб вона не велась на то....
Яка просрочка? В банках є кредити?

Манівео сьогодні подзвонили людині з якою я навіть майже не знайомий, сказали що я її "сожитєль" і дав номер телефону((
Все село тепер гудить

yuranbratan, це позика на декілька оплат, кожних 14 днів
081Олег081, а моїй однокласниця сказали що вона моя родичка, не приємна ситуація звісно(((

Ребята. Главный и самый действенный способ борьбы с пид....расами из мфо: 1) смена номера, 2) смена платежной банковской карт очки, на который брался кредит, 3) удаление фото из соцсетей и их переименование; 4) деактивация и новая инсталляция приложения "Вайбер". Ну, и самое главное, режим "снежинки". И все, живите спокойно, никто вас не найдет и никто к вам не приедет.
И что родственников не будут даже доставать?

Назад
Угорі