Манівео! Кому продали?

• Автор теми Автор теми Райдуга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 3K

Райдуга

Форумчанин
Дописи
1432
Реакції
847
Бали
5305
Райдуга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Люди! Допоможіть! Поясніть,будь ласка, якій факторинговій компанії продали мій кредит Манівео. Сьогодні в особистому кабінеті побачила. І яку суму будуть вимагати й коли? Як поводитися? Порадьте,що робити? Чи відразу всім дзвонять? Накормила цю компанію вдосталь. Узяла 9000,а віддала вже,мабуть,30000,якщо не більше. Реструктуризацію не потягнула - 5000 на вітер. Працюю офіційно. Як пережити це? Не розумію,як я мала в це вляпатися.

Люди! Допоможіть! Поясніть,будь ласка, якій факторинговій компанії продали мій кредит Манівео. Сьогодні в особистому кабінеті побачила. І яку суму будуть вимагати й коли? Як поводитися? Порадьте,що робити? Чи відразу всім дзвонять? Накормила цю компанію вдосталь. Узяла 9000,а віддала вже,мабуть,30000,якщо не більше. Реструктуризацію не потягнула - 5000 на вітер. Працюю офіційно. Як пережити це? Не розумію,як я мала в це вляпатися.
Ну передали таліону. Ведуть себе так само. Дзвінки, листи, смс...
А взагалі читайте форум. По Манівео тем куча!!!

Мене продали Таліон +.Ті ненормальні кинули подружці та сім`ї фото,що я боржник і все!

Підкажіть,коли подзвонять мені? Чи зразу дзвонять іншим? Яку суму вимагатимуть? Таку ж чи більшу?
Мене продали Таліон +.Ті ненормальні кинули подружці та сім`ї фото,що я боржник і все!
За який період тільки фото?

Підкажіть,коли подзвонять мені? Чи зразу дзвонять іншим? Яку суму вимагатимуть? Таку ж чи більшу?

За який період тільки фото?
будут просить тело. как раз на Рождество( то которое 7 должна поспеть акция) но если было пролонгаций на 9 тыс думайте сами нужно вам это или нет

будут просить тело. как раз на Рождество( то которое 7 должна поспеть акция) но если было пролонгаций на 9 тыс думайте сами нужно вам это или нет
Тіло 9000. На яку суму пролангацій було не пам'ятаю. Місяць назад внесла 15000. Потім 5000 на реструктуризацію,не потягнула. Зараз борг 26000
Тіло 9000. На яку суму пролангацій було не пам'ятаю. Місяць назад внесла 15000. Потім 5000 на реструктуризацію,не потягнула. Зараз борг 26000
Вони дуже дістають?

Останнє редагування:

Вони дуже дістають?
как повезет. некоторых вообще не трогают. некоторым звонят всем родственникам и соседям...

Дякую за інформацію.Я думаю,що вони дзвонять родичам,якщо не відповідати на дзвінки.
нет, они звонят родственникам если не могут добится оплаты от вас. в надежде что те либо на вас повлияют либо с целью что вы боитесь позора и огласки побежите платить

Мені б вашу байдужість. Грошей немає. І позору не хочеться.
Нужно сразу всю инфу по чистить с инета все будет норм, у меня ток два номера нашли почти за два месяца, то спасибо привату и альфа банку, так бы вообще ништяк был

Та забей те на них и все
Якось не можу,бо працюю офіційно. Наприклад, кредит SOS дзвонили тиждень директору,колегам погрожували. Після того,як я не відповідала на дзвінки,і чоловік послав. Я на роботі сказала,що шахраї. Були гроші-заплатила,бо соромно перед керівництвом зізнатися,що така дурепа.
Нужно сразу всю инфу по чистить с инета все будет норм, у меня ток два номера нашли почти за два месяца, то спасибо привату и альфа банку, так бы вообще ништяк был
Я почистила,але знайдуть робочий телефон,бо дурна,що правду про місце роботи вказала.

Назад
Угорі