Манівео! Кому продали?

• Автор теми Автор теми Райдуга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 3K
Это точно, а когда гришь с ними на ты, то все, это труба, царицу или царя обидел, там уже и про долг забывают и тупо как детей орёт))))
Можна і не говорити зовсім,поставити переадресацію або блок,хай на мейл шлють)

а когда долг был еще в манивео никому не звонили разве?
Ні,не дзвонили. Цей тиждень зовсім мовчали. Я кожен день заходила в кабінет,висіло,що боргу 0, подадуть на суд. Сьогодні вказано,що продано факторинговій компанії.

Дякую за пораду,так і зроблю. А через суд у мене забирати нічого.
В нацком не пишіть- признаєте договір. А скільки рішень нацкому по ним про неправильність договорів. На суді нема у Вас договора. Почитайте скільки суд присуджував реституцію. А Ви їм переплатили- так що вони Вам винні. Це моя така думка і надіюсь, що роблю правильно

В нацком не пишіть- признаєте договір. А скільки рішень нацкому по ним про неправильність договорів. На суді нема у Вас договора. Почитайте скільки суд присуджував реституцію. А Ви їм переплатили- так що вони Вам винні. Це моя така думка і надіюсь, що роблю правильно
Дякую за пораду.

Иногда лучше ответить, чтоб на мои другие два номера не звонили
Інколи можна для профілактики)
не смешите. нацком напишет что все правильно
Найкращий вихід це суд,але з грамотним юристом

Люди! Допоможіть! Поясніть,будь ласка, якій факторинговій компанії продали мій кредит Манівео. Сьогодні в особистому кабінеті побачила. І яку суму будуть вимагати й коли? Як поводитися? Порадьте,що робити? Чи відразу всім дзвонять? Накормила цю компанію вдосталь. Узяла 9000,а віддала вже,мабуть,30000,якщо не більше. Реструктуризацію не потягнула - 5000 на вітер. Працюю офіційно. Як пережити це? Не розумію,як я мала в це вляпатися.
Сьогодні написали,що у мене є два дні,щоб погасити ,26000 з хвостиком,бо моя справа в Толіон+ і вони приїдуть до мене або родичів.

Меня тоже продали что дальше будет даже не знаю , ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 35164,00 грн. Деталі за тел.: 0800215017

Меня тоже продали что дальше будет даже не знаю , ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 35164,00 грн. Деталі за тел.: 0800215017
Мені теж таке смс прийшло,тільки борг 26000 з чимось. А ви платили щось?

Якось не можу,бо працюю офіційно. Наприклад, кредит SOS дзвонили тиждень директору,колегам погрожували. Після того,як я не відповідала на дзвінки,і чоловік послав. Я на роботі сказала,що шахраї. Були гроші-заплатила,бо соромно перед керівництвом зізнатися,що така дурепа.
У мене так саме. Сама довбанута контора.

лист надсилав хтось з них?
Ні. Талірон не дзвонив,прийшло смс десь 30,що приїдуть за боргом в 27 з чимось тисяч 04.01,щоб попередила родичів.
лист надсилав хтось з них?
Ви не знаєте,чи продали?

Ні. Талірон не дзвонив,прийшло смс десь 30,що приїдуть за боргом в 27 з чимось тисяч 04.01,щоб попередила родичів.

Ви не знаєте,чи продали?
Погрожують продати.Я борг заперечую

Значить продадуть. Мені писали,що у мене є два дні,щоб погасити борг,бо буде проданий. Потім тиждень мовчали і продали.
Я їм написав щоб попередили тих кому продають про мою незгоду щодо боргу

Назад
Угорі