Манівео! Кому продали?

• Автор теми Автор теми Райдуга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 3K
Якось не можу,бо працюю офіційно. Наприклад, кредит SOS дзвонили тиждень директору,колегам погрожували. Після того,як я не відповідала на дзвінки,і чоловік послав. Я на роботі сказала,що шахраї. Були гроші-заплатила,бо соромно перед керівництвом зізнатися,що така дурепа.

Я почистила,але знайдуть робочий телефон,бо дурна,що правду про місце роботи вказала.
Лучше сказать правду, взяла и взяла и х..й с ним))) скажи, что тело вернули, а то они проценты с неба насчитали и пусть идут гуляют

Якось не можу,бо працюю офіційно. Наприклад, кредит SOS дзвонили тиждень директору,колегам погрожували. Після того,як я не відповідала на дзвінки,і чоловік послав. Я на роботі сказала,що шахраї. Були гроші-заплатила,бо соромно перед керівництвом зізнатися,що така дурепа.

Я почистила,але знайдуть робочий телефон,бо дурна,що правду про місце роботи вказала.
А чоловік сказав не платити таку суму,хай гуляють,уже накормили.

а когда долг был еще в манивео никому не звонили разве?

Мені б вашу байдужість. Грошей немає. І позору не хочеться.
Якщо когось знайшли, то позор вже є. А грошей і не буде, якщо віддавати по 20000 на вітер. Забудьте про них і надовго. Вони не дуже напрягають. Живіть для себе і для рідних- гроші на подарунки. А якщо подадуть на суд, тоді будете бороться, але я щось думаю, що це буде не скоро

Правильно,в мене завтра просрочка почнеться,так і зроблю))
Иногда беру трубку, когда скучно, бывают такие норм звонят, что мне их аж жалко, а бывают ух пмс у них, но почему то они орут так, а я спокойный и cyku сами трубку кидкидают

Иногда беру трубку, когда скучно, бывают такие норм звонят, что мне их аж жалко, а бывают ух пмс у них, но почему то они орут так, а я спокойный и С*ки сами трубку кидкидают
Спокій головна зброя проти них)

Иногда беру трубку, когда скучно, бывают такие норм звонят, что мне их аж жалко, а бывают ух пмс у них, но почему то они орут так, а я спокойный и С*ки сами трубку кидкидают
Что за глупые мысли-"мне их аж жалко". Нет их нормальных и нет им пощады

Якщо когось знайшли, то позор вже є. А грошей і не буде, якщо віддавати по 20000 на вітер. Забудьте про них і надовго. Вони не дуже напрягають. Живіть для себе і для рідних- гроші на подарунки. А якщо подадуть на суд, тоді будете бороться, але я щось думаю, що це буде не скоро
Дякую за пораду,так і зроблю. А через суд у мене забирати нічого.

Что за глупые мысли-"мне их аж жалко". Нет их нормальных и нет им пощады
Ну, реально позвонила девушка, спокойно представилась, милый голос, грит нужно заплатить, грю хорошо, но завтра и все )

Назад
Угорі