Колл
Форумчанин
- Дописи
- 101
- Реакції
- 63
- Бали
- 2625
Колл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Правильно,в мене завтра просрочка почнеться,так і зроблю))Та забей те на них и все
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Правильно,в мене завтра просрочка почнеться,так і зроблю))Та забей те на них и все
Лучше сказать правду, взяла и взяла и х..й с ним))) скажи, что тело вернули, а то они проценты с неба насчитали и пусть идут гуляютЯкось не можу,бо працюю офіційно. Наприклад, кредит SOS дзвонили тиждень директору,колегам погрожували. Після того,як я не відповідала на дзвінки,і чоловік послав. Я на роботі сказала,що шахраї. Були гроші-заплатила,бо соромно перед керівництвом зізнатися,що така дурепа.
Я почистила,але знайдуть робочий телефон,бо дурна,що правду про місце роботи вказала.
А чоловік сказав не платити таку суму,хай гуляють,уже накормили.Якось не можу,бо працюю офіційно. Наприклад, кредит SOS дзвонили тиждень директору,колегам погрожували. Після того,як я не відповідала на дзвінки,і чоловік послав. Я на роботі сказала,що шахраї. Були гроші-заплатила,бо соромно перед керівництвом зізнатися,що така дурепа.
Я почистила,але знайдуть робочий телефон,бо дурна,що правду про місце роботи вказала.
Тримайтеся,лякайте поліцією цих козлів)Мені б вашу байдужість. Грошей немає. І позору не хочеться.
а когда долг был еще в манивео никому не звонили разве?Якось не можу,бо працюю офіційно. Наприклад, кредит SOS дзвонили тиждень директору,колегам погрожували. Після того,як я не відповідала на дзвінки,і чоловік послав. Я на роботі сказала,що шахраї. Були гроші-заплатила,бо соромно перед керівництвом зізнатися,що така дурепа.
Якщо когось знайшли, то позор вже є. А грошей і не буде, якщо віддавати по 20000 на вітер. Забудьте про них і надовго. Вони не дуже напрягають. Живіть для себе і для рідних- гроші на подарунки. А якщо подадуть на суд, тоді будете бороться, але я щось думаю, що це буде не скороМені б вашу байдужість. Грошей немає. І позору не хочеться.
Иногда беру трубку, когда скучно, бывают такие норм звонят, что мне их аж жалко, а бывают ух пмс у них, но почему то они орут так, а я спокойный и cyku сами трубку кидкидаютПравильно,в мене завтра просрочка почнеться,так і зроблю))
Може, і так.Лучше сказать правду, взяла и взяла и х..й с ним))) скажи, что тело вернули, а то они проценты с неба насчитали и пусть идут гуляют
Спокій головна зброя проти них)Иногда беру трубку, когда скучно, бывают такие норм звонят, что мне их аж жалко, а бывают ух пмс у них, но почему то они орут так, а я спокойный и С*ки сами трубку кидкидают
Я думаю,що їх поліцією не злякаєш. Хоча мій чоловік усіх там знає і в прокуратурі теж.Тримайтеся,лякайте поліцією цих козлів)
Правильно,у нацком заяву подавайте за необгрунтовано нараховані %)А чоловік сказав не платити таку суму,хай гуляють,уже накормили.
Это точно, а когда гришь с ними на ты, то все, это труба, царицу или царя обидел, там уже и про долг забывают и тупо как детей орёт))))Спокій головна зброя проти них)
не смешите. нацком напишет что все правильноПравильно,у нацком заяву подавайте за необгрунтовано нараховані %)
Что за глупые мысли-"мне их аж жалко". Нет их нормальных и нет им пощадыИногда беру трубку, когда скучно, бывают такие норм звонят, что мне их аж жалко, а бывают ух пмс у них, но почему то они орут так, а я спокойный и С*ки сами трубку кидкидают
Дякую за пораду,так і зроблю. А через суд у мене забирати нічого.Якщо когось знайшли, то позор вже є. А грошей і не буде, якщо віддавати по 20000 на вітер. Забудьте про них і надовго. Вони не дуже напрягають. Живіть для себе і для рідних- гроші на подарунки. А якщо подадуть на суд, тоді будете бороться, але я щось думаю, що це буде не скоро
Говорити можна з мамою,їх можна лиш послати)Это точно, а когда гришь с ними на ты, то все, это труба, царицу или царя обидел, там уже и про долг забывают и тупо как детей орёт))))
У нацкоми я не вірю.не смешите. нацком напишет что все правильно
Ну, реально позвонила девушка, спокойно представилась, милый голос, грит нужно заплатить, грю хорошо, но завтра и все )Что за глупые мысли-"мне их аж жалко". Нет их нормальных и нет им пощады
Тоді лиш суд,у якого просити зменшити відсотки,спираючись на поганий фін.стан,нема роботи і з юриста добре б наняти)не смешите. нацком напишет что все правильно
Нуу, что то в естьГоворити можна з мамою,їх можна лиш послати)