Люди!Це не країна, це повний Гондурас!

• Автор теми Автор теми Nata240
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 7K
Ну по розмові і кількості випитого,падлів,говарити що то інтелігенція не приходитьс

Nata240, у меня почти все те же, что и у Вас. Только майкредит зимой ещё закрыла. Но кроме Вашего списка ещё глобал кредит, кредит+, сслоун, майолан, гроши всим, кредит7, алекс кредит. И по всем уже от месяца просрочка. Вот в ужасе жду что будет. Поначалу брала трубку, пыталась разговаривать. А потом, когда попала на форум, почитала, что лбди пишут, то решила не общаться никак с ними. Когда будут деньги, возможно попробую с некоторыми за тело договориться. А те, кому делала пролонгации, ничего не буду платить. Пусть в суд подают. Я такая "умная" некоторым из них башенные переплаты этими пролонгациями сделала. Сейчас телефон на беззвучном, соседям еслм что и будет приходить, скажу, что мошенники. А с родными думаю по мере поступления буду решать как объяснить. Мама и папа из-за МФО не станут для меня чужими. Многому научилась благодаря участникам этого форума. Главное не накручивать себя. В жизни бывают и пострашнее ситуации.

Ті звонилки, вам такі не дзвонили ?жаль!Особливо, коли в ночі дзвонять!

Вечер добрий всім ,та міцного здоров'я! !!Таких постів 10000 але хто як не ви! Я не можу просто взяти вже себе в руки !Вчора був террор такий що пекло знається раєм! !!294 дзвінка за день, тільки мені, а родичам, друзям! !З 22.00 і до 6.00 відривалися по повній програмі! При тому що єшкі вчора всім сусідам батьків, такі колажі вже вислали! !!Ви напевно таких ще не бачили! БОГЕМА Й....Т... М... !!! Дзвонила сьогодні на урядову, вислухали, послали на нац. Ті послухали, відправили до держ. юристів, ті порадили звернутися в поліцію, там поржали ..сказали (ну і д*ра )В цій країні хоч якийсь закон працює? Захист якійсь є для нас? Чи то вже пора у діда на городі німецькій танк викопувати?!!!Ну просто крик душі!
і який тепер настрій? платити їм далі? спробувати домовлятись? відносити востаннє?
чи може приєднатися до нас - вільних і відчайдушний негідників, що більше не сплачують нікому? (ну кажу за себе, але можете підтримати)

Це кончені Егроші - насрать в їх стилі. Автодозвон на круглі сутки, колажі і зеки. Скоти. Тримайтесь. Я ж пережила і у вас все перемелиться!

Вечер добрий всім ,та міцного здоров'я! !!Таких постів 10000 але хто як не ви! Я не можу просто взяти вже себе в руки !Вчора був террор такий що пекло знається раєм! !!294 дзвінка за день, тільки мені, а родичам, друзям! !З 22.00 і до 6.00 відривалися по повній програмі! При тому що єшкі вчора всім сусідам батьків, такі колажі вже вислали! !!Ви напевно таких ще не бачили! БОГЕМА Й....Т... М... !!! Дзвонила сьогодні на урядову, вислухали, послали на нац. Ті послухали, відправили до держ. юристів, ті порадили звернутися в поліцію, там поржали ..сказали (ну і д*ра )В цій країні хоч якийсь закон працює? Захист якійсь є для нас? Чи то вже пора у діда на городі німецькій танк викопувати?!!!Ну просто крик душі!
Не переживайте так. Это временно. Надо в полицию своих нервных соседей отправить, пусть тоже посмеются

Батьки тримаються, хоч скандал був..огогого! СЬОГОДНІ я стала офіційним бомжом .Ні рухомості,ні роботи,ні прописки, ні вже чоловіка! УРА! !!З святом мене! ))))))
Возможно-все что не делается...И все ненужное отсеется)))

Боже ! Як би не батьки і ви всі, то весіла б я вже на сухій сосні !Розум тільки тут і прийшов,а вроді і не д*ура))((

Я им тоже иногда звоню и что?
І шо слухають?
Боже ! Як би не батьки і ви всі, то весіла б я вже на сухій сосні !Розум тільки тут і прийшов,а вроді і не д*ура))((
Ви що! Розум понад усе. Емоції пройдуть і все буде добре.

Це кончені Егроші - насрать в їх стилі. Автодозвон на круглі сутки, колажі і зеки. Скоти. Тримайтесь. Я ж пережила і у вас все перемелиться!
А через сколько они у вас начали и сколько длился террор? Хочется понимать, когда готовиться к худшему и запастись несколькими бутылками "успокоительного".

Да, форум - это лучший способ справиться с депрессией. Здесь такие истории рассказывают, что несколько часов потом под столом валяешься от смеха. Мне форум помог справиться с отсутствием сна, аппетита и мыслями о суициде. Спасибо всем большое!)))

Назад
Угорі