Искатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 14651
- Реакції
- 27121
- Бали
- 5565
Искатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я все знаюПри чому поверхнево розписуємо, кожен ту частину, яку знає
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я все знаюПри чому поверхнево розписуємо, кожен ту частину, яку знає
К стати, его жена ЗА то, чтобы он подписал. Женился он около двух лет назад, а не интересуется дочкой 3)Ми ж не знаємо всього.Ми тільки з боку закону все розписуємо....може дружина впливає на нього щоб із донькою не бачився...Звісно іі такий варіант іі влаштує....але це життя....і не факт що він так же не вчинить з іхньою дитиною і 3ю дружиною....тут все...індивідуально....
Может через жену его...К стати, его жена ЗА то, чтобы он подписал. Женился он около двух лет назад, а не интересуется дочкой 3)
Ну так......При чому поверхнево розписуємо, кожен ту частину, яку знає
Повірте, якби в тему підключився професійний, практикуючий юрист по сімейному праву, він би нас усіх тут схавав, бо нюансів є завжди мільйонЧестно, это уже не смешно!!!!!!
От не повірите, юристів професійних з сімейного права я хавав, а не мене)Повірте, якби в тему підключився професійний, практикуючий юрист по сімейному праву, він би нас усіх тут схавав, бо нюансів є завжди мільйон
Я предупредила его, что записываю. Потому что знала, что так может быть. Что сегодня согласиться а потом нет. Он сказал, что не имеет претензий и я могу записать разговор)Дак що там зі статусом, дитини позбавленої батьківського піклування? Не передумали?)
А он дал согласие что бы вы записывали его?
Пробовали.. Она не имеет на него влияния. Даже мать его согласна))) но и она ничего сделать не может. Он знает, что для меня это важно, по этому старается насолить.Может через жену его...
Вот не знаю, смешно или не смешно, предметно не изучала, сын коллеги, у которого отца лишили родительских прав, в выш поступал на бюджет, как " напівсирота".Честно, это уже не смешно!!!!!!
Ніяких нюансів, дитина не буде мати статус дитини, позбавленої батьківського піклування. Вважайте це за аксіому...Повірте, якби в тему підключився професійний, практикуючий юрист по сімейному праву, він би нас усіх тут схавав, бо нюансів є завжди мільйон
Спершу разочеровать тебя, к статусу ребенка, лишённого родительской опеки это не имеет никакого отношения! И статусу напівсирота як такого немаВот не знаю, смешно или не смешно, предметно не изучала, сын коллеги, у которого отца лишили родительских прав, в выш поступал на бюджет, как " напівсирота".
Окей))Я все знаю
Ну ій то це на руку....В мене в чоловіка доньці вже 12 років від першого шлюбу.Разом із чоловіком ми вже 5 років.Але я все прийнла як є....щомісячно аліменти і якась сума на витрати там ліки чи ще щось...коли дитину робили,то несли ж відповідал ність.....от і зараз теж відповідай....К стати, его жена ЗА то, чтобы он подписал. Женился он около двух лет назад, а не интересуется дочкой 3)
Вот не знаю, смешно или не смешно, предметно не изучала, сын коллеги, у которого отца лишили родительских прав, в выш поступал на бюджет, как " напівсирота".
Не спеши меня разочаровывать, я просто написала то, что знаю.Ніяких нюансів, дитина не буде мати статус дитини, позбавленої батьківського піклування. Вважайте це за аксіому...
Спершу разочеровать тебя, к статусу ребенка, лишённого родительской опеки это не имеет никакого отношения! И статусу напівсирота як такого нема
Спасибо большое))Ну ій то це на руку....В мене в чоловіка доньці вже 12 років від першого шлюбу.Разом із чоловіком ми вже 5 років.Але я все прийнла як є....щомісячно аліменти і якась сума на витрати там ліки чи ще щось...коли дитину робили,то несли ж відповідал ність.....от і зараз теж відповідай....
А те що він не хоче спілкувтися з донькою..........знаєте життя ще поверне все як треба....нехай це на його совісті буде....Головне що зараз є ви у дитини і людина яка допомагає вам виховувати доню і подає приклад нормальноі сім'і....подавайте на аліменти.Нехай трішки включиться.А там по ситуаціі...
Хм... Виходить що такий статус набуває дитина коли обох батьків позбавили прав. Тоді який статус у дитини коли позбавил бат. прав одного з батьків?Дак що там зі статусом, дитини позбавленої батьківського піклування? Не передумали?)
Это не практично и сложно... Я бы этот вопрос не поднималОкей))
Тогда вопрос)
Алименты за прошедшее время..
Если я не подавала на алименты, то не имею права получить их за то время, которое он не интересовался ребенком?)
Тут тоже мнения разделились. Спрашивала у разных юристов.
Зараз вами рулять емоціі....він поганий ...він какаха...і ви ображені на нього....Але батько є....він живий...і на даний час подавайте на аліменти,а там життя покажеСпасибо большое))
Так, Або коли одного позбавили, а інший помер, або один в тюрмі, а інший тяжкохворий і т.д. різні комбінації можуть бути, всі підстави прописані в чарівній постанові 866, СКУ, ЦКХм... Виходить що такий статус набуває дитина коли обох батьків позбавили прав?
думала, что если поднять этот вопрос, то он бы точно подписал все что угодно)Это не практично и сложно... Я бы этот вопрос не поднимал