Лишение родительских прав и алименты

• Автор теми Автор теми Тата2015
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 320
  • Перегляди Перегляди 9K
Ми ж не знаємо всього.Ми тільки з боку закону все розписуємо....може дружина впливає на нього щоб із донькою не бачився...Звісно іі такий варіант іі влаштує....але це життя....і не факт що він так же не вчинить з іхньою дитиною і 3ю дружиною....тут все...індивідуально....
К стати, его жена ЗА то, чтобы он подписал. Женился он около двух лет назад, а не интересуется дочкой 3)

Повірте, якби в тему підключився професійний, практикуючий юрист по сімейному праву, він би нас усіх тут схавав, бо нюансів є завжди мільйон
От не повірите, юристів професійних з сімейного права я хавав, а не мене)

Дак що там зі статусом, дитини позбавленої батьківського піклування? Не передумали?)

А он дал согласие что бы вы записывали его?
Я предупредила его, что записываю. Потому что знала, что так может быть. Что сегодня согласиться а потом нет. Он сказал, что не имеет претензий и я могу записать разговор)
Может через жену его...
Пробовали.. Она не имеет на него влияния. Даже мать его согласна))) но и она ничего сделать не может. Он знает, что для меня это важно, по этому старается насолить.

Повірте, якби в тему підключився професійний, практикуючий юрист по сімейному праву, він би нас усіх тут схавав, бо нюансів є завжди мільйон
Ніяких нюансів, дитина не буде мати статус дитини, позбавленої батьківського піклування. Вважайте це за аксіому...
Вот не знаю, смешно или не смешно, предметно не изучала, сын коллеги, у которого отца лишили родительских прав, в выш поступал на бюджет, как " напівсирота".
Спершу разочеровать тебя, к статусу ребенка, лишённого родительской опеки это не имеет никакого отношения! И статусу напівсирота як такого нема

Окей))
Тогда вопрос)
Алименты за прошедшее время..
Если я не подавала на алименты, то не имею права получить их за то время, которое он не интересовался ребенком?)
Тут тоже мнения разделились. Спрашивала у разных юристов.

К стати, его жена ЗА то, чтобы он подписал. Женился он около двух лет назад, а не интересуется дочкой 3)
Ну ій то це на руку....В мене в чоловіка доньці вже 12 років від першого шлюбу.Разом із чоловіком ми вже 5 років.Але я все прийнла як є....щомісячно аліменти і якась сума на витрати там ліки чи ще щось...коли дитину робили,то несли ж відповідал ність.....от і зараз теж відповідай....

А те що він не хоче спілкувтися з донькою..........знаєте життя ще поверне все як треба....нехай це на його совісті буде....Головне що зараз є ви у дитини і людина яка допомагає вам виховувати доню і подає приклад нормальноі сім'і....подавайте на аліменти.Нехай трішки включиться.А там по ситуаціі...

Вот не знаю, смешно или не смешно, предметно не изучала, сын коллеги, у которого отца лишили родительских прав, в выш поступал на бюджет, как " напівсирота".
Оффтоп
Так нужно было )) Закон же как дышло.

Ніяких нюансів, дитина не буде мати статус дитини, позбавленої батьківського піклування. Вважайте це за аксіому...

Спершу разочеровать тебя, к статусу ребенка, лишённого родительской опеки это не имеет никакого отношения! И статусу напівсирота як такого нема
Не спеши меня разочаровывать, я просто написала то, что знаю.

Ну ій то це на руку....В мене в чоловіка доньці вже 12 років від першого шлюбу.Разом із чоловіком ми вже 5 років.Але я все прийнла як є....щомісячно аліменти і якась сума на витрати там ліки чи ще щось...коли дитину робили,то несли ж відповідал ність.....от і зараз теж відповідай....

А те що він не хоче спілкувтися з донькою..........знаєте життя ще поверне все як треба....нехай це на його совісті буде....Головне що зараз є ви у дитини і людина яка допомагає вам виховувати доню і подає приклад нормальноі сім'і....подавайте на аліменти.Нехай трішки включиться.А там по ситуаціі...
Спасибо большое))

Дак що там зі статусом, дитини позбавленої батьківського піклування? Не передумали?)
Хм... Виходить що такий статус набуває дитина коли обох батьків позбавили прав. Тоді який статус у дитини коли позбавил бат. прав одного з батьків?

Окей))
Тогда вопрос)
Алименты за прошедшее время..
Если я не подавала на алименты, то не имею права получить их за то время, которое он не интересовался ребенком?)
Тут тоже мнения разделились. Спрашивала у разных юристов.
Это не практично и сложно... Я бы этот вопрос не поднимал

Хм... Виходить що такий статус набуває дитина коли обох батьків позбавили прав?
Так, Або коли одного позбавили, а інший помер, або один в тюрмі, а інший тяжкохворий і т.д. різні комбінації можуть бути, всі підстави прописані в чарівній постанові 866, СКУ, ЦК

Скільки я себе пам'ятаю та і був свідком коли діти отримували пенсію і користувались пільгами як напівсироти

Назад
Угорі