Лишение родительских прав и алименты

• Автор теми Автор теми Тата2015
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 320
  • Перегляди Перегляди 9K
Якщо вдасться позбавити бат. прав - тоді дитина матиме пільги як " особа позбавлена батьківського піклування" що по суті прирівнюється до сироти
Нет!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Якщо вдасться позбавити бат. прав - тоді дитина матиме пільги як " особа позбавлена батьківського піклування" що по суті прирівнюється до сироти
Опять вы за свое!!!!!))))

Батьків не можна позбавити опікунства, такого немає. Після позбавлення батьківських прав, аліменти залишаються!!!!
Ст 166 п.2 ... таки залишаються... по закону... насправді знаю випадок, коли людина позбавивши батьківства
залишилась без аліментів... хоча саме за цей випадок - можливо там зіграло якусь роль, те що там був присутній кримінал.
Та й взагалі питання вирішення в судовому порядку з нашими законами і "адекватністю" й "незаангажованністю" судей - досить хитке.

Нет!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опять вы за свое!!!!!))))
Так!!!!!!!!!!!!!

Статус дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, - визначене відповідно до законодавства становище дитини, яке надає їй право на повне державне забезпечення і отримання передбачених законодавством пільг та яке підтверджується комплектом документів, що засвідчують обставини, через які дитина не має батьківського піклування. Особи із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, - особи віком від 18 до 23 років, у яких у віці до 18 років померли або загинули батьки, та особи, які були віднесені до дітей, позбавлених батьківського піклування.

Так!!!!!!!!!!!!!

Статус дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, - визначене відповідно до законодавства становище дитини, яке надає їй право на повне державне забезпечення і отримання передбачених законодавством пільг та яке підтверджується комплектом документів, що засвідчують обставини, через які дитина не має батьківського піклування. Особи із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, - особи віком від 18 до 23 років, у яких у віці до 18 років померли або загинули батьки, та особи, які були віднесені до дітей, позбавлених батьківського піклування.
Честно, это уже не смешно!!!!!!

Да, не легко.. На компромисс не идет. Подам на алименты,а там видно будет) может он поймет, что это деньги которые нужны его семье.
Я думаю, это лучший выход, что без толку с ним бодаться. Поставьте его перед дилеммой - или деньги, или отказ от отцовства. Вам правильно написали, ему достаточно тихонько подписать свое согласие в суде. А отцовские чувства у таких людей просыпаются ненадолго и исключительно " на публику".

Тата2015, вам нужно найти адвоката,юриста который по семейным вопросам в основном, у которого были подобные дела

Как по тихому?))
Я ему даже деньги предлагала)
Ну шо ж поробиш... Ждите реакцию на алименты... Но лучше если решили лишать!!! то сейчас, а то потом эти алименты копеечные в суде в будущем сыграют злую шутку....

Тата2015, вам нужно найти адвоката,юриста который по семейным вопросам в основном, у которого были подобные дела
Это будет пожалуй лучшим из решений, так как вопросы касающиеся ребёнка и его благополучия всё же, как на меня, намного важнее и дороже,
нежели обсуждения мошенников на спецефическом форуме ))

Ладно, думаю краще припинити оті суперечки. Закон у нас як пластилін, ТС потрібен практикуючий юрист на місці

Ми ж не знаємо всього.Ми тільки з боку закону все розписуємо....може дружина впливає на нього щоб із донькою не бачився...Звісно іі такий варіант іі влаштує....але це життя....і не факт що він так же не вчинить з іхньою дитиною і 3ю дружиною....тут все...індивідуально....

Я думаю, это лучший выход, что без толку с ним бодаться. Поставьте его перед дилеммой - или деньги, или отказ от отцовства. Вам правильно написали, ему достаточно тихонько подписать свое согласие в суде. А отцовские чувства у таких людей просыпаются ненадолго и исключительно " на публику".
В этом проблема. Говорила с ним по этому поводу. сначала сказал, что подпишет, а потом сказал что нет. даже разговор записала, что он согласился))

Ладно, думаю краще припинити оті суперечки. Закон у нас як пластилін, ТС потрібен практикуючий юрист на місці
Дак що там зі статусом, дитини позбавленої батьківського піклування? Не передумали?)
В этом проблема. Говорила с ним по этому поводу. сначала сказал, что подпишет, а потом сказал что нет. даже разговор записала, что он согласился))
А он дал согласие что бы вы записывали его?

Назад
Угорі