СергійO
Форумчанин
- Дописи
- 151
- Реакції
- 275
- Бали
- 168
СергійO не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Такого тут точно нема. То взагалі на інших ресурах
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Такого тут точно нема. То взагалі на інших ресурах
Все нормально,я зрозуміла,що це жарт))знаємо, вибачте, це ж жарт, щоб трішки підняти настрій. Вибачте за флуд.
Ви про що?Я так зрозумів, Мілас тут подсос місцевий?
Я можу і без нуля закрити)Да ти що , так давай я буду давати тобі поради, як закривати борги. Їдь на нуль і закривай, за місяць закриєш, що не так? Не подобається? Не сама конкретна порада? Ну вибачай такий собі експерт
А чому не тегом? Позвіть людину,запитайте,що ви як з-за кутка?Я так зрозумів, Мілас тут подсос місцевий?
Ох вас зачепило.Вообщем підсумувавши для себе тему, ПЕПА- це палач, аби зараз було середньовіччя, то ця прекрасна жіночка повідрубала б усім лудоманам голови, з криками за ПРАВДУ)
Руки))Вообщем підсумувавши для себе тему, ПЕПА- це палач, аби зараз було середньовіччя, то ця прекрасна жіночка повідрубала б усім лудоманам голови, з криками за ПРАВДУ)
Вибачаюсь, але я на форумах з часів л2 не сиджу і таких маніпуляцій не знаюА чому не тегом? Позвіть людину,запитайте,що ви як з-за кутка?
Пепа -палач)Пальців буде достатньо![]()
То запитайте,як тегнути користувачаВибачаюсь, але я на форумах з часів л2 не сиджу і таких маніпуляцій не знаю
Ага, прям за живе, вміє вона це робити. Сам не розумію як, така жінка, прямОх вас зачепило.![]()
Післязавтра. Можливо. Хоча я б не радив і далі продовжувати.А чому не тегом? Позвіть людину,запитайте,що ви як з-за кутка?
Пора начинать))Куди я попала,якщо що ,я не граю![]()
Я палач,одіночка))Куди я попала,якщо що ,я не граю![]()
Все завершилось не почавшисьПіслязавтра. Можливо. Хоча я б не радив і далі продовжувати.
Не хочу. Я краще в картинках зависну))Пора начинать))