Лудомания =саморазрушение

• Автор теми Автор теми totsamiy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 166
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ні.
Наука вже пояснює речі, які ми ніяк сприйняти не можемо. А навіть користуємось. Ми це навіть віазулізувати не можемо.
Наприклад, світлодіоди. Сприймаємо, бачимо, знаємо, світять. Процеси піддаються. Але не молитвами їх зробили. До речі, сині світлодіоди з'явились тільки у 1996 році. Там така складна фізика, що тільки одиниці в світі це розуміють. Керуємо)
Є опис процесу, я є розуміння як то працює. Складність не означає, що воно не піддається. Піддається, але не треба зі шкільною програмою до цього підходити. Бо складно)
Ну як не можемо? Ми сприймаємо, те що відбувається згідно законів фізики, які чітко пояснюють процесс всього на землі та трішки в космосі і не обов'язково їх знати, але є місця в сесвіті де наші закони фізики не працюють і нашого мозку не достатньо, щоб це зрозуміти ні зі шкільною програмою ні з клонованим Енштейном. І тому спиратись на те що наука все може роз'яснити, ну так собі. Яж не стверджую, що молитви все вирішують. Тут до істини не можливо добратися.

Я з Вами не погоджусь.
Поки щось не станеться, нічого не зміниться. Це має бути шалений тригер в голові.
Хоча... Як каже моя мама - Пока жаренный петух не клюнет.
Люди до останнього сподіваються що всьо норм і не має проблеми

Я їх не тролю....мені їх навіть шкода.
Тому що це біда,і не аби яка.
Просто терпіти не можу,коли замість того щоб працювати над собою,шукати шляхи вирішення,людина шукає виправдання,я хворий,у мене розлад)Лічіть мене)
Я бачу одне лікування)Озвучувати не буду.
Щось не разу не почув від тебе не одного шляху вирішення даної проблеми? Ти багато працюєшь над собою? Ще раз повторюсь, якщо ти сидиш на цьому форумі, значить в тебе є якісь питання до себе. Якщо в мене було все ок, я би тут і не сидів би. Шляхи вирішення проблеми = робота над собою , чи не так? Може вам трохи попрацювати над своїми твердженнями, перед тим як давати поради іншим?

Адмін зроби ПЕПІ якусь позначку " Лудік патруль" і сирену ууу уу у

Останнє редагування:
Ще раз повторюсь, написав на цей форум щоб почути поради і якісь життєви навички, які допомогли, але не як не хотів почути висери, ображених, навіть не знаю на що, я не в кого не просив грошей, не благав допомоги, але знайшлись персонажі, обиженые, що не так? Ця тема вже стає не актуальною, треба змінити назву «Обиженые по жизни»

Ще раз повторюсь, написав на цей форум щоб почути поради і якісь життєви навички, які допомогли, але не як не хотів почути висери, ображених, навіть не знаю на що, я не в кого не просив грошей, не благав допомоги, але знайшлись персонажі, обиженые, що не так? Ця тема вже стає не актуальною, треба змінити назву «Обиженые по жизни»
Ознайомтесь з правилами форуму.
Ведіть спілкування в коректній формі.
Дякую.

Ознайомтесь з правилами форуму.
Ведіть спілкування в коректній формі.
Дякую.
А що саме некоректно? Якщо людина поверхово ознайомлюється з проблемою і дає не правдиві твердження? Що не так?

Вообще лудомания лечится у психиатра. Это не онко, но тоже заболевание.

Навпаки.
Тут ніхто не пише, як важко живеться зараз, а підтримують один одного порадами і діляться інформацією.
Спілкуються.....бо так і знаходиться істина!
І кожен сам в житті коваль свого щастя!!!!!
Правда, напевно, щастя у всіх різне.

Гадаю що універсального дієвого методу не існує, все індивідуально. Тебе йти до спеціалістів. Ви вже пройшли половину шляху. Визнати проблему- це вже на краще. Ми лише можемо висловлювати свою думку, але діяти лише вам. Не заважайте на негатив - вам йти до своєї мети. Вам вирішувати своє майбутнє

Навпаки.
Тут ніхто не пише, як важко живеться зараз, а підтримують один одного порадами і діляться інформацією.
Спілкуються.....бо так і знаходиться істина!
І кожен сам в житті коваль свого щастя!!!!!
Правда, напевно, щастя у всіх різне.
Так від пепе конкретних порад і не було, тількі субьективні твердження

Щось не разу не почув від тебе не одного шляху вирішення даної проблеми? Ти багато працюєшь над собою? Ще раз повторюсь, якщо ти сидиш на цьому форумі, значить в тебе є якісь питання до себе. Якщо в мене було все ок, я би тут і не сидів би. Шляхи вирішення проблеми = робота над собою , чи не так? Може вам трохи попрацювати над своїми твердженнями, перед тим як давати поради іншим?
Так,я працюю над своїми проблемами.
Закриваю свої борги.
Я поради я даю вам самі конкретні...
Не подобається?
Ну да,краще ж на когось їх переложити,чим самому зайнятись)

А яку Ви хочете пораду,якщо по МФО,то ,так нададуть . І якщо людина пише щось на форумі,то має бути готова до різних думок у відповідь. І.. так,вони можуть не співпадати з Вашими
на когось їх переводити

Ну вибач її, вона до всіх лудіків так! Ну що ж поробиш.
За що вибачати?)
Що я порадила не так?Ну нехай шукає спеціалістів,залізуть всі в борги,а результату нуль....
Дивні ви люди.Коли вам пишеш прямим текстом,що поки самі не схочете,ніхто не допоможе,ображаються....

Це форум, тут багато різних людей, різних професій і поглядів, і всі мають право висловлювати свою думку. Відноситесь до цього простіше. В суперечках істина та й просковзне

На форумі всі висловлюють думку вільно.А відповідати на пост чийсь, ваша справа.Можете мимо пройти.....Без образ....і пєндаля інколи треба одержувати, щоб щось зрозуміти.(я не про вас,а в загальному)
Вам щиро бажаю зрозуміти, як багато в житті є гарних справ і речей.....і як гра забирає ваш час, ваше життя....а воно минає і його не вернеш!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі