Лудомания =саморазрушение

• Автор теми Автор теми totsamiy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 166
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Не читав поки що тему, побачив назву.
Сам такий.
Не граю більше 500 днів, все можливо.
І це до кінця наших днів🤷‍♂️, міняй мислення, знайди те, що буде тебе торкати. Я розумію, що такі емоції як від гри на гроші важко знайти в реальному житті, але повір дуже схожі речі є.
Пробіг 8 марафонів, наприклад і мене це нереально пре) удачі

Фігово получається Пепу просто ігнорить)
Хто ж вам ще правду напише)
От скажу...

Дуже люблю тролити усіляких сектантів. Мене тіпа зупиняють: "Ви в бога вірите?"
Я відповідаю "ні". Починаю дискусію і... Через 10 хв вони тікають)

Виявляється дивний парадокс.
Що хоча б почати вивчати вищу математику та основи квантової фізики, набагато важче, ніж прочитати книжку, яку написали пари тис. років тому, і в якій нібито "усі правди життя". Бо наука вимагає мозок напрягати, а тут не треба.
Віриш - і норм пацанцик. Нафіга тобі розумне читати? Тут ж все написано - рай, вигнали, потоп, первісний гріх, аврам, земля обітованна, євреї з Єгипту пішли, новий месія.
Вуаля! Ти винен. Іди молись) Бо буде великий айайай)

Критичне мислення - дуже корисна штука)

От скажу...

Що хоча б почати вивчати вищу математику та основи квантової фізики, набагато важче, ніж прочитати книжку, яку написали пари тис. років тому, і в якій нібито "усі правди життя". Бо наука вимагає мозок напрягати, а тут не треба.
Віриш - і норм пацанцик. Нафіга тобі розумне читати? Тут ж все написано - рай, вигнали, потоп, первісний гріх, аврам, земля обітованна, євреї з Єгипту пішли, новий месія.

Я їх не тролю....мені їх навіть шкода.
Тому що це біда,і не аби яка.
Просто терпіти не можу,коли замість того щоб працювати над собою,шукати шляхи вирішення,людина шукає виправдання,я хворий,у мене розлад)Лічіть мене)
Я бачу одне лікування)Озвучувати не буду.

От скажу...

Ну на науку, яб все-таки все не ставив. Взяти навіть всесвіт, який просто не досяжний до нашого критичного мозку) Ну це більш філософське питання!)

Хіх да ні)) все сам . Зараз навіть думки про ставки не має. Ніякий центр не поможе , поки сам не зрозумієш.
Ви молодець, просто цікаво було почути думку чим допомогло перебування там і чи взагалі допомогло)

Ви молодець, просто цікаво було почути думку чим допомогло перебування там і чи взагалі допомогло)
Я так алкоголь кинув вживати, просто вже дно було. От і з лудкою напевно так, поки на плаву бовтаєшься то будеш грати, а коли конкретно ковтнеш то зупинишся.

Вкладення

• 617p.gif
    617p.gif
    468.1 Кб · Перегляди: 44
Я так алкоголь кинув вживати, просто вже дно було. От і з лудкою напевно так, поки на плаву бовтаєшься то будеш грати, а коли конкретно ковтнеш то зупинишся.
Повірте лудка набагато страшніше алкоголізму. Тим більше лудка іде паралельно з алкоголем, це жах. Хто страдає лудкою, той немає права на відносини, тим більше на сім'ю. Повірте

Надіюсь, що Ви маєте рацію, і так і є, тільки от "дно" у кожного різне, хочу вірити, що в моєму випадку глибше вже нема куди)
Мова тут звичайно не про гроші, а про те куди я довів своє життя

Ну на науку, яб все-таки все не ставив. Взяти навіть всесвіт, який просто не досяжний до нашого критичного мозку) Ну це більш філософське питання!)
Всесвіт - неосяжний. Це 100%.
Працює категоричний імператив та принцип "прірва - знання - прірва ще більша".
Релігія нічого не пояснює, бо в її основі догма. Наука гнучка та виправляє помилки.
Науковий метод пізнання - єдина реальна модель, що працює для того, аби пізнати найбільше.
"Я атеїст. А Ви виріте в Христа? Я - ні. Це значить, що ви також атеїст. Але на одного бога меньше." (Докінз)

Надіюсь, що Ви маєте рацію, і так і є, тільки от "дно" у кожного різне, хочу вірити, що в моєму випадку глибше вже нема куди)
Мова тут звичайно не про гроші, а про те куди я довів своє життя
Сподіваємось що нове дно ви так і не досягнете💪. Трішки зусиль і дисципліни, та все буде добре. На гроші та борги забийте- головне сім'я та відносини.

Всесвіт - неосяжний. Це 100%.
Працює категоричний імператив та принцип "прірва - знання - прірва ще більша".
Релігія нічого не пояснює, бо в її основі догма. Наука гнучка та виправляє помилки.
Науковий метод пізнання - єдина реальна модель, що працює для того, аби пізнати найбільше.
"Я атеїст. А Ви виріте в Христа? Я - ні. Це значить, що ви також атеїст. Але на одного бога меньше." (Докінз)
Наука пояснює те, що ми можемо сприйняти. Є такі процеси, які не піддаються нам. А що це? Да ніхто не знає! Тому повторюсь - це все філософська тема по типу "що було раніше курка, чи яйце"!)

Сподіваємось що нове дно ви так і не досягнете💪. Трішки зусиль і дисципліни, та все буде добре. На гроші та борги забийте- головне сім'я та відносини.
Я з Вами не погоджусь.
Поки щось не станеться, нічого не зміниться. Це має бути шалений тригер в голові.
- Кохана, дай пляшку горілки, бо мені треба відсвяткувати мою тверезість від завтра. А завтра точно все. В качалку піду і зранку бігати почну.

От скажу...

"– Бог создал нас и любит нас!
– Бог создан нами, – отвечаем, —
Мы в нем поэтому не чаем
Души! – И спор наш нескончаем,
А черт хромает возле нас..."
Это дедушка Ницше начертал в свое время...))))

Наука пояснює те, що ми можемо сприйняти. Є такі процеси, які не піддаються нам. А що це? Да ніхто не знає! Тому повторюсь - це все філософська тема по типу "що було раніше курка, чи яйце"!)
Ні.
Наука вже пояснює речі, які ми ніяк сприйняти не можемо. А навіть користуємось. Ми це навіть віазулізувати не можемо.
Наприклад, світлодіоди. Сприймаємо, бачимо, знаємо, світять. Процеси піддаються. Але не молитвами їх зробили. До речі, сині світлодіоди з'явились тільки у 1996 році. Там така складна фізика, що тільки одиниці в світі це розуміють. Керуємо)
Є опис процесу, я є розуміння як то працює. Складність не означає, що воно не піддається. Піддається, але не треба зі шкільною програмою до цього підходити. Бо складно)

Повірте лудка набагато страшніше алкоголізму. Тим більше лудка іде паралельно з алкоголем, це жах. Хто страдає лудкою, той немає права на відносини, тим більше на сім'ю. Повірте
Без образ.....то вам за себе не соромно, що ви на такому рівні, як ви вважаєте, що не можете мати сім'ю і жити гарним життям?І вам подобається бути в пошуках, як наркомани, грошей і ці гроші комусь віддавати.А хтось на таких як ви, гарно заробляє і може в житті мати все і від життя радіти....а ви ні!!!
Не хочу нікого образити ....просто цікава відповідь.

Я з Вами не погоджусь.
Поки щось не станеться, нічого не зміниться. Це має бути шалений тригер в голові.
- Кохана, дай пляшку горілки, бо мені треба відсвяткувати мою тверезість від завтра. А завтра точно все. В качалку піду і зранку бігати почну.
Все залежить від усвідомлення проблеми і дій людини що до дій вирішення цих проблем. Для кожного це "своє дно". Та чим раніше людина усвідомить наявність проблеми- тим легше буде. Бо якщо процес затягнеться до самісінького дна, то і побічних проблем стане щє більше, набагато більше. А з відти вийти щє тяжче.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі