Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
ВИ мій кумир три роки витримки це велике
А що за три роки на Вас ще ніхто в суд неподавав?
Я с июля 2020 ничего не плачу. 4 банка и не помню сколько мфо. Заплатила только одной конторе 27 к ,потому что влепили ИНН ,а мне нужно было продавать квартиру . Затем купила дом и оформила на отца. Не прописывалась. Работа не официальная,зарплата наличкой. Когда заблокировали карты,пользовалась картой - юниора детей. Звонят мало . Иногда смс. Им , наверное ,даже судится со мной не интересно,с меня взять нечего. Продали- перепродали кто кому я не интересуюсь. Живу и радуюсь. Делаем ремонт.

Доброго дня
Підкажіть то лякалка за суд чи вже дійсно можуть подати?

Вкладення

• Screenshot_20231221-092933_Messages.webp
    Screenshot_20231221-092933_Messages.webp
    63.7 Кб · Перегляди: 79
Я так розумію що пора провірати себе на судові владі чи ще зарано

Вкладення

• Screenshot_20231221-103222_Viber.webp
    Screenshot_20231221-103222_Viber.webp
    78.6 Кб · Перегляди: 79
Я так розумію що пора провірати себе на судові владі чи ще зарано
Провіряти себе потрібно постійно. Хто подасть на Вас в суд, попереджати не буде.
А це так, просто лякалка, щоб Ви вийшли на зв'язок.

Провіряти себе потрібно постійно. Хто подасть на Вас в суд, попереджати не буде.
А це так, просто лякалка, щоб Ви вийшли на зв'язок.
Дякую
Я вже почала себе перевіряти на судові владі поки що немає і надіюся що ще нескоро щось буде ,а то я до суду ні морально ні фінансово ще неготова

Доброго вечора Всім
Вітаю з Пройдешнім Різдвом і Новим Роком
Я трохи відволіклася від всіх тих мфо і попробувала жити нормально непаручись ,але но до сьогоднішнього дня поки непочався терор по третім особам (в мене паніка і відчуття безвиході ,навіть руки почали трястися)
Хто дзвонив я навіть незнаю ,але всеодно мене бере встид від знайомих до яких дзвонять
Як справитися ,що відповідати навіть незнаю

Ситуація в мене наразі без змін роботи немає грошей тоже ,що робити??
Вибачаюся що починаю нити но я неочікувала що може бути настільки все печально.
Я стараюся себе опанувати і взяти в руки ,але незнаю на скільки часу мене хватить
Що дальше чикати???
Як довго можуть дзвонити третім особам ??
Я вже за один день морально виснажена і незнаю що вже робити

Ситуація в мене наразі без змін роботи немає грошей тоже ,що робити??
👆👇:dntknw:
Я вже за один день морально виснажена і незнаю що вже робити
А що ви можете робити:rolleyes:
Тільки ігнор врятує ваші нерви. Причому по всім фронтам.
Треті особи не хотять розуміти, що ви не надавали права ніякого до них телефонувати і ведуть з ними балачки - так то їхні проблеми.

Треті особи не хотять розуміти, що ви не надавали права ніякого до них телефонувати і ведуть з ними балачки - так то їхні проблеми.
Але всім цього непоясниш в селі тим більше
Я до цього готувалася но чесно ще морально неготова ,тим більще що в мене діти і номери батьків в садіку і в школі були на телефоні ,як тепер буи фіг його зна

Але всім цього непоясниш в селі тим більше
Я до цього готувалася но чесно ще морально неготова ,тим більще що в мене діти і номери батьків в садіку і в школі були на телефоні ,як тепер буи фіг його зна
То змініть своє ставлення нарешті до цього.
Бо воно вже є як є... і ви це не зміните.
І від того що ви кожної миті будете сіпатись від кожного дзвінка чи смс нічого ж не зміниться.
Тільки нервову систему виснажите.
В мене теж нині дзвонили раз 5 і що з того... і в мене вже в цьому місяці 5 років по першим шарагам протермінування.
Якби я так переймався кожним дзвінком чи смс, я би вже мабуть сивий повністю ходив.
Шліть подумки накєр і живіть своїм життям. Шукайте заробіток і приділяйте час дітям.
А ці бариги почекають.

То змініть своє ставлення нарешті до цього.
Бо воно вже є як є... і ви це не зміните.
І від того що ви кожної миті будете сіпатись від кожного дзвінка чи смс нічого ж не зміниться.
Тільки нервову систему виснажите.
В мене теж нині дзвонили раз 5 і що з того... і в мене вже в цьому місяці 5 років по першим шарагам протермінування.
Якби я так переймався кожним дзвінком чи смс, я би вже мабуть сивий повністю ходив.
Шліть подумки накєр і живіть своїм життям. Шукайте заробіток і приділяйте час дітям.
А ці бариги почекають.
Дякую Вам
Я стараюся так і робити
Но ще в мене впевненості не так багато як би хотілося , наразі всім знайомим кажу що то якісь шахраї но наскільки такої казки хватить незнаю)

Дякую Вам
Я стараюся так і робити
Но ще в мене впевненості не так багато як би хотілося , наразі всім знайомим кажу що то якісь шахраї но наскільки такої казки хватить незнаю)
Бо треба було з самого початку діяти на випередження,а не мовчати.

Віра13, переживете,по іншому не буде. Можете сказати,що так,у Вас кредити і Ви не платите,бо заплатили вже багато і Вам порадили знаючі люди,як себе вести,щоб швидше розібратись . Тримайтесь,ми всі через таке проходили...
Віра13, а особо крикливим скажіть,що якщо з ними станеться така халепа,то Ви знаєте що робити і що з радістю поділитесь з ними своїм знаннями як діяти . Ви ж знаєте,що робити,так?

Останнє редагування:
Віра13, тим кому будете говорити правду,кажіть що наслідки несплати ви знаєте. І взагалі,менше розмовляйте з дуже допитливими.

Віра13, переживете,по іншому не буде. Можете сказати,що так,у Вас кредити і Ви не платите,бо заплатили вже багато і Вам порадили знаючі люди,як себе вести,щоб швидше розібратись . Тримайтесь,ми всі через таке проходили...
Віра13, а особо крикливим скажіть,що якщо з ними станеться така халепа,то Ви знаєте що робити і що з радістю поділитесь з ними своїм знаннями як діяти . Ви ж знаєте,що робити,так?
Так я знаю
Дякуючи форуму і всім хто тут я вже знаю що робити
Я казала, кому правду,кому що шахраї..
Я теж так роблю
Віра13, тим кому будете говорити правду,кажіть що наслідки несплати ви знаєте. І взагалі,менше розмовляйте з дуже допитливими.
Буду старатися так і робити ,а то паніка і стрес мені донічого)))

Мені 29 років і я ніяк неможу зрозуміти як Я могла так вляпатися
Коротка перед історя
Я вже мала проблеми з МФО весною але з допомогою МАМИ я майже всі закрила. Чи то по дурості чи то я вже зовсім з головою недружу я знову набрала , але тепер все ще печальніше, бо мамі казала що більше так робити небуду, але пичальний досвід мене нічого невчить (можливо тому що я несама з цим всі розгрібалася, а з Маминою допомогою) одним словом в мене знову купа МФО і я кожного дня йду в просрочки , але цього разу суми в мене великі суми і проценти тоже як бути що робити незнаю ,але цей раз треба зі всім розібратися самостійно
наразі я навіть непам'ятаю всі МФО які набрала но їх точно десь коло 10 і в всіх тіла +-10000 грн а в деяких тіла ще більші
Я вже подумаю над тим щоб виїхати закордон і потім помалу сплачувати ті всі шараги бо тут наврядчи я багато зможу зробити щей маючи двох дітей
Але що саме більще мене непокоїть то то що будуть діймати оточення
В мене ще після першого разу руки трусяться від тих дзвінків ,а що тепер я навіть передати неможу
Почитавши цей форум я трохи відволікаю себе від дурнуватих думок
Побажайте мені успіху
Наразі треба ще всі МФО порахувати ,а то я про них згадую коли вже дзвонять що на наступний день оплата
А у меня такая история я первый раз услышал про МФО в 16 или 17 точно не помню я и знать не знал что можно взять кредит не отходя от компьютера а как узнал друга жена набралась их в усмерть на 2017год 35к это было внушительно а потом и я начал брать для чего не помню но брал и отдавал как то все ровненько было до прошлого года (самое страшное в этом что это становится привычкой а потом привычка перерастает в образ жизни так и получилось это психология банальный психологический прием со стороны МФО ихней изобретательности надо отдать должное как наркотик к сожалению )а осенью случилось то что должно случится долговая яма вот и все вывод один надо научится жить без долгов да я понимаю что в жизни разные моменты есть особенно сейчас но надо признать что нас всех подсадили на эти МФО как на иглу вывод номер2 когда вылезем с этого говна это будет наука на будущее что б переосмыслить свою жизнь

А у меня такая история я первый раз услышал про МФО в 16 или 17 точно не помню я и знать не знал что можно взять кредит не отходя от компьютера а как узнал друга жена набралась их в усмерть на 2017год 35к это было внушительно а потом и я начал брать для чего не помню но брал и отдавал как то все ровненько было до прошлого года (самое страшное в этом что это становится привычкой а потом привычка перерастает в образ жизни так и получилось это психология банальный психологический прием со стороны МФО ихней изобретательности надо отдать должное как наркотик к сожалению )а осенью случилось то что должно случится долговая яма вот и все вывод один надо научится жить без долгов да я понимаю что в жизни разные моменты есть особенно сейчас но надо признать что нас всех подсадили на эти МФО как на иглу вывод номер2 когда вылезем с этого говна это будет наука на будущее что б переосмыслить свою жизнь
Я вже хочу як найшвидше заробити щоб позакривати ті шараги ,а то вже в печінках мені сидять)

Назад
Угорі