Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27290
- Реакції
- 67687
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це у мене з географією проблеми?Лисича штольня
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це у мене з географією проблеми?Лисича штольня
Копальня в ПольщіЦе у мене з географією проблеми?
Днепропетровская г ПавлоградЯ перепрошую,а в якій області шахти?![]()
так потом еще в аэропорту ждать пока самолеты начнут летать...Ні не купити ,а щоб в аейропорт доїхати
Як і декілька років тому назад я крила коштами їх і ще з каси де я працювала,я витягувала все на проценти,потім каса і нові кредити(і знову по колу)Коли я знайшла Антиколектор,я почитала і перша моя ніч була спокійною.Мені 29 років і я ніяк неможу зрозуміти як Я могла так вляпатися
Коротка перед історя
Я вже мала проблеми з МФО весною але з допомогою МАМИ я майже всі закрила. Чи то по дурості чи то я вже зовсім з головою недружу я знову набрала , але тепер все ще печальніше, бо мамі казала що більше так робити небуду, але пичальний досвід мене нічого невчить (можливо тому що я несама з цим всі розгрібалася, а з Маминою допомогою) одним словом в мене знову купа МФО і я кожного дня йду в просрочки , але цього разу суми в мене великі суми і проценти тоже як бути що робити незнаю ,але цей раз треба зі всім розібратися самостійно
наразі я навіть непам'ятаю всі МФО які набрала но їх точно десь коло 10 і в всіх тіла +-10000 грн а в деяких тіла ще більші
Я вже подумаю над тим щоб виїхати закордон і потім помалу сплачувати ті всі шараги бо тут наврядчи я багато зможу зробити щей маючи двох дітей
Але що саме більще мене непокоїть то то що будуть діймати оточення
В мене ще після першого разу руки трусяться від тих дзвінків ,а що тепер я навіть передати неможу
Почитавши цей форум я трохи відволікаю себе від дурнуватих думок
Побажайте мені успіху
Наразі треба ще всі МФО порахувати ,а то я про них згадую коли вже дзвонять що на наступний день оплата
))))так потом еще в аэропорту ждать пока самолеты начнут летать...![]()
Напевне якби не Антиколектор то я вже давно була б в психушці , а тут заходиш і все вже не таке страшне як здавалося спочаткуЯк і декілька років тому назад я крила коштами їх і ще з каси де я працювала,я витягувала все на проценти,потім каса і нові кредити(і знову по колу)Коли я знайшла Антиколектор,я почитала і перша моя ніч була спокійною.
Маєте вистояти,спочатку неприємно,соромно і все таке....Доброго вечора Всім
Вітаю з Пройдешнім Різдвом і Новим Роком
Я трохи відволіклася від всіх тих мфо і попробувала жити нормально непаручись ,але но до сьогоднішнього дня поки непочався терор по третім особам (в мене паніка і відчуття безвиході ,навіть руки почали трястися)
Хто дзвонив я навіть незнаю ,але всеодно мене бере встид від знайомих до яких дзвонять
Як справитися ,що відповідати навіть незнаю
Ситуація в мене наразі без змін роботи немає грошей тоже ,що робити??
Вибачаюся що починаю нити но я неочікувала що може бути настільки все печально.
Я стараюся себе опанувати і взяти в руки ,але незнаю на скільки часу мене хватить
Що дальше чикати???
Як довго можуть дзвонити третім особам ??
Я вже за один день морально виснажена і незнаю що вже робити
))))
Ні мені з польщі летіти
Летіти і не брати кредитилетіти
Цікаво як людина яка в Польші,візьме кредит?Летіти і не брати кредити
Літаки з Польщі не літаютьЛетіти і не брати кредити
Цікаво як людина яка в Польші,візьме кредит?
Стараюся витримати цей соромМаєте вистояти,спочатку неприємно,соромно і все таке....
А потім кажеш усім,що це моя справа,а якщо комусь некомфортно - нехай звертаються в поліцію,що їх турбують шахраї.
А директор неграмотний? Скаргу написати не може?Стараюся витримати цей сором
Але вчора вже дзвонли до деректора школи де дитина вчиться , оце вже стрес
Я також.Про психушку я згадала))))
Ні мені з польщі летіти
Напевне якби не Антиколектор то я вже давно була б в психушці , а тут заходиш і все вже не таке страшне як здавалося спочатку
Аби тому директору розуму не робити з цього драму...Стараюся витримати цей сором
Але вчора вже дзвонли до деректора школи де дитина вчиться , оце вже стрес
я на форумі читала що навіть будичи в Польщі хтось брав кредитиЦікаво як людина яка в Польші,візьме кредит?
Куди нелітають?Літаки з Польщі не літають
Не може,людину в Польші думаю звільнилиА директор неграмотний? Скаргу написати не може?
В Українуя на форумі читала що навіть будичи в Польщі хтось брав кредити
Куди нелітають?
ДОбре що натрапила на форум ,а то хто зна щоб б могло бутиЯ також.Про психушку я згадала
Не зрозумів про що ВиНе може,людину в Польші думаю звільнили
Віра13 ще не полетіла в Польщу..Не може,людину в Польші думаю звільнили
В Україну
Я просто сказала що то якісь шахраїА директор неграмотний? Скаргу написати не може?
Коли потрапила на форум,забула як брати нові кредити,і про старі забулаДОбре що натрапила на форум ,а то хто зна щоб б могло бути
Ні я в Україні хочу скоро їхати до мами ,але вона далеко тому перше треба до Польші ,а потім на літаку до мамиВіра13 ще не полетіла в Польщу..
Я теж після того як начиталася форуму і послухала порад то на кридити забила і на на всі їх дзвінкиКоли потрапила на форум,забула як брати нові кредити,і про старі забула