Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K

Віра13

Форумчанин
Дописи
369
Реакції
195
Бали
343
Віра13 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені 29 років і я ніяк неможу зрозуміти як Я могла так вляпатися
Коротка перед історя
Я вже мала проблеми з МФО весною але з допомогою МАМИ я майже всі закрила. Чи то по дурості чи то я вже зовсім з головою недружу я знову набрала , але тепер все ще печальніше, бо мамі казала що більше так робити небуду, але пичальний досвід мене нічого невчить (можливо тому що я несама з цим всі розгрібалася, а з Маминою допомогою) одним словом в мене знову купа МФО і я кожного дня йду в просрочки , але цього разу суми в мене великі суми і проценти тоже як бути що робити незнаю ,але цей раз треба зі всім розібратися самостійно
наразі я навіть непам'ятаю всі МФО які набрала но їх точно десь коло 10 і в всіх тіла +-10000 грн а в деяких тіла ще більші
Я вже подумаю над тим щоб виїхати закордон і потім помалу сплачувати ті всі шараги бо тут наврядчи я багато зможу зробити щей маючи двох дітей
Але що саме більще мене непокоїть то то що будуть діймати оточення
В мене ще після першого разу руки трусяться від тих дзвінків ,а що тепер я навіть передати неможу
Почитавши цей форум я трохи відволікаю себе від дурнуватих думок
Побажайте мені успіху
Наразі треба ще всі МФО порахувати ,а то я про них згадую коли вже дзвонять що на наступний день оплата

Віра13, не навчив минулий досвід,бо вигрібали не сама. Коли навчитесь власними силами виправляти свої ж помилки,тоді і зміниться ставлення до життя

Мені 29 років і я ніяк неможу зрозуміти як Я могла так вляпатися
бо мамі казала що більше так робити небуду
ну лет в 12-ть мама может поругать что без варежек зимой ходишь, а в таком возрасте уже как бы перед собой надо отвечать
В мене ще після першого разу руки трусяться від тих дзвінків ,а що тепер я навіть передати неможу
наверно мало было экстрима в первый раз 👆👇
одним словом в мене знову купа МФО і я кожного дня йду в просрочки , але цього разу суми в мене великі суми і проценти

ну лет в 12-ть мама может поругать что без варежек зимой ходишь, а в таком возрасте уже как бы перед собой надо отвечать

наверно мало было экстрима в первый раз 👆👇
Цього разу вже готуюся наповну що відаовідати самій за себе
Віра13, не навчив минулий досвід,бо вигрібали не сама. Коли навчитесь власними силами виправляти свої ж помилки,тоді і зміниться ставлення до життя
Це чиста правда
Вот якщо сама все вирішу то вже надіюся точно в таке болото незалізу знову

Цього разу вже готуюся наповну що відаовідати самій за себе

Це чиста правда
Вот якщо сама все вирішу то вже надіюся точно в таке болото незалізу знову
Зразу вилізьте мізками. Менше пишіть,більше читайте і запитуйте,якщо не зрозуміло щось.

Мені 30. І для бабусі і мами я красівий і умний. Навіть з кредитами))) Особливо, коли допомагаю бабулі, а не несу гроші в шараги щоб ті не дзвонили.

Та ну там гірше ,а спробуй саменьке вирулити без батьків ,ну нас ні хто не примушував брати ті кредити - так у кожного із нас свої причини ,то і вилазити самому ,а то батьки допомогли - та таких батьків цінувати ,а не знову лізти

І для бабусі і мами я красівий і умний.
Bn1J.gif

Не зовсім ведмежа ,а зачасту Ів більшості випадків ,ми не цінуємо батьківської допомоги
Якщо легко позбувся кредитів , то 99% що влізеш знову. От коли пройшов всі кола пекла , то гидко від самого поняття "кредит" і від тих , хто працює колекторами...

Мені 30. І для бабусі і мами я красівий і умний. Навіть з кредитами))) Особливо, коли допомагаю бабулі, а не несу гроші в шараги щоб ті не дзвонили.
І я так хочу ,але не в всіх бабусі і мамусі такі
Якщо легко позбувся кредитів , то 99% що влізеш знову. От коли пройшов всі кола пекла , то гидко від самого поняття "кредит" і від тих , хто працює колекторами...
Це точно
Мені мама допомогла ,а я знову на тіж граблі
Тепер вже самі розгрібати
Доброго дня
Новий день і вже купа дзвінків
Навіть вже незнаю в яких МФО вже просрочки
НАпевне потрібно сісти і все добре порахувати ,а то я так брала що вже сама непамятаю де
Всім гарного дня 😊

Останнє редагування:
Назад
Угорі