La Consulting - ягуар в світі ...

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
37482
Рішення
10
Реакції
96289
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Надіслав мені форумчанин в приватні таке цікаве повідомлення.

Спочатку хотів у відповідь придумати теж якусь нісенітницю, але передумав. Не можу опускатися до такого рівня, як у них.

Вони тут сидять, це я знаю. А від так - будуть читати. І це добре.

Нічого казати поганого не хочу і не буду, а скажу лише одне.
Є стародавня істина: якщо хочеш узнати людину, послухай те, що вона говорить про інших.

Прикро, якщо хтось попаде до цієї шарашки... Ну, якщо що, ми раді вас бачити на форумі і, вже традиційно, допоможемо вибратися не просто з лайна, а й з того лайна, яке створить La Consulting.

ПС: Адміністрація не може нікого рекомендувати🤣🤣. Всі юристи і адвокати присутні на форумі)) (це для новачків)

Обійняв :friends:

Надіслав мені форумчанин в приватні таке цікаве повідомлення.

Спочатку хотів у відповідь придумати теж якусь нісенітницю, але передумав. Не можу опускатися до такого рівня, як у них.

Вони тут сидять, це я знаю. А від так - будуть читати. І це добре.

Нічого казати поганого не хочу і не буду, а скажу лише одне.
Є стародавня істина: якщо хочеш узнати людину, послухай те, що вона говорить про інших.

Прикро, якщо хтось попаде до цієї шарашки... Ну, якщо що, ми раді вас бачити на форумі і, вже традиційно, допоможемо вибратися не просто з лайна, а й з того лайна, яке створить La Consulting.

ПС: Адміністрація не може нікого рекомендувати🤣🤣. Всі юристи і адвокати присутні на форумі)) (це для новачків)

Обійняв :friends:

Мені інколи вискакує перед нашим форумом, реклама іншого "антиколектора"
Навіть пару таких форумів є з похожими назвами.
Я так розумію, що вони на чужому горбові в рай хочуть в'їхати.

**ать, то вони свою схему розкрили. Взяти гроші за бумажки які по суті і не треба і надіслати в шараги

Мені інколи вискакує перед нашим форумом, реклама іншого "антиколектора"
Навіть пару таких форумів є з похожими назвами.
Я так розумію, що вони на чужому горбові в рай хочуть в'їхати.
Та пускай пытаются.
Жаль тех людей, которые не отличают всратый инстаграм-блог от форума-миллионника
La consulting
И то - половина явно накручена)))
Що за нах? Дослухав тільки до заяви за 12 000
Ягуар в мире ганд0нов
:посмішка:

Теперь все понятно
Screenshot_2024-10-03-10-50-30-131_com.android.chrome-edit.webp

Верните лысого в стойло, оно вырвалось случайно)))

Колись на початку своєї боротьби з МФО я до них в паніці звернулася. І мабуть Бог відвів, бо грошей не було лишніх. Я тоді почала по інтернету рисками і знайшла цей форум, де ті самі поради і 4к платити не треба. То послала їх на 3 букви, довго ще кошмарили

Останнє редагування модератором:
Віддала їм 15.000 грн, щоб просто на кожне питання, чути відповідь "не беріть трубку" " чекайте"((((( розчарована, покладала на них великі надії

Віддала їм 15.000 грн, щоб просто на кожне питання, чути відповідь "не беріть трубку" " чекайте"((((( розчарована, покладала на них великі надії
Я готовий вам за 5 тис порадити те саме.
Наступного разу шліть гроші мені :посмішка:

Оформити документи про банкрутство і що зупиняться дзвінки 3особам, і все віддадуть за тіло....без проблем, потім ще витратила на розсилку листів 1200грн і ввє заключненні нічого , телефон розривається, не зрозуміло яка кантора звонить сусідні, тамв паніці, їхні слова "чекайте, і кредитор піде на поступки", шкода що раніше не знайшла форум.
Було 23 кредити, залишилось 18 сплачуючи помаленько, але не можу зрозуміти хто визванює сусідів, хочу їх закрити на будь яких умовах.

Оформити документи про банкрутство і що зупиняться дзвінки 3особам, і все віддадуть за тіло....без проблем, потім ще витратила на розсилку листів 1200грн і ввє заключненні нічого , телефон розривається, не зрозуміло яка кантора звонить сусідні, тамв паніці, їхні слова "чекайте, і кредитор піде на поступки", шкода що раніше не знайшла форум.
Було 23 кредити, залишилось 18 сплачуючи помаленько, але не можу зрозуміти хто визванює сусідів, хочу їх закрити на будь яких умовах.
Банкрутство за 15 000 це сильно

Ти ще акт виконаних робіт попроси
Я тут до чого :rolleyes:

Я про те, що за таку хню можно би було можливо в суд подати за наєпалово як мінімум якщо не шахрайство.
Але люди мовчать, тому ці притрушені і продовжують народ найопувати по повній

Колись на початку своєї боротьби з МФО я до них в паніці звернулася. І мабуть Бог відвів, бо грошей не було лишніх. Я тоді почала по інтернету рисками і знайшла цей форум, де ті самі поради і 4к платити не треба. То послала їх на 3 букви, довго ще кошма
Як ти вирішила проблеми з кредитами, можеш дати пару порад?

Назад
Угорі