Кибуц Берлога (проект номер раз)

Ода Набунага, Ти як там?
Дуже мерзнеш?
IMG_20251021_084114.webp

Я спатунькала, не успев жратунькать, часов 10 подряд, если не больше. Жратунькать так долго явно не получится, даже если это будут булочки с маком и томатами. А в больнице тепло, отопление вовсю уже. И палаты там всего на 3 человека и даже пустые койки есть.

Вот! Ты - настоящий педагог! Ведь только Человек этой профессии может смачно блякать вслед уходящему трамваю. А ещё плевать на большие расстояния (прилюдно), не морщась пить кисель (даже не прилюдно) и многое другое.
Да це все обо мне,всі так з повагою на мене подивилися.

В мене стіна в кімнаті почорніла,шо робить? Піду схожу на манікюр

Потрібно обробити препаратом від плісняви.

IMG_20251021_103123.webp

І шукати де протікає. Стіна яка, внутрішня, зовнішня. Може хтось з сусідів басейн в квартирі влаштував.
:scratch_one-s_head:

Останнє редагування:
Потрібно обробити препаратом від плісняви.

IMG_20251021_103123.webp

І шукати де протікає. Стіна яка, внутрішня, зовнішня. Може хтось з сусідів басейн в квартирі влаштував.
:scratch_one-s_head:
Та нє,чорна стіна в кімнаті,нема опалення-почорніли стіни

Ну ти сказала:басейн в квартирі!!
Так це історія з життя. Один прид*рок, ще в совєтські часи вирішив з однієї кімнати зробити басейн по груди. Тоді таких як тепер матеріалів не було. Він просмолив стіни, зацементував, виклав плитку на висоту півтора метра і запустив воду. Там протікати почало по куткам, якось він там нормально не закріпив. А жив він, чи на 7, чи на восьмому поверсі. Затопив цілий під'їзд.
До речі, бачила відео з тік-тока в сучасному виконанні басейн на балконі. Реєлтор показував квартиру на першому поверсі і хвалився фішкою, басейном на балконі.

Надіюсь тобі справді тепло. Може теплі носки прислати?

У мене щось глючить сайт, не можу картинки слати.

Останнє редагування:
Так це історія з життя. Один прид*рок, ще в совєтські часи вирішив з однієї кімнати зробити басейн по груди. Тоді таких як тепер матеріалів не було. Він просмолив стіни, зацементував, виклав плитку на висоту півтора метра і запустив воду. Там протікати почало по куткам, якось він там нормально не закріпив. А жив він, чи на 7, чи на восьмому поверсі. Затопив цілий під'їзд.
До речі, бачила відео з тік-тока в сучасному виконанні басейн на балконі. Реєлтор показував квартиру на першому поверсі і хвалився фішкою, басейном на балконі.

ми вже все отримали що нам треба я ландшафтно самохідний дизайн так що в нас трохи краше з доступом до мат забезпечення так що до новї пошти і замовити шкарпетки якщо що можу самостійно а ось піхоті от ім важко з цим .

У мене щось глючить сайт, не можу картинки слати.
Пиріжки давай йому напечемо,з маком

IMG-9a61b6533eb4c657e3b90a7b29fce6de-V.webp

Ось

Ти хочеш, щоб нас наркобаронами об'явили?

Leona, Ти можеш картинки вставляти, або смайлик?
У мене ця панель перестала працювати
Мак продається в магазині,його ж ніхто наркотрафіком не називає

Тоді треба Адміну писати, може мене заблокували за кількість картинок.

Останнє редагування:

В мене стіна в кімнаті почорніла,шо робить? Піду схожу на манік Ну, да, с маникюром на чёрную стену приятнее как-то смотреть

Ага, с маникюром на стену смотреть приятнее. На чёрную стену. А если ещё и пальцы от холода с синевой, так вообще шикарный вид

Ага, с маникюром на стену смотреть приятнее. На чёрную стену. А если ещё и пальцы от холода с синевой, так вообще шикарный вид
Пальці нормальні,среднестатистичні. Шо ти Троєщина? Знов без світла і води? В укриття ходила? Сиджу від айфона заряджаю старий телефон,бо на старому антіколлектор. Прикінь,до чого техніка дійшла

Усім мої вітання❤️🥰☀️

дайте мармизу відмити та зголити тактичну бороду :весело:потім мені треба видати бр на завтра та заповнити 4 журнали :весело:по ходу винести 3 догани устні та 1 попередження
Оце така бюрократія?

Пальці нормальні,среднестатистичні. Шо ти Троєщина? Знов без світла і води? В укриття ходила? Сиджу від айфона заряджаю старий телефон,бо на старому антіколлектор. Прикінь,до чого техніка дійшла

Усім мої вітання❤️🥰☀️

Оце така бюрократія?
Троя стоит. Даже вода есть холодная. И свет не отрубали. Вот в укрытие я не ходила, рядом его нет. У меня своё укрытие, с головой пледом укрылась, нахэкала и заснула. А было очень громко, но спать хотелось больше. И через дорогу дом прилично пострадал, кто-то остался без кухни. А у меня окна запотели чего-то даже на балконе. А в ванной можно старинное вино хранить, бо туда зайдешь и пар изо рта

Мама не сегодня палец отнимают. Приезжать на операцию не просили, после 15 и так поеду. Мадам просит воды привезти и зрелища

Вы там как?

Назад
Угорі