Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27364
- Реакції
- 67840
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да це все обо мне,всі так з повагою на мене подивилися.Я спатунькала, не успев жратунькать, часов 10 подряд, если не больше. Жратунькать так долго явно не получится, даже если это будут булочки с маком и томатами. А в больнице тепло, отопление вовсю уже. И палаты там всего на 3 человека и даже пустые койки есть.
Вот! Ты - настоящий педагог! Ведь только Человек этой профессии может смачно блякать вслед уходящему трамваю. А ещё плевать на большие расстояния (прилюдно), не морщась пить кисель (даже не прилюдно) и многое другое.
Потрібно обробити препаратом від плісняви.Да це все обо мне,всі так з повагою на мене подивилися.
В мене стіна в кімнаті почорніла,шо робить? Піду схожу на манікюр

Та нє,чорна стіна в кімнаті,нема опалення-почорніли стіниПотрібно обробити препаратом від плісняви.
![]()
І шукати де протікає. Стіна яка, внутрішня, зовнішня. Може хтось з сусідів басейн в квартирі влаштував.
![]()
Так це історія з життя. Один прид*рок, ще в совєтські часи вирішив з однієї кімнати зробити басейн по груди. Тоді таких як тепер матеріалів не було. Він просмолив стіни, зацементував, виклав плитку на висоту півтора метра і запустив воду. Там протікати почало по куткам, якось він там нормально не закріпив. А жив він, чи на 7, чи на восьмому поверсі. Затопив цілий під'їзд.Ну ти сказала:басейн в квартирі!!
Надіюсь тобі справді тепло. Може теплі носки прислати?
ми вже все отримали що нам треба я ландшафтно самохідний дизайн так що в нас трохи краше з доступом до мат забезпечення так що до новї пошти і замовити шкарпетки якщо що можу самостійно а ось піхоті от ім важко з цим .Так це історія з життя. Один прид*рок, ще в совєтські часи вирішив з однієї кімнати зробити басейн по груди. Тоді таких як тепер матеріалів не було. Він просмолив стіни, зацементував, виклав плитку на висоту півтора метра і запустив воду. Там протікати почало по куткам, якось він там нормально не закріпив. А жив він, чи на 7, чи на восьмому поверсі. Затопив цілий під'їзд.
До речі, бачила відео з тік-тока в сучасному виконанні басейн на балконі. Реєлтор показував квартиру на першому поверсі і хвалився фішкою, басейном на балконі.
Пиріжки давай йому напечемо,з макомТак це історія з життя. Один прид*рок, ще в совєтські часи вирішив з однієї кімнати зробити басейн по груди. Тоді таких як тепер матеріалів не було. Він просмолив стіни, зацементував, виклав плитку на висоту півтора метра і запустив воду. Там протікати почало по куткам, якось він там нормально не закріпив. А жив він, чи на 7, чи на восьмому поверсі. Затопив цілий під'їзд.
До речі, бачила відео з тік-тока в сучасному виконанні басейн на балконі. Реєлтор показував квартиру на першому поверсі і хвалився фішкою, басейном на балконі.
У мене щось глючить сайт, не можу картинки слати.
Мак продається в магазині,його ж ніхто наркотрафіком не називаєТи хочеш, щоб нас наркобаронами об'явили?
Leona, Ти можеш картинки вставляти, або смайлик?
У мене ця панель перестала працювати
Та ну, а ну напишиТоді треба Адміну писати, може мене заблокували за кількість картинок.
Пиріжки з маком,я ж сказала,Ода Набунага,
А пиріжки з маком?
Ну шо, написала?Тоді треба Адміну писати, може мене заблокували за кількість картинок.
Да це все обо мне,всі так з повагою на мене подивилися.
В мене стіна в кімнаті почорніла,шо робить? Піду схожу на манік Ну, да, с маникюром на чёрную стену приятнее как-то смотреть
Ага, с маникюром на стену смотреть приятнее. На чёрную стену. А если ещё и пальцы от холода с синевой, так вообще шикарный видДа це все обо мне,всі так з повагою на мене подивилися.
В мене стіна в кімнаті почорніла,шо робить? Піду схожу на манікюр
Так.Пиріжки з маком,я ж сказала,
Це я @Ода Набунага, питаю.
Ну шо, написала?
дайте мармизу відмити та зголити тактичну бородуОда Набунага,
А пиріжки з маком?
потім мені треба видати бр на завтра та заповнити 4 журнали
по ходу винести 3 догани устні та 1 попередженняПальці нормальні,среднестатистичні. Шо ти Троєщина? Знов без світла і води? В укриття ходила? Сиджу від айфона заряджаю старий телефон,бо на старому антіколлектор. Прикінь,до чого техніка дійшлаАга, с маникюром на стену смотреть приятнее. На чёрную стену. А если ещё и пальцы от холода с синевой, так вообще шикарный вид
Оце така бюрократія?дайте мармизу відмити та зголити тактичну бородупотім мені треба видати бр на завтра та заповнити 4 журнали
по ходу винести 3 догани устні та 1 попередження
Троя стоит. Даже вода есть холодная. И свет не отрубали. Вот в укрытие я не ходила, рядом его нет. У меня своё укрытие, с головой пледом укрылась, нахэкала и заснула. А было очень громко, но спать хотелось больше. И через дорогу дом прилично пострадал, кто-то остался без кухни. А у меня окна запотели чего-то даже на балконе. А в ванной можно старинное вино хранить, бо туда зайдешь и пар изо ртаПальці нормальні,среднестатистичні. Шо ти Троєщина? Знов без світла і води? В укриття ходила? Сиджу від айфона заряджаю старий телефон,бо на старому антіколлектор. Прикінь,до чого техніка дійшла
Усім мої вітання
Оце така бюрократія?