Кибуц Берлога (проект номер раз)

IMG_20251019_062601.webp

Та ні, похожі на котиків.
IMG_20251019_062455.webp
Ну да, котики вряд чи будуть трампісти

Повод нажратися в трИнажерке

Доброго утра, берложники!

1760860997402.webp
1760860997402.webp
О,два осінніх утра,нам з Ксюхою по одному кожній,а тобі дві гарячі води,ну хоч одну,і опалення,но це мрії,по ходу

Привіт

Ну да, котики вряд чи будуть трампісти

О,два осінніх утра,нам з Ксюхою по одному кожній,а тобі дві гарячі води,ну хоч одну,і опалення,но це мрії,по ходу

Привіт
Как сказал дядька Пантелеев, правая рука Виталика, типа в дома хоть завтра можно отопление подать, мы готовы, но синоптики обещают чуть ли не плюс 16 на днях, поэтому не включаем. Пока они включат, мы вымерзнем как мамонты. А про горячую воду вообще молчат. Ани пара из уст. Столица, блин.

Как сказал дядька Пантелеев, правая рука Виталика, типа в дома хоть завтра можно отопление подать, мы готовы, но синоптики обещают чуть ли не плюс 16 на днях, поэтому не включаем. Пока они включат, мы вымерзнем как мамонты. А про горячую воду вообще молчат. Ани пара из уст. Столица, блин.
Якщо прийняти до уваги, що дякуючи реформі медицина накрилась мідним тазом, то Вітальці києвляни повинні дякувати. Він вас запалює, до зими ви станете моржами і будете зимою митись в Дніпрі.

IMG_20251003_180659.webp

Якщо прийняти до уваги, що дякуючи реформі медицина накрилась мідним тазом, то Вітальці києвляни повинні дякувати. Він вас запалює, до зими ви станете моржами і будете зимою митись в Дніпрі.

IMG_20251003_180659.webp
Я уж и не знаю в какую сторону ему поклоны бить с "подякой". Но в Днепр я точно не полезу. Это ж почти тоже самое, что на судовых полях в Бортничах лечебные грязи искать. И реформой медицины подбираться. Картинка - за Бест! На злобу дня 😂

Усім доброго ранку, гарного тижня ❤️ 🥰 ☀️

С
Спасение утопающих дело рук самих утопающих

Останнє редагування:
Я уж и не знаю в какую сторону ему поклоны бить с "подякой". Но в Днепр я точно не полезу. Это ж почти тоже самое, что на судовых полях в Бортничах лечебные грязи искать. И реформой медицины подбираться. Картинка - за Бест! На злобу дня 😂
А шо за судові поля у Бортнічах?

Щє й з грязями?

Усім доброго ранку, гарного тижня ❤️ 🥰 ☀️

С

Спасение утопающих дело рук самих утопающих
Это да. Держи меня, соломинка, держи

А шо за судові поля у Бортнічах?

Щє й з грязями?
Ой, вот я писака! Муловые поля же в Бортничах, там где главгамно течёт. Грязи "лечебные" точно там искать не будем.

Оформила сегодня мадаму в больничку. Весь день там. Только домой примчалась. Не знаю, то ли жратунькать и спатушки, то ли спатушки и жратунькать. То ли все и сразу. Но это ж чревато ж. Либо недожую, либо недосып.

Это да. Держи меня, соломинка, держи

Ой, вот я писака! Муловые поля же в Бортничах, там где главгамно течёт. Грязи "лечебные" точно там искать не будем.

Оформила сегодня мадаму в больничку. Весь день там. Только домой примчалась. Не знаю, то ли жратунькать и спатушки, то ли спатушки и жратунькать. То ли все и сразу. Но это ж чревато ж. Либо недожую, либо недосып.
Спочатку жратушки,потім спатушкі. А шо в лікарні? Не холодно?

Бігла тількіщо на трамвай,підбігаю,а він так плавно-рроаз і двері закрив,я по двері той постукала і він поїхав,гад

Я щє так бл я Ть к ну ла смачно,аж з тої платформи люди повернулися

Не школа, а шкода від нікотину.
Краще роби інгаляції з евкаліптом.
а те що в томатах теж е нікотин ви знали :вседобре:

Це хто? Трампісти?
ага це ми :весело: бо так треба :весело:Сьогодні здавав тести на наркотики, згідно регулярних перевірок по службі. А ви знали що булочки з маком дає вам позитивний результат морфіна? Я вже знаю :весело:
G3uKqQQXcAAnJwa

а те що в томатах теж е нікотин ви знали :вседобре:

ага це ми :весело: бо так треба :весело:Сьогодні здавав тести на наркотики, згідно регулярних перевірок по службі. А ви знали що булочки з маком дає вам позитивний результат морфіна? Я вже знаю :весело:
G3uKqQQXcAAnJwa
Привіт. Я отримувала сертифікат,на алкоголь і наркотики ,лікар дав і сказав:ви своє життя проживаєте зря.

Я тепер ходжу шчёкі надуваю

Ода Набунага, привіт.
Виявлять в сечі наркотики, якщо ти вагонами їсти будеш томати і булочки з маком.
Доброго ранку всім.
IMG_20250915_231203.webp

Спочатку жратушки,потім спатушкі. А шо в лікарні? Не холодно?

Бігла тількіщо на трамвай,підбігаю,а він так плавно-рроаз і двері закрив,я по двері той постукала і він поїхав,гад

Я щє так бл я Ть к ну ла смачно,аж з тої платформи люди повернулися
Я спатунькала, не успев жратунькать, часов 10 подряд, если не больше. Жратунькать так долго явно не получится, даже если это будут булочки с маком и томатами. А в больнице тепло, отопление вовсю уже. И палаты там всего на 3 человека и даже пустые койки есть.

Вот! Ты - настоящий педагог! Ведь только Человек этой профессии может смачно блякать вслед уходящему трамваю. А ещё плевать на большие расстояния (прилюдно), не морщась пить кисель (даже не прилюдно) и многое другое.

Назад
Угорі