Киберполиция. Делимся опытом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тут дело даже не в том что бы захотеть, а в том что у каждого следователя есть свое начальство, у которого есть начальство выше, и они просто не дадут делу ход
А ним у відповідь скарга на бездіяльність поліції, прокуратура і поїхали)у всякому випадку не потрібно опускати руки)все буде добре

А ним у відповідь скарга на бездіяльність поліції, прокуратура і поїхали)у всякому випадку не потрібно опускати руки)все буде добре
А почему бездейственность, они дадут отмашку что нет состава преступления или нет доказательной базы, вот и все дела, они же не глупые и тоже знаю что нужно писать

А почему бездейственность, они дадут отмашку что нет состава преступления или нет доказательной базы, вот и все дела, они же не глупые и тоже знаю что нужно писать
Ну , та ці шараги ж не пуп землі на все є управа і на них рано чи пізно знайдеться

Ту
Тут наші з вами думки розходяться, я не покладаю великі надії на поліцію, але і бездіяльність на мою думку також не найкращий варіант, так як я не перша хто звертається і якщо б на кожне звернення відкривали справу не все було б в шаражок так добре,тому один в полі не воїн,а якщо б справ на одну шарагу було б 200-300 я думаю і реакція була б зовсім інша
На бездействие полиции тоже можно жаловаться следственному судье и прокурору в том случае, если дело открыли, а потом ни хрена не делали и закрыли.

На бездействие полиции тоже можно жаловаться следственному судье и прокурору в том случае, если дело открыли, а потом ни хр*на не делали и закрыли.
Я також так думаю))головне не опускати рук

Через скільки часу закрили?

Я роблю якісь кроки щоб вирішити свої проблеми, а просто сидіти і чекати,а вони нехай роблять що хочуть і я не хочу
Если вы искренне верите в доблесность наших правоохранительных органов то конечно дерзайте. Я со своими шагами разочаровалась в них полностью. Теперь шагают накуй и они и МФО. Как то так...

Если вы искренне верите в доблесность наших правоохранительных органов то конечно дерзайте. Я со своими шагами разочаровалась в них полностью. Теперь шагают накуй и они и МФО. Как то так...
Я вірю в себе, і в те що треба мати правельний підхід до всього)я наприклад кажу слідчому що мені потрібні докази для суду робіть щось, хоча в суд я ще не збираюсь поки))а через скільки закрили вашу справу? можливо і мене це чекає

Моя позиция такая - пока от меня не отсовокупятся МФО, я буду сношать заявленими, жалобами все контролирующие органы. Пусть отрабатывают налоги)

Я вірю в себе, і в те що треба мати правельний підхід до всього)я наприклад кажу слідчому що мені потрібні докази для суду робіть щось, хоча в суд я ще не збираюсь поки))а через скільки закрили вашу справу? можливо і мене це чекає
2 Нед.

Тут дело даже не в том что бы захотеть, а в том что у каждого следователя есть свое начальство, у которого есть начальство выше, и они просто не дадут делу ход
Але ж є такі, в яких є такі, хто може з верхів вплинути і на слідчого і на його начальство... (я наприклад... я не хвастаюсь, але буду тиснути на всі можливі важелі впливу, щоб натиснути на тих кого треба)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі