Киберполиция. Делимся опытом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Закрили? Пугалками? На таких и жержатс мфо....
Никто и не пугал меня...написал потому что обещали 0%,а по факту %% и страховка... Перезвонил им мол отказываюсь, а они рога вывалили ... Было это задолго до просрочек моих, так шо насчёт пугать я и не подозревал ещё даже,что такое бывает

Не продали а передали самим себе. ТОП Кредит лишили лицензии. Джобер финанс сейчас топ кредит называется если не ошибаюсь!

Пишите обращения здесь на сайте (пройдите регистрацию) Урядовий контактний центр » там быстро принимают к рассмотрению, похожее было и у меня писал через 5 дней участковый прилетел заявления подтверждать, Нацком писал что тоже проводил ряд проверок наши нарушения, и що лицензии лишили и т.д. пока пауза от них, а и еще списали практически весь долг остался только тело даже меньше и весит проценты не капают.
Написала заяву на Джобер в кіберполіцію додала їм всі скріни,записи розмов,номери,написала в урядову і в звичайну поліцію чекаю що з цього вийде...а що ви писали в нацком??!Хочу ще туди написати

Написала заяву на Джобер в кіберполіцію додала їм всі скріни,записи розмов,номери,написала в урядову і в звичайну поліцію чекаю що з цього вийде...а що ви писали в нацком??!Хочу ще туди написати
Чесно в нацком ничего не писал, Просто обращения на Урядовой оставил они сами все там отправили!)

Как правильно составить заяву в киберполицию.Я не от себя писать буду,а от родственников.

Как правильно составить заяву в киберполицию.Я не от себя писать буду,а от родственников.
Заходите к ним на сайт,и красочно описываете,потом вам перезвонят и на электронку скинут номер обращения,и адрес на который вы потом можете сбросить доказательства которые у вас есть.

Я писала на Фактор...мне перезвонили на следующий день и сказали тоже самое...передали по месту жительства...ждать пока вызовет следователь
Ой, а я писала в Кіберполіцію на декілька контор, і теж перенаправили на місцеву поліцію, одразу на слідуючий день, ті викликали, взяли пояснення і сказали ігнорувати..... Ігнорувати сил нема, тому я через пару днів ще раз в поліції писала заяву, її прийняли та внесли в ЄРДР, ОТ ТЕПЕР ДУМАЮ ЩО ДАЛІ БУДЕ....

Ой, а я писала в Кіберполіцію на декілька контор, і теж перенаправили на місцеву поліцію, одразу на слідуючий день, ті викликали, взяли пояснення і сказали ігнорувати..... Ігнорувати сил нема, тому я через пару днів ще раз в поліції писала заяву, її прийняли та внесли в ЄРДР, ОТ ТЕПЕР ДУМАЮ ЩО ДАЛІ БУДЕ....
Как мне нравятся эти работнички, как зп получать, так они её не игнорируют, а как выполнять свои обязанности, так на морозе.

Почитайте мою тему Поліція та реакція на колажі
Мабуть пощастило Вам,я це вже пройшла,і слідчі дзвонили,але так все і зупинилось,тому на поліцію вже і не надіюсь,а шараги всі сказали,що це не їхні працівники,і дійсно,бо різні номери завжди.

Но и радоваться преждевременно не стоит, закроют дело, да и все
Ну ще не закрили, і мене знову викликали, мене залучили до справи, як потерпілу, прикріпили договір до справи і всі погрози, колажі, можливо з часом і закриють,але на даний час вони хоча б якось працюють

Ну ще не закрили, і мене знову викликали, мене залучили до справи, як потерпілу, прикріпили договір до справи і всі погрози, колажі, можливо з часом і закриють,але на даний час вони хоча б якось працюють
А по каким статьям хотя бы открыли дело?

Мабуть пощастило Вам,я це вже пройшла,і слідчі дзвонили,але так все і зупинилось,тому на поліцію вже і не надіюсь,а шараги всі сказали,що це не їхні працівники,і дійсно,бо різні номери завжди.
Мені пощастило тим що той ypoд, що прислав колаж написав що за борг в гроші всім
А по каким статьям хотя бы открыли дело?
355 ч1

Вы их контролируйте, не пускайте на самотёк, если попытаются отмазаться, можно пожаловаться на бездействие полиции следственному судье и прокурору.

Вы их контролируйте, не пускайте на самотёк, если попытаются отмазаться, можно пожаловаться на бездействие полиции следственному судье и прокурору.
За 34 дні від подачі мною скарги, я два рази була в слідчого,відкрито кримінальне провадження та внесено мене як потерпілу , я надала документи і вони працюють, я просто кажу слідчому що по фінансовій стороні я працюю з адвокатом і якщо компанія не піде на уступки, то будемо звертатися до суду і мені потрібні докази,папери і т.д

За 34 дні від подачі мною скарги, я два рази була в слідчого,відкрито кримінальне провадження та внесено мене як потерпілу , я надала документи і вони працюють, я просто кажу слідчому що по фінансовій стороні я працюю з адвокатом і якщо компанія не піде на уступки, то будемо звертатися до суду і мені потрібні докази,папери і т.д
А где адвоката нашли?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі