_victoria_
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2815
- Реакції
- 5373
- Бали
- 5735
_victoria_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А что решили - суд или договариваться за тело без суда?В Києві
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А что решили - суд или договариваться за тело без суда?В Києві
Закрити за безпідставно нараховані відсоткиА что решили - суд или договариваться за тело без суда?
Не так написала вибачте, осьЗакрити за безпідставно нараховані відсотки
Це як?Закрити за безпідставно нараховані відсотки
Не так написала вибачте, ось
Я ним дуже багато переплатила і мені сказали,що так можливо, незнаю як буде,але надіюсь що все вийдеЦе як?
Удачи вам! Если можете, поделитесь координатами адвоката.Я ним дуже багато переплатила і мені сказали,що так можливо, незнаю як буде,але надіюсь що все вийде
Не буду тут цього робити, так як один раз написала, то мене в рекламі звинуватилиУдачи вам! Если можете, поделитесь координатами адвоката.
Поділитесь результатом,я одним теж чотири тіла виплатила,тому тепер на акційні пропозиції,закрити за тіло,не реагую.Досить.Я ним дуже багато переплатила і мені сказали,що так можливо, незнаю як буде,але надіюсь що все вийде
Так тут і не пишіть,якщо не хочете,можна в особисті всім хто потребує.Не буду тут цього робити, так як один раз написала, то мене в рекламі звинуватили
Якщо все вийде так ,як мені сказали,то обов'язково я розповім всімПоділитесь результатом,я одним теж чотири тіла виплатила,тому тепер на акційні пропозиції,закрити за тіло,не реагую.Досить.
Так тут і не пишіть,якщо не хочете,можна в особисті всім хто потребує.
Так можно ж в личкуНе буду тут цього робити, так як один раз написала, то мене в рекламі звинуватили
И? Итог какой? В моем- как открыли так и закрылиЯ б не була такою категоричною, а в моєму випадку відкрили кримінальне провадження
НУ и там также будет, пройдет некоторое время, и дело закроютИ? Итог какой? В моем- как открыли так и закрыли
НУ и там также будет, пройдет некоторое время, и дело закроют
Через скільки часу закрили?И? Итог какой? В моем- как открыли так и закрыли
Я роблю якісь кроки щоб вирішити свої проблеми, а просто сидіти і чекати,а вони нехай роблять що хочуть і я не хочуНУ и там также будет, пройдет некоторое время, и дело закроют
Да делайте на здоровье, просто если эти шаги бесполезные, то я не вижу в этом никакого смыслаЧерез скільки часу закрили?
Я роблю якісь кроки щоб вирішити свої проблеми, а просто сидіти і чекати,а вони нехай роблять що хочуть і я не хочу
що на вашу думку є не безсмисленим? режим сніжинки?так я і не спілкуюсь з ними, чекати тіло, блокувати дзвінки, казати всім що це шахраї?яка ваша тактика, якщо ви до всього так категорично ставитесь?Да делайте на здоровье, просто если эти шаги бесполезные, то я не вижу в этом никакого смысла
Я не ставлюсь к этому категорически, я просто не вижу смысла делать работу, которая не приносит результата, а просто бегать тратить время и нервы, считаю бессмысленноА щ
що на вашу думку є не безсмисленим? режим сніжинки?так я і не спілкуюсь з ними, чекати тіло, блокувати дзвінки, казати всім що це шахраї?яка ваша тактика, якщо ви до всього так категорично ставитесь?
Тут наші з вами думки розходяться, я не покладаю великі надії на поліцію, але і бездіяльність на мою думку також не найкращий варіант, так як я не перша хто звертається і якщо б на кожне звернення відкривали справу не все було б в шаражок так добре,тому один в полі не воїн,а якщо б справ на одну шарагу було б 200-300 я думаю і реакція була б зовсім іншаЯ не ставлюсь к этому категорически, я просто не вижу смысла делать работу, которая не приносит результата, а просто бегать тратить время и нервы, считаю бессмысленно
А вы думаете там тех заявлений 10 или 15? тут вопрос не в открытии дела, а в том на кого открывать и как собирать доказательную базуТу
Тут наші з вами думки розходяться, я не покладаю великі надії на поліцію, але і бездіяльність на мою думку також не найкращий варіант, так як я не перша хто звертається і якщо б на кожне звернення відкривали справу не все було б в шаражок так добре,тому один в полі не воїн,а якщо б справ на одну шарагу було б 200-300 я думаю і реакція була б зовсім інша
Тут я з вами згідна,але якщо дуже захотіти, то можна і зібрати і знайти, я дуже великий оптиміст і надіюсь тільки на краще, я хочу боротися і випробовувати всі можливі варіантиА вы думаете там тех заявлений 10 или 15? тут вопрос не в открытии дела, а в том на кого открывать и как собирать доказательную базу
Тут дело даже не в том что бы захотеть, а в том что у каждого следователя есть свое начальство, у которого есть начальство выше, и они просто не дадут делу ходТут я з вами згідна,але якщо дуже захотіти, то можна і зібрати і знайти, я дуже великий оптиміст і надіюсь тільки на краще, я хочу боротися і випробовувати всі можливі варіанти