Cosa_Nostra
Форумчанин
- Дописи
- 829
- Реакції
- 1377
- Бали
- 5430
Cosa_Nostra не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Курю з 15 років. Було кілька спроб кинути - не курила від пари годин до кількох днів. Один раз, п'ять років тому я кинула на цілий рік і думала, що більше ніколи не закурю. Я була щаслива, я була вільна, я була переповнена ентузіазмом... Пампарапам.
Мій майбутній чоловік в той час, коли я кинула, теж, начебто кинув, хоча я не просила про це, тим більше, не наполягала. В момент, коли ми вирішили одружитися,він признався, що почав курити. У мене немов би вибили землю з-під ніг. Не знаю чому, я сприйняла це як зраду. Ні, фізичну зраду я сприйняла б набагато спокійніше. Кілька днів мене трусило, я нервувала, й в мене виникло непереборне бажання закурити. Що саме смішне - я не могла змиритися з думкою, що він буде прокурювати гроші з сімейного бюддету. Ж - жаба
Я трималася пару днів, жувала жуйку, смоктала цукерки, а потім одного непрекрасного недільного ранку пішла в магаз, взяла пачку цигарок і начебто і не було цього року некуріння.
В мене виникав страх лише при думці, що було би непогано кинути знову, великі гроші йдуть в прірву, я відчула, що починаю задихатися навіть при незначних нагрузках, появився регулярний кашель, в горлі постійний комок, шкіра несвіжого вигляду, постійна втома, я припнута до місць куріння, я раб. І від цих думок хапалася за сигарету.
Будучи за кордоном, чоловік спонтанно кинув курити. Я спонтанно купила в аптеці Табекс і позавчора викурила лише чотири сигарети при нормі 20 в день, вчора жодної, сьогодні жодної. В мене нема поки потрібного психологічного настрою, я просто поки що тупо не курю. В шафі стоїть півтора пачки сигарет, але вони мене не турбують. Мені було головне перебути вчорашнє ранкове бажання затягнутися на повні груди. Перебула. Політ нормальний.
Додам, що я була ну дуже залежною від сигарет. Психологічно і фізично. Життя без сигарети видавалося сірим і безрадісним. Я не уявляла себе без сигарети.
На даний час нічого не щолкнуло в голові, я просто абстрагувалася, спостерігаю за собою і настроююся на наступний етап - радості і свободи. Він є, я точно знаю.
Поділіться і ви своїми відносинами із сигаретами
Мій майбутній чоловік в той час, коли я кинула, теж, начебто кинув, хоча я не просила про це, тим більше, не наполягала. В момент, коли ми вирішили одружитися,він признався, що почав курити. У мене немов би вибили землю з-під ніг. Не знаю чому, я сприйняла це як зраду. Ні, фізичну зраду я сприйняла б набагато спокійніше. Кілька днів мене трусило, я нервувала, й в мене виникло непереборне бажання закурити. Що саме смішне - я не могла змиритися з думкою, що він буде прокурювати гроші з сімейного бюддету. Ж - жаба
Я трималася пару днів, жувала жуйку, смоктала цукерки, а потім одного непрекрасного недільного ранку пішла в магаз, взяла пачку цигарок і начебто і не було цього року некуріння. В мене виникав страх лише при думці, що було би непогано кинути знову, великі гроші йдуть в прірву, я відчула, що починаю задихатися навіть при незначних нагрузках, появився регулярний кашель, в горлі постійний комок, шкіра несвіжого вигляду, постійна втома, я припнута до місць куріння, я раб. І від цих думок хапалася за сигарету.
Будучи за кордоном, чоловік спонтанно кинув курити. Я спонтанно купила в аптеці Табекс і позавчора викурила лише чотири сигарети при нормі 20 в день, вчора жодної, сьогодні жодної. В мене нема поки потрібного психологічного настрою, я просто поки що тупо не курю. В шафі стоїть півтора пачки сигарет, але вони мене не турбують. Мені було головне перебути вчорашнє ранкове бажання затягнутися на повні груди. Перебула. Політ нормальний.
Додам, що я була ну дуже залежною від сигарет. Психологічно і фізично. Життя без сигарети видавалося сірим і безрадісним. Я не уявляла себе без сигарети.
На даний час нічого не щолкнуло в голові, я просто абстрагувалася, спостерігаю за собою і настроююся на наступний етап - радості і свободи. Він є, я точно знаю.
Поділіться і ви своїми відносинами із сигаретами
при тому,що вже була сегментарна пневмонія справа пару років тому... Зараз бронхіти часто... Сказала лікар,що як не кину,то через два-три роки буду з аерозолем як астматик ходити
і як ці МФО закривати...