Куріння

• Автор теми Автор теми Cosa_Nostra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 7K

Ви курите?

• Так, постійно

Голосів: 111 64.5%
  • Так, рідко

Голосів: 22 12.8%
  • Ні, не курив(ла) ніколи

Голосів: 11 6.4%
  • Кинув(ла)

Голосів: 28 16.3%

• Усього проголосувало
    172

Cosa_Nostra

Форумчанин
Дописи
829
Реакції
1377
Бали
5430
Cosa_Nostra не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Курю з 15 років. Було кілька спроб кинути - не курила від пари годин до кількох днів. Один раз, п'ять років тому я кинула на цілий рік і думала, що більше ніколи не закурю. Я була щаслива, я була вільна, я була переповнена ентузіазмом... Пампарапам.
Мій майбутній чоловік в той час, коли я кинула, теж, начебто кинув, хоча я не просила про це, тим більше, не наполягала. В момент, коли ми вирішили одружитися,він признався, що почав курити. У мене немов би вибили землю з-під ніг. Не знаю чому, я сприйняла це як зраду. Ні, фізичну зраду я сприйняла б набагато спокійніше. Кілька днів мене трусило, я нервувала, й в мене виникло непереборне бажання закурити. Що саме смішне - я не могла змиритися з думкою, що він буде прокурювати гроші з сімейного бюддету. Ж - жаба:fool: Я трималася пару днів, жувала жуйку, смоктала цукерки, а потім одного непрекрасного недільного ранку пішла в магаз, взяла пачку цигарок і начебто і не було цього року некуріння.
В мене виникав страх лише при думці, що було би непогано кинути знову, великі гроші йдуть в прірву, я відчула, що починаю задихатися навіть при незначних нагрузках, появився регулярний кашель, в горлі постійний комок, шкіра несвіжого вигляду, постійна втома, я припнута до місць куріння, я раб. І від цих думок хапалася за сигарету.
Будучи за кордоном, чоловік спонтанно кинув курити. Я спонтанно купила в аптеці Табекс і позавчора викурила лише чотири сигарети при нормі 20 в день, вчора жодної, сьогодні жодної. В мене нема поки потрібного психологічного настрою, я просто поки що тупо не курю. В шафі стоїть півтора пачки сигарет, але вони мене не турбують. Мені було головне перебути вчорашнє ранкове бажання затягнутися на повні груди. Перебула. Політ нормальний.
Додам, що я була ну дуже залежною від сигарет. Психологічно і фізично. Життя без сигарети видавалося сірим і безрадісним. Я не уявляла себе без сигарети.
На даний час нічого не щолкнуло в голові, я просто абстрагувалася, спостерігаю за собою і настроююся на наступний етап - радості і свободи. Він є, я точно знаю.
Поділіться і ви своїми відносинами із сигаретами

Я людей, які радили кидати - чи то мені чи то просто в якійсь передачі чи ролику ютуба, сприймала як особистих ворогів)) куріння знатно підміняє пріоритети і авторитети, кроїть мозок на свій лад. І це значно гірше ніж нікотинова залежність

Не курю но якби курив то точно не ці цигарки із супермаркетів бо там не має нормального табака. Потрібно курити або цигари або нормальний дорогий табак і робити самокрутки.

Максим 3030, таким тоном можна радити вибирати собі кайдани - не з дешевого пластику, а з міцної сталі)) краще задуматися - а нафіга воно мені взагалі потрібно? Зручніше і простіше жити вільною людиною

Cosa_Nostra, Я згоден що куріння в любому вигляді це гидота і я не курю, але є ж люди яким подобається курити і краще вибрати більш менш нормальний табак

Максим 3030, та біда в тім, що це не питання подобається- не подобається, а в тім, що це наркотична залежність. Багато хто б радий кинути, але не може. Відчуття "подобається" - ілюзорне, людина знімає абстинентний синдром і від цього їй стає легше. Ненадовго.

Олечка, Не скажіть я розумію якщо людина хоче кинути курити та не може, але я знаю людей які не хочуть кидати.

Я не хотіла кидати, мені було навіть страшно таке думати. Реально паніка починалася. Але чи це я не хотіла - чи нікотинова залежність в мені опиралася?

Cosa_Nostra, Ви коли починали курити у ваз же не було никотиновой залежності, але ви все одно почали курити значить на той момент вам подобалося це.Чи я тоді не розумію навіщо починати курити.

Я курю только тогда, когда что-то алкогольное выпью, раз в 1-2 недели. А так вообще не курю

Курю :wacko: при тому,що вже була сегментарна пневмонія справа пару років тому... Зараз бронхіти часто... Сказала лікар,що як не кину,то через два-три роки буду з аерозолем як астматик ходити :wacko:

Shanti, ну так :D що є то є... Зараз ось дома вже 10 днів відсидів з бронхітом.... А лікарняні ніхто не платить :ahaha: і як ці МФО закривати...

Назад
Угорі