Куріння

• Автор теми Автор теми Cosa_Nostra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 7K

Ви курите?

• Так, постійно

Голосів: 111 64.5%
  • Так, рідко

Голосів: 22 12.8%
  • Ні, не курив(ла) ніколи

Голосів: 11 6.4%
  • Кинув(ла)

Голосів: 28 16.3%

• Усього проголосувало
    172
Сарказм 80 уровня ...Хорошего ничего не вижу в том,что человек почему-то(!), под влиянием чего-то начал снова курить , сам бы давно бросил , но есть в этом деле очень много НО , которые не позволяют этого сделать -) :попкорн:
А я и не собираюсь бросать, раньше попытки были, а теперь понял, что без курева никуда....

Курю 20 лет. Были попытки бросить - безрезультатно. Опытным путем определила, что у меня не физиологисеская, а психологическая зависимость. Получилось свести на минимум, вместо 1-1,5 пачки в день курю 1 пачку в два-три дня. А вообще больше бросать не хочу, меня все устраивает на сегодняшний день. )))

До речі, як би не розносили інформацію, що діти беруть погані звички від батьків, все ж, більшість дітей, в яких батьки курять або вживають алкоголь - ведуть здоровий спосіб життя!

Підтверджую +)))

Курю 20 лет. Были попытки бросить - безрезультатно. Опытным путем определила, что у меня не физиологисеская, а психологическая зависимость. Получилось свести на минимум, вместо 1-1,5 пачки в день курю 1 пачку в два-три дня. А вообще больше бросать не хочу, меня все устраивает на сегодняшний день. )))
Мене навпаки не влаштовує(( Але читаю Ваші слова і вони аналогічні до слів моєї подруги))) Вона не хоче лишати курити, не мучиться, отримує просто задоволення від цього і все, а я мучусь, заставляю себе менше курити, постійно думаю як лишити цю гадість((( І в кінці кінців, моя подруга, яка просто насолоджується сигаркою викурює 3-5 сигарет в день, а я пачку!!!!!!!!От думаю, може справді варто простіше до цього віднестись!?!

Kristinadg, я так само. Вранці, під каву 2-3 цигарки висмалюю, вдень взагалі не тягне, а ввечері 1-2 і все. Купую недорогі, від львівського тютюнового з різними присмаками. Ви знаєте, дйсно є якийсь "кайф". Коли йшло 1-1,5 пачки на день саму бісило, зараз задоволення отримую навіть. Ну, то є кожному своє ))

Первая сигарета (как и крепкий алкоголь из-пишка) - выпускной вечер в школе... но на то были свои весьма печальные и никак не исправимые причины.... сейчас курб Винстон XS серый. Пачки хватает на два дня

Я вот курить начала в 20 лет, по-дурости. Но, наверное генетика тоже имеет место быть. У нас в семье все женщины курящие были, кроме мамы.

Кинула курити - набрала до своїх круглих форм кілька кг. При моїм невисокім рості - це проблема, якби. Перший місяць жор страшний день і ніч. Отямилася коли всі штани почали зрадливо тріщати і ні зігнутися ні розігнутися, весняна курточка стягувала руки (можна себе тішити, що накачала біцуху, але уви) і не хотіла защіпатися. Я глянула правді в очі і задумалася над своїм раціоном. Залипала над відео з ютуба, заморочилася над правильним харчуванням, задивлялася і пробувала повторити асани з йоги, потім зацікавилася вегетаріанством, а в кінці - веганством. О, боже! Я веган!
Здавалося б, така несуттєва відмова перманентно дихати димом потягнула за собою ланцюжок глобальних у моєму всесвіті змін.
Раніше на кухню я йшла із злобою і вважала марною тратою часу пекти якусь шарлотку чи смажити чебуреки. А зараз я як дослідник в Антарктиці із задоволенням відкриваю для себе такі чудесні продукти як нут, чечевиця, соя, булгур, бурий рис, насіння чіа, льону, кунжуту, горіхи, не зажала купити оливкову олію (три пачки колись любимого бонду за літр олії), смакую морську капусту і реально балдію)) а ще на зміну спеціям типу "До риби" з сіллю на першому місці по складниках і глутаматом натрію на третьому прийшли спеції типу базилік, кумин, орегано, коріандр, мускатний горіх, цілий незвіданий пласт нових смаків, це реально круто
Замість фанти чи просто солодкої бурди у ПЕТ пляшках, які були постійно в хаті, купила фільтр для води і п"ю з своєї криниці чисту воду, варю узвар чи відкриваю домашній компот, яких валом.
а ще на зміну відчуттю важкості, налитості, нестачі кисню прийшла легкість і бадьорість. Я встаю зранку без будильника і в середньому на 2-3 години швидше ніж торік. І ще, здається, проходить моя агресивність, яка активізувалася коли кинула курити.
Я не те, що тримаюся без курива, а реально тішуся, що так все сталося, прокуривши половину життя. І вже не знаю, що має статися, щоб я знову почала курити.
На сьогодні не курю 91 день, зекономила 3031 грн і 6 днів.

Кинула курити - набрала до своїх круглих форм кілька кг. При моїм невисокім рості - це проблема, якби. Перший місяць жор страшний день і ніч. Отямилася коли всі штани почали зрадливо тріщати і ні зігнутися ні розігнутися, весняна курточка стягувала руки (можна себе тішити, що накачала біцуху, але уви) і не хотіла защіпатися. Я глянула правді в очі і задумалася над своїм раціоном. Залипала над відео з ютуба, заморочилася над правильним харчуванням, задивлялася і пробувала повторити асани з йоги, потім зацікавилася вегетаріанством, а в кінці - веганством. О, боже! Я веган!
Здавалося б, така несуттєва відмова перманентно дихати димом потягнула за собою ланцюжок глобальних у моєму всесвіті змін.
Раніше на кухню я йшла із злобою і вважала марною тратою часу пекти якусь шарлотку чи смажити чебуреки. А зараз я як дослідник в Антарктиці із задоволенням відкриваю для себе такі чудесні продукти як нут, чечевиця, соя, булгур, бурий рис, насіння чіа, льону, кунжуту, горіхи, не зажала купити оливкову олію (три пачки колись любимого бонду за літр олії), смакую морську капусту і реально балдію)) а ще на зміну спеціям типу "До риби" з сіллю на першому місці по складниках і глутаматом натрію на третьому прийшли спеції типу базилік, кумин, орегано, коріандр, мускатний горіх, цілий незвіданий пласт нових смаків, це реально круто
Замість фанти чи просто солодкої бурди у ПЕТ пляшках, які були постійно в хаті, купила фільтр для води і п"ю з своєї криниці чисту воду, варю узвар чи відкриваю домашній компот, яких валом.
а ще на зміну відчуттю важкості, налитості, нестачі кисню прийшла легкість і бадьорість. Я встаю зранку без будильника і в середньому на 2-3 години швидше ніж торік. І ще, здається, проходить моя агресивність, яка активізувалася коли кинула курити.
Я не те, що тримаюся без курива, а реально тішуся, що так все сталося, прокуривши половину життя. І вже не знаю, що має статися, щоб я знову почала курити.
На сьогодні не курю 91 день, зекономила 3031 грн і 6 днів.
Дуже цікаво! Я уже досить давно налаштовую себе на зміну стилю харчування. Мене зацікавило сироїдіння- вітаміни у первозданному вигляді. Але ніяк не можу зважитись(((

Мене зацікавило сироїдіння- вітаміни у первозданному вигляді. Але ніяк не можу зважитись(((
Зазвичай люди приходять до цього після вегетаріанства, веганства. Щоб отак зразу перестрибнути - хз. Моя думка - на місяць, другий літом можна, але не на постійній основі. В нас клімат не підходящий до сироїдіння. Та й, по правді кажучи, затратно по грошах в не сезон. Зимою овочі куповані гумові, без смаку (я говорю про свої гаряче любимі помідори, звісно))
помідори - це ягоди якби хто питав
що саме?
Кинула курити, поправилася, зайнялася йогою, перейшла на веганство? Перестала трощити речі в пориві гніву? Тема "Я тоже" не розкрита))

Cosa_Nostra, Я тоже курила с15 лет,вобщем лет 25прокурила.Хотела бросить давно,но не могла,била зависимость ужасная. Почти три месяца назад сделали сложную операцию,после операцией решилась бросить.Пока не курю,и надеюсь не буду.
Зазвичай люди приходять до цього після вегетаріанства, веганства. Щоб отак зразу перестрибнути - хз. Моя думка - на місяць, другий літом можна, але не на постійній основі. В нас клімат не підходящий до сироїдіння. Та й, по правді кажучи, затратно по грошах в не сезон. Зимою овочі куповані гумові, без смаку (я говорю про свої гаряче любимі помідори, звісно))
помідори - це ягоди якби хто питав
що саме?
Кинула курити, поправилася, зайнялася йогою, перейшла на веганство? Перестала трощити речі в пориві гніву? Тема "Я тоже" не розкрита))
[/QUO Упс ,не все написалось.Ниже дописала.

Останнє редагування:
І я закурила.
Не можу себе в руки взяти.
Сьогодні в донечкі випускний вечір. А її обсміяли. ... Зробили білою вороною.
Не гідна я мати(((((
Дитина плакала. Ледь заспокоїли. За цих МФО я забрала у неї свято. Не змогла купити донечці випускне плаття,зробити макіяж. Добре що однокласниця моя зробила зачіску на виплату. Всі зараз святкують,а вона з друзями відмічає,бо немала чим заплатити за стіл .
Зять(майбутній) винайняв квартиру на добу. Зараз з друзями там.
Не мала коштів,щоб найняти репетиторів. Низькі балли. Знову забрала мрію у дитини. Хоче стати медиком.
Батькові вона казала, щоб виробив документи учасника АТО(перша хвиля). Відповідь вбила:
-Їдь у Польщу,заробляй гроші ((((((..
*****....
Знову курю...
Як я могла так загнати всіх у цю прірву.???(((((

Курю с13 лет, не курила 2 года беременная была и т.д., потом опять начала, мне это не мешает, не пробовала бросать , да и не хочу, курю потому что курю...

Батькові вона казала, щоб виробив документи учасника АТО(перша хвиля). Відповідь вбила:
*****....
Знову курю...

Це батько дитині таке сказав ???
Батько ?!!
А чому сам задрипанець не поїхав в Польщу, щоб хоть якийсь старт дати своїй дитині?
Пробачте мене, але Ваш ( колишній як я розумію ) - дорослий за віком і підліток мозком,який напевно таким і залишиться.

Всі зараз святкують,а вона з друзями відмічає,бо немала чим заплатити за стіл .
Зять(майбутній) винайняв квартиру на добу. Зараз з друзями там.
Не мала коштів,щоб найняти репетиторів. Низькі балли. Знову забрала мрію у дитини. Хоче стати медиком.
*****....
Знову курю...
Ой, лиш не драматизуйте, будь-ласка, про оцю чепуху під назвою "випускний" і "забрала мрію". Моя мама не ридала і не рвала на голові волосся бо я хотіла одне, а вона могла дати інше. Що могла, те й дала. А на все інше, ваш чоловік (бувший чи теперішній) правильно сказав - велком ту Польща. Вітаємо у дорослому житті. Та й майбутній зять із медичною освітою не в"яжеться абсолютно.

Це батько дитині таке сказав ???
Батько ?!!
А чому сам задрипанець не поїхав в Польщу, щоб хоть якийсь старт дати своїй дитині?
Пробачте мене, але Ваш ( колишній як я розумію ) - дорослий за віком і підліток мозком,який напевно таким і залишиться.
Батько дочці(((( алкаш останньої стадії (((

Низькі балли. Знову забрала мрію у дитини. Хоче стати медиком
Може би були вищими якби дійсно хотіла стати медиком, а не заміж. Ви їй вчитися не заважали, думаю. Колись обходилися без репетиторів, а в наш час інтернету - це взагалі вчорашній день

Назад
Угорі