Куріння

• Автор теми Автор теми Cosa_Nostra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 7K

Ви курите?

• Так, постійно

Голосів: 111 64.5%
  • Так, рідко

Голосів: 22 12.8%
  • Ні, не курив(ла) ніколи

Голосів: 11 6.4%
  • Кинув(ла)

Голосів: 28 16.3%

• Усього проголосувало
    172
Ну.. більшість починало за компанію, щоб здаватися дорослими, щоб було круто чи там стрес знімали від першого кохання. Я не шукаю легких шляхів. Нема проблеми? Я знаю як її створити
З такими спеціалістами треба окремі комітети створювати) це по факту робота депутата, а зп не отримуєте...повна несправедливість

Я курю набегами начал где то в 22. могу курить по пачке в день. Могу не курить пол года. Мне просто нравится встать з восходом солнца и покурить на балконе 24 етажа з видом на Днепр) Сказал сам себе что когда пачка моих будет 40 грн тогда брошу. пока что 37)))
Еще есть вариант что пересчитают как в Белоруссии) тогда будет стоить опять 25 копеек или что-то в таком духе.

Ну.. більшість починало за компанію, щоб здаватися дорослими, щоб було круто чи там стрес знімали від першого кохання. Я не шукаю легких шляхів. Нема проблеми? Я знаю як її створити

Зима близко
Пам'ятаю як я закурила перший раз))))То було дуже давно правда.Вступила до коледжу пiсля 9 класу i на святкуваннi 1 вересня,вже ввечерi ,в парку менi запропонували цигарку .Оскiльки всi присутнi там дiвчата палили так,нiби в них стажу по 10 рокiв було,я не ризикнула бути бiлою вороною i сказати що не палю))) я в школi крiм навчання нiчого не бачила)навiть не думала що
дiвчата можуть палити.

Len4ik, ахах)) одне другому не мішає
Пам'ятаю як тато привіз із заробітків два блоки Пріми без фільтру. Я в класі 3-4 і моїх двоє спільників такого ж віку. Стибрила з шухляди пачку і го на новобудови смалити одну за одною так як сірників взяли мало з собою.

Знаменна дата, 21 день. Саме стільки часу, за думкою якихось там вчених формується звичка. Скрін з скачаної програми "Не курю". Screenshot_2019-04-12_221356.webp

Очень плохая привычка, зависимость я приравниваю к наркотикам сильным, курю почти 9 лет, не могу и дня без сигареты, увы

Я зірвалась...
Знову курю...
На одну більше стало(((((
В дома в день не курю ,при дітях,мамі. Коли всі повлягаються спати,тоді на дворі.Чоловік знає,на роботі куримо разом.

Мои дети не в курсе ....прячусь как школьница))) но пачка в месяц выходит ....стала ограничивать себя

В мене на 5 днів пачка при нормальному робочому дні.ех, знаю гроші і тут на вітер,та звичка бере своє.

Mellous, мои знают что это зло ... Поэтому к спиртному и сигаретам относятся отрицательно...я при них даже пиво не пью .... Вот когда с друзьями собираемся даже у них ночевать остаюсь чтоб не учуяли запах...

Snegyrka, не мое это дело...но шифроваться от детей и говорить им ,что не куришь - когда куришь - то такое себе воспитание (мое мнение онли).

Ооо...и я курю уже больше 20 лет.пачка в день.никакие цены и "жадность "не помогли) ни в Европе не в Израиле где цены зашкаливают. Один раз не курила 1 год.и 9 месяцев.отвернуло в секунду когда узнала что беременна.но как только бросила кормить...да здравствуют все жтяжкие,коньяк и сигарета.и снова пачка в день. А самое интересное что бросать не хочу.совсем.мозгами понимаю что вредно и организм это подтверждает. Но психологически нет никакой потребности лишить себя данного удовольствия,утреннего моциона с чашечкой кофе или ночного созерцания звёзд сидя на балконе с сигаретой и т.д.как то так)

Snegyrka, не мое это дело...но шифроваться от детей и говорить им ,что не куришь - когда куришь - то такое себе воспитание (мое мнение онли).
Если честно. Без обид.Но я такого же мнения. Воспитываю дочь сама.она знает что курю и могу выпить.но в тот же момент знает что сигареты это вред. И лучше не начинать.а темболее прятаться и скрывать что то.
LeTa, от начала и до конца - за минусом 1 год и 9 месяцев - 1 в 1 про меня -)
Курильщики всех стран объединяйтесь)))))

Не курю но якби курив то точно не ці цигарки із супермаркетів бо там не має нормального табака. Потрібно курити або цигари або нормальний дорогий табак і робити самокрутки.
Тому так і пишете, бо не курите!!!Людина, яка курить,в моменти нехватки нікотину - готова курити все, що завгодно, а не фірмовий табак(((На жаль - це факт((

А мені дууууже цікаво, хто які курить???
Я 12 років тому курила синій Bond і, коли відчула нагальну потребу закурити, знову придбала їх...
Шановні курці, розкажіть мені, наскільки я відстала від новацій???

Курив з 7 класу.Задумався кинути років 4 назад,так би мовити підготавлювався.Не курю 2 роки,але не принципово,коли вип'ю чи покурю чогось іншого(і те і інше буває дуже і дуже рідко) тоді можу викурити цигарку.З собою треба дружити а не тероризувати.НЛП помогло в свій час,принаймні я себе в цьому переконав)

Если честно. Без обид.Но я такого же мнения. Воспитываю дочь сама.она знает что курю и могу выпить.но в тот же момент знает что сигареты это вред. И лучше не начинать.а темболее прятаться и скрывать что то.

Курильщики всех стран объединяйтесь)))))
До речі, як би не розносили інформацію, що діти беруть погані звички від батьків, все ж, більшість дітей, в яких батьки курять або вживають алкоголь - ведуть здоровий спосіб життя!

Назад
Угорі