Кто и сколько времени уже вообще нечего не платить?

• Автор теми Автор теми Tina1450
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Так я специально для этого сделал тему и прикрепил в подпись, держу форумчан в курсе всех событий.
Я читала всю тему уже)) но не увидела просто про перенос) думаю мало ли))) спасибо Вам за ответ)))

Найбільша прострочка днів 40, 11 МФО і Приват. 40днів живу без цих оков, з якими я провела останній рік. Грузилася дуже коли треба було або закривати або робити пролонгацію , а зараз не парюся взагалі. Платити не планую ні МФО ні Привату.Суду не боюся, в мене навіть нема з чого стягувати. З оточенням не знаю що ще буде але мені з кожним днем стає все паралельніше.

Найбільша прострочка днів 40, 11 МФО і Приват. 40днів живу без цих оков, з якими я провела останній рік. Грузилася дуже коли треба було або закривати або робити пролонгацію , а зараз не парюся взагалі. Платити не планую ні МФО ні Привату.Суду не боюся, в мене навіть нема з чого стягувати. З оточенням не знаю що ще буде але мені з кожним днем стає все паралельніше.

)))) Аналогично) ещё и выписали с квартиры) бомж))) муж предлагает прописать, но я пока отказываюсь) пусть помучаются)) пропишусь вообще, там где бомжи наши все прописаны, то вообще думаю офигеют))

Tina1450, я сама буду на днях виписуватися від батьків і так само чоловік казав одразу в нього приписуватися. Але я поки не хочу, мені нема потреби в прописці. Вже б давно виписалася але тільки сьогодні зробила нову платіжну картку в банку, без прописки не зробила б. Починаю свою фінансову історію з чистого аркуша

Tina1450, я сама буду на днях виписуватися від батьків і так само чоловік казав одразу в нього приписуватися. Але я поки не хочу, мені нема потреби в прописці. Вже б давно виписалася але тільки сьогодні зробила нову платіжну картку в банку, без прописки не зробила б. Починаю свою фінансову історію з чистого аркуша
выписываться не обязательно, главное передать свою долю и вуа-ля)

bizya, щоб долю передати, треба її мати)) чисто для психологічного комфорту батьків - раз, їм субсидія не виходить через мене - два.

Батьки на мене планували скласти заповіт просто. Надіюся, не передумають)

bizya, щоб долю передати, треба її мати)) чисто для психологічного комфорту батьків - раз, їм субсидія не виходить через мене - два.

Батьки на мене планували скласти заповіт просто. Надіюся, не передумають)
ну к тому времени, на счет наследства Вам прийдется решить вопросы с долгами))) иначе могут быть проблемы), а на счет второго пункта верно )

bizya, думаю, років за 15-20 проблеми з довгами якось рішаться, може навіть і без моєї участі. Та й які довги, їх довести ще треба.

Й нічого мені не заважатиме у випадку чогось зрівняти будинок із землею. Так не доставайся же ты никому! Я би так і зробила, чесно.

Правда, мудріше би було якщо батьки повмирають будинок або продати і гроші під матрац або переписати на довірену особу... не знати які будуть закони. Та й дожити ще треба. Будем бачити, коротше. Бо ще може бути, що мені фіг дістанеться)

Й нічого мені не заважатиме у випадку чогось зрівняти будинок із землею. Так не доставайся же ты никому! Я би так і зробила, чесно.

Правда, мудріше би було якщо батьки повмирають будинок або продати і гроші під матрац або переписати на довірену особу... не знати які будуть закони. Та й дожити ще треба. Будем бачити, коротше. Бо ще може бути, що мені фіг дістанеться)
не думайте о таком, всему свое время.

ну к тому времени, на счет наследства Вам прийдется решить вопросы с долгами))) иначе могут быть проблемы), а на счет второго пункта верно )
Просто интересно, а каким образом МФО долго повлияют на наследство?

А вообще, если на то, пошло если есть несовершеннолетние дети и их прописать или приватизировать на них хоть метр земли, то всё) никто нечего не сможет сделать

не думайте о таком, всему свое время.
Я думаю про все, не переживаю, а суто як спостерігач, що може бути так, а може бути сяк. І треба сподіватися на краще але бути готовим і до гіршого

Просто интересно, а каким образом МФО долго повлияют на наследство?

А вообще, если на то, пошло если есть несовершеннолетние дети и их прописать или приватизировать на них хоть метр земли, то всё) никто нечего не сможет сделать
в нашей стране и это не аргумент

в нашей стране и это не аргумент

Знаю, это усложняет процесс очень сильно! Не по наслышке) А вообще так везде( кто платит, тот и прав. Пока люди молчат

А вообще сей басня не о том! Ой, главное здоровья и мирного неба! Я больше за это переживаю.

Знаю, это усложняет процесс очень сильно! Не по наслышке) А вообще так везде( кто платит, тот и прав. Пока люди молчат

А вообще сей басня не о том! Ой, главное здоровья и мирного неба! Я больше за это переживаю.
остальное все будет )

Читаю уже месяц форум! Очень радует! Спасибо администратору за него! Но.. вопрос есть такой. Все говорят, договориться и заплатить тело кредита! В многих МФО этими пролонгациями уже выплатила тело кредита, в многих часть! Не которые вообще нечего не платила .Сейчас пошли просрочки. Их много. Плюс банки по глупости! Естественно, банки на первом месте! Вопрос, платить нечем! Плюс готовлюсь к операции! Договариватся? О том что смогу выплатить через пару лет? В общем, кто вообще не платить и сколько самое больше дней? Планируете что-то решать? Или уже нету смысла? Террор? Я не боюсь! Родственникам, боже, пошлют и забьют! Работа - моим на работе своих проблем хватает, чем ещё переживать за кредиты сотрудников! У нас только реформы бояться! Тем более сейчас ухожу в декрет уже. Рассылка? Боже, у нас недавно был черный пиар многих людей в группе в контакте! На это даже не реагируют абсолютно! И совести, да уже нет! Не знаю, только если смысл, вообще что-то решать уже?
Є такі,яким не плачу вже пів року.Так само є такі що переплата,є такі що й тіла не закрила. Навіть банкам (Альфа ,Пумб)вже не плачу. Немає ні коштів ні сил.Все що заробляю віддаю друзям та знайомим в яких напозичалась ще до цього. Був такий період коли думала що якщо позичу і закрию все,то припиниться цей жах...Все марно. Це тільки глибша яма.НІКОЛИ ЦЬОГО НЕ РОБІТЬ!!!Поки я шукала і зкривала одних,зростав борг в інших.Тепер не плачу нікому.Що буде те буде.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі