Кто виноват: он или она?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 343
  • Перегляди Перегляди 13K
Ну вот сижу я дома... На шаурму и пиво денег не даёт. Плейстейшн последний не дарит. Играть мешает. Вот мужики идут на пиво в бар, а мне моя на это денег не даёт. Всем борщи варят, с детьми сидят, а мне моя даже макароны сварить не успевает.
Разве она не виновата?

Ну вот сижу я дома... На шаурму и пиво денег не даёт. Плейстейшн последний не дарит. Играть мешает. Вот мужики идут на пиво в бар, а мне моя на это денег не даёт. Всем борщи варят, с детьми сидят, а мне моя даже макароны сварить не успевает.
Разве она не виновата?
Всплакунула ?

Разве она не виновата?
А есть такие жены?Да?)

А есть такие жены?Да?)
Ну я себе ищу хорошую. Что бы видела, что мама меня растила именно таким. За мной ухаживать надо, я не хочу работать и сидеть с детьми, хочу подарков побольше и что бы щедрая и красивая была... Ну и умная конечно же.

Ну я себе ищу хорошую. Что бы видела, что мама меня растила именно таким. За мной ухаживать надо, я не хочу работать и сидеть с детьми, хочу подарков побольше и что бы щедрая и красивая была... Ну и умная конечно же.
???Ти вже проснувся,чи ще спиш?)))?

Ну,повертаючись до початкової теми...Мої рідні якось і не помітили,що у мене фінансові проблеми...А от дзвінки від шараг ще й як.Хоча на сьогоднішній день я не виную чоловіка,я виню себе...Я добре бачила,що чоловіку не до мене.Треба було одразу все розставити по місцях.Роз'яснити,що у мене проблеми,що я не тягну їх вирішення.Хто винен...Він?Бо йому не було до мене ніякого діла,чи я,яка це бачила,і вважала,що то нормально?Коли він закрив першу мою шарагу,мені було так соромно,що я не мала на себе місця ще довго.Я не збиралась сидіти у когось на шиї,були моменти,коли я йому допомагала.Так вийшло.І я вже давно над цим питанням думаю.Єдиний висновок,якого я дійшла-в кожній сім'ї все індивідуально.Мене не навчили покладатись на когось,я злюсь,але в глибині точить думка-то мої борги,то я влізла,мені й вигрібати.І за решту-теж.Мені соромно за подарунки,за потрачені на мене кошти...Але я не справилась.А чоловік...Він вів себе зі мною так,як я дозволила.Хто винен?Обоє.Або ніхто

Ты смотри какая Цаца балованая)))

И скажи ещё, что я такую не найду... Разбивай мои мечты...
а я буду ждать ту единственную, которая подарит мне последнюю PS с накуплеными играми...
s9511_1524486996.webp

И скажи ещё, что я такую не найду... Разбивай мои мечты...
а я буду ждать ту единственную, которая подарит мне последнюю PS с накуплеными играми...
Да ну нафиг ту РS.Тогда дома даже дети сидят за этой фигнёй.смртришь на 3задротов и не понимаешь их призрачного счастья?

Да ну нафиг ту РS.Тогда дома даже дети сидят за этой фигнёй.смртришь на 3задротов и не понимаешь их призрачного счастья?
То я ещё про пиво и друзей ничего не говорил))
Да и мне на подаренную а8 надо будет гараж...

Назад
Угорі