Кто-то может сказать что это за сайт Sendmoney

Кто спрашивает? Вы на сайте конторы проходите верификацию карты)

Конечно, возможно в некоторых шарагах. Но когда я читаю здесь истории, что,, подруга взяла на меня 15 займов" или,, кто-то оформили кредиты на мою маму и, в течении трех месяцев, погашал и брал по-новой", то я в такое не верю.
Да мы же не об этом... Понятно, что тут что-то не чисто.
Но вероятность такая есть. Манивео первые, кто выдаёт кредиты на левые карты.

Mramor, мне на мою не хотели давать

Да мы же не об этом... Понятно, что тут что-то не чисто.
Но вероятность такая есть. Манивео первые, кто выдаёт кредиты на левые карты.
Насчёт Манивео не слышал, так как там точно верифицировал карту и была надпись, что документы и карта должны быть на одно имя.

Не переживайте і не звинувачуйте себе!!! Ми всі розумні, поки не припече в п'яту точку!!! Рік назад я був такий самий, як і Ви і цей сайт мені знайомий!!! Цей сайт підробка, або фішинг, справжній сайт виглядає зовсім інакше!!! Але рік назад я на це не звертав уваги, думав (прид*рок) перекредитуюся і заживу!!! Я теж відіслав скрини паспорту і номер телефону, зареєструвався і мені прийшло повідомлення, що кредит мені нарахований, але для перерахування на мою картку мені слід оплатити комісію (близько 400 грн) !!! :dash1: І тут на мене зійшло просвітлення!!!
Зрозуміло, ніхто Вам кредит і збирався давати, і якщо у Вас є прострочки по іншим кредитам, то і на Ваше ім'я інших кредитів не наберуть!!!
Не переживайте, не звинувачуйте себе ні в чому і живіть спокійно і щасливо!!! Успіху Вам!!!
А якщо розписку ,, та все що требувалось, лишилось, тільки оплатити і вивести гроші, оплачуєш, а тут мій банк повідомляє, ви попали на шахраїв. Що тепер розписку в тієї шмари.чого чекати.?
Та заблокируйте его и забудьте. И не ведитесь на это больше
А якщо рсписка в тієї шмари, що тепер буде. Грошей Я не вивела звичайно,. Вони будуть вимагати щоб Я їм повернула. Те що позичила.що тепер.?

Останнє редагування:
А якщо розписку ,, та все що требувалось, лишилось, тільки оплатити і вивести гроші, оплачуєш, а тут мій банк повідомляє, ви попали на шахраїв. Що тепер розписку в тієї шмари.чого чекати.?

А якщо рсписка в тієї шмари, що тепер буде. Грошей Я не вивела звичайно,. Вони будуть вимагати щоб Я їм повернула. Те що позичила.що тепер.?
Ничего не ждать. Деньги взяли? Нет. Так что и отдавать нечего.

Вам вже дали відповідь! Коштів Ви не отримували, ніяких підтверджуючих документів цього немає, відповідно і повертати Ви нічого не повинні!!! А розписка - у якій формі Ви її писали? Якщо в електронній, то без кваліфікованого електронного підпису вона не має жодної юридичної сили!!!

А что вы одолжили?Дырку от бублика?Вот ее и верните.А той распиской предложите ей вытереть з@д..Она на большее не сгодится.

Вам вже дали відповідь! Коштів Ви не отримували, ніяких підтверджуючих документів цього немає, відповідно і повертати Ви нічого не повинні!!! А розписка - у якій формі Ви її писали? Якщо в електронній, то без кваліфікованого електронного підпису вона не має жодної юридичної сили!!!
Я писаписала, д*pa настояща. Я була в такому стані, що мозок взагалі непрацював. Бляха, тепер так переживають!!!
Я писаписала, д*pa настояща. Я була в такому стані, що мозок взагалі непрацював. Бляха, тепер так переживають!!!
Я їй повідомила, що гроші Я не вивела, бо це було шахрайство, а вона мені пише, росписка в мене отже гроші повернете.це просто жoпa, якась. Ще до МФО додала нову нервртрьопку. Хана мені!

Останнє редагування:

Я їй повідомила, що гроші Я не вивела, бо це було шахрайство, а вона мені пише, росписка в мене отже гроші повернете.це просто жoпa, якась. Ще до МФО додала нову нервртрьопку. Хана мені!
Ніякої хани у Вас немає, не обманюйте!!! Не вірте всяким пройдисвітам, посилайте їх далеко і надовго, і буде Вам щастя! І до речі, то в якій формі Ви написали ту окаянну розписку???

Пошлите ей такое,это идеальный вариант!И перестаньте паниковать..
received_222540099605312.webp

Ніякої хани у Вас немає, не обманюйте!!! Не вірте всяким пройдисвітам, посилайте їх далеко і надовго, і буде Вам щастя! І до речі, то в якій формі Ви написали ту окаянну розписку???
Я така то така, , паспорт, беручи займ в такої то шльондри її ном. , паспорт, електронна пошта її, на такий то срок,таку то суму. Обязуюсь кожного місяця 30 гр. Числа вносить таку то до моменту погашення. Росписка дєйствує з момента на ваш И номер Из даної системисистеми. Якось так.
Я така то така, , паспорт, беручи займ в такої то шльондри її ном. , паспорт, електронна пошта її, на такий то срок,таку то суму. Обязуюсь кожного місяця 30 гр. Числа вносить таку то до моменту погашення. Росписка дєйствує з момента на ваш И номер Из даної системисистеми. Якось так.
Тепер думаю чи то дійсно її дані паспорта, Я ж її не бачила?! Натомість Я красива! на тобі всі мої дані, бери на них скільки хочеш кредитів. Хоч сомніваюсь що вона щось отримає. Мені вже ніде нададуть. Пішли проспросрочки, телефон не встигає блокіровать. Красота!!!

Останнє редагування:

Тепер думаю чи то дійсно її дані паспорта, Я ж її не бачила?! Натомість Я красива! на тобі всі мої дані, бери на них скільки хочеш кредитів. Хоч сомніваюсь що вона щось отримає. Мені вже ніде нададуть. Пішли проспросрочки, телефон не встигає блокіровать. Красота!!!
Коли я питав про форму розписки, то мав на увазі електронну форму, чи на папері! Я так зрозумів, що форма була електронна!!? Через ел.пошту!!? І яким чином отримані кошти, готівкою чи банк.переводом, там теж не вказано!!? Заспокойтеся і не переживайте, все це не має жодної юридичної сили і нічим Вам не загрожує!!!

Назад
Угорі