Кто-то мог договориться с Е-гроші

• Автор теми Автор теми Елена76
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 117
  • Перегляди Перегляди 12K
6 місяців просрочки було, тіло 6900 , обзвонили родичів, родичів знайомих, погрози у вайбері і по телефону, запропонували за два тіла на 5 місяць просрочки, в день зарплати запоопонували за тіло, а так нарахували 59000

Мне сами предложили через 2 недели просрочки тело кредита и часть процентов. Но. скорее всего,они собрали досье, увидев сотни выигранных мною в суде дел как ведущего юриста компании с оборотом в несколько миллиардов гривен. Но гражданских судов у меня единицы, 99 процентов админка и хозсуды
Скажите, пожалуйста, вы - юрист? Можна к вам обратится за помощью?

Ці є вошки. Обарзіли 15 буде 2 місяці з тіла 5000грн нарахували
22916 грн. Таку суму їм платити не будемо тільки тіло ну може ще пару грн зверху. Вони продають комусь, і в кого як було? '
Мне с 5к за 3 недели насчитали почти 29к. Срок окончания был как раз в карантин. На электронку не отвечали. Ближе к 30 апреля написала, что есть только 6к, но есть ещё МФО, заплачу тем, кто предложит наиболее лояльные условия. Быстро ответили, на Вайбер прислали гарантийку. В итоге закрыла за тело+ 50 проц.

Хочу решить вопрос с Е-гроші, у кого-то получилось?
430 дней просрочки продали премиум актив. Теперь жесть звоня всем подряд кому только можно не знаю где номера берут и ИНН ЗНАЮТ ИХНИЙ. автодозвон всем каждые 5 минут и круглые сутки. Готовлю заявление в прокуратуру

Мне с 5к за 3 недели насчитали почти 29к. Срок окончания был как раз в карантин. На электронку не отвечали. Ближе к 30 апреля написала, что есть только 6к, но есть ещё МФО, заплачу тем, кто предложит наиболее лояльные условия. Быстро ответили, на Вайбер прислали гарантийку. В итоге закрыла за тело+ 50 проц.
Я взагалі їх не навижу. Ці воші з тіла 12к заплатила д*pa 25к. Ні договору в мене не має тільки в приват 24 що я їх закинула. А це чоловіковий взяли 5к без %. В березні 15 почалась прострочка. Але він з ними спілкувався з початку, тепер тільки я. Читала про повернення коштів, але договору немає. ?

Гады те ещё, мне с 10 000 насчитали 49000 за месяц с чем-то, сошлись на 28 000 (при этом так достали всех и вся (родственников и их соседей, типо они взяли кредит на тех, родственникам что я на них, короче треш был мне, достали даже там где я жила в пару месяцев и без прописки просто когда-то с карты оплатила на тот адрес интернет) ,
Когда скинули до 28 заморозили чтоб внесла половину в течение недели, у меня 100 грн не хватило, так они по новой начали всех обзванивать. И пересчитали накинув сверху ещё 5000 тисяч, так ещё такой момент что деньги появилось и я их закрыла . Но меня так достали, как не кто другой. Так вот может кто знает как сних можно переплату какую то получить.
Нужно было заявление написать на них.
Как по мне, этого больше чем достаточно. Я за каждое такое поползновение пишу заяву в полицию)))
И что помогает заява. Мне просто звонят каждые 5 минут. И ещё десятью людям. Полия урегулирует или как??
6 місяців просрочки було, тіло 6900 , обзвонили родичів, родичів знайомих, погрози у вайбері і по телефону, запропонували за два тіла на 5 місяць просрочки, в день зарплати запоопонували за тіло, а так нарахували 59000
Відповідно до норм українського законодавства, а також міжнародно-правових норм, а саме:
✅➡️Статті 32. Конституції України “Ніхто не може зазнавати втручання в її особисте та сімейне життя, крім випадків, що передбачені Конституцією України”.
⚠️➡️Статті 8. Право на повагу до приватного і сімейного життя “Конвенції про захист прав людини і основних свобод” фінансова установа та інші особи, які мають намір стягувати грошові кошти не мають права:
❎Дзвонити Вам кожен день.
❎Приходити до Вас додому.
❎Набридати.
❎Вимагати від Вас сплати грошей.
❎Залякувати Вас та ваших близьких.
❎Погрожувати Вам та Вашим близьким.
❎Ображати Вас.
❎Морально тиснути на Вас.
❎Викликати у Вас почуття провини.
❎Використовувати ненормативну лексику до Вас.
❎Говорити Вам неприємні речі.
❎Поширювати інформацію про Вас як про боржника.
❎Порушувати Ваше приватне життя.
❎Оглядати, описувати, конфісковувати у Вас будь-яке майно.
❎Змушувати Вас підписати якісь документи.
❎Спілкуватися зі співробітниками, сусідами, знайомими, родичами з метою створення морального тиску.
⚠️Дії зазначені вище можуть підлягати кримінальному покаранню у відповідності з наступними статей Кримінального кодексу України:
❗️Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя.
❗️Стаття 189. Вимагання.
❗️Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань.

Останнє редагування:
В мене вони сильно не шуміли не видзвонювали багато, можливо що це тільки два тижні прострочки було, кредит був 18000,нарахували 33000 зійшлись на 26000

Гады те ещё, мне с 10 000 насчитали 49000 за месяц с чем-то, сошлись на 28 000 (при этом так достали всех и вся (родственников и их соседей, типо они взяли кредит на тех, родственникам что я на них, короче треш был мне, достали даже там где я жила в пару месяцев и без прописки просто когда-то с карты оплатила на тот адрес интернет) ,
Когда скинули до 28 заморозили чтоб внесла половину в течение недели, у меня 100 грн не хватило, так они по новой начали всех обзванивать. И пересчитали накинув сверху ещё 5000 тисяч, так ещё такой момент что деньги появилось и я их закрыла . Но меня так достали, как не кто другой. Так вот может кто знает как сних можно переплату какую то получить.

Жаль, они Вас прокатали на деньги конкретно.

Вот-- Важное. Помните может пригодиться.

Закон України "Про захист прав споживачів"

Стаття 18. Визнання недійсними умов договорів, що обмежують права споживача

3. Несправедливими є, зокрема, умови договору про:
5) встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п'ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов'язань за договором;

Закон України "Про споживче кредитування"

Стаття 21. Особливості відповідальності споживача за договором про споживчий кредит

1. Споживач, який порушив своє зобов’язання щодо повернення кредиту та процентів за ним, має відшкодувати кредитодавцю завдані цим збитки відповідно до закону з урахуванням особливостей, визначених цією статтею.

2. У договорах про споживчий кредит пеня за невиконання зобов’язання щодо повернення кредиту та процентів за ним не може перевищувати подвійної облікової ставки Національного банку України, що діяла у період, за який сплачується пеня, та не може бути більшою за 15 відсотків суми простроченого платежу.

Сукупна сума неустойки (штраф, пеня), нарахована за порушення зобов’язань споживачем на підставі договору про споживчий кредит, не може перевищувати половини суми, одержаної споживачем за таким договором, і не може бути збільшена за домовленістю сторін.

Они то
Александр1997, по-разному, на время успокаивает. Хорошо бы, чтоб ваши знакомые тоже писали.
Они тоже пишут а в своей заяве я указываю их всех и прилпживаю распечатки вызовов.
Я юрист. Обращайтесь. чем смогу, помогу:)
Подскажите если продали долг. В фин комитет писать на факторинга или на кредитора что бы проверили договор.

У меня тоже просрочка у них 2 й день, писала заявление на реструктуризацию долга в их компанию н согласно п.6.5 договора, на электроный адрес, вчера ответа не последовало, сегодня ответа от них тоже нет, вчера общалась с оператором, обьяснила что не могу я заплатить такие деньги, в ответ: Вам доступна пролонгация, на тему реструктуризации молчат.. что будет дальше не знаю..страшно..
Вони й добиваються того,щоб вам було страшно,маніпулюючи чим завгодно...Будьте скелею і нічого вам не зроблять...Все буде добре

В мене вони сильно не шуміли не видзвонювали багато, можливо що це тільки два тижні прострочки було, кредит був 18000,нарахували 33000 зійшлись на 26000
У вас були пролонгації?

У вас були пролонгації?
Ні пролонгацій не було, спочатку думав пролонгацію оплатити а потім домовився за яку суму можна відразу закрити і закрив щоб вони потім не видзвонювали і не шукали всіх підряд

Ні пролонгацій не було, спочатку думав пролонгацію оплатити а потім домовився за яку суму можна відразу закрити і закрив щоб вони потім не видзвонювали і не шукали всіх підряд
У мене була, чую, до одного місця...

Назад
Угорі