- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это всегда и помогает)Ну так вдруг это и поможет в решении вопроса, нет?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это всегда и помогает)Ну так вдруг это и поможет в решении вопроса, нет?
Звичайно,що допоможе тим,у кого все попереду і допомагає тим,хто на стадії судів ...Ну так вдруг это и поможет в решении вопроса, нет?
В целом не зло, если голова на месте. Рассрочки разные тоже бывают. Последний айфон в рассрочку и мивина каждый день на завтрак обед и ужин, например. Это не норм.Мав досвід з кредитами в Приват банк, Пумб та аккорд. Не сподобалось переплачувати великі суми. Більше кредити в своєму житті брати не планую.
Щодо питання, кредити це не таке вже й зло. Комусь кошти потрібні для бізнесу. наприклад закупки товарів тощо. Багато знгайомих створювали на цьому успішні стартапи. Але це не мій випадок, я поки лише міг би взяти наприклад якусь техніку чи меблі в рострочку(або за копійки переплати, або за 0% переплати) Але це поки також не актуально для мене. Тому маю те що я маю!)
Та ну ,зато з айфоном )))В целом не зло, если голова на месте. Рассрочки разные тоже бывают. Последний айфон в рассрочку и мивина каждый день на завтрак обед и ужин, например. Это не норм.
Та ну, краще вже моцика купити)Та ну ,зато з айфоном )))
Ну точно не в кредит )Та ну, краще вже моцика купити)
А чо? ))Ну точно не в кредит )
А то )))А чо? ))
Боишься, что выплатить не сможешь и колеса открутят?)А то )))
Вспомнилась песня Арии - Беспечный ангелБоишься, что выплатить не сможешь и колеса открутят?)
Блин ну по себе знаю чем больше кредит тем больше гемора его потом выплачиватьА чо? ))
Ви прямо капітан Очевидність.Блин ну по себе знаю чем больше кредит тем больше гемора его потом выплачивать
чтобы не было кредита, его не надо брать. нас тут целый форум такихВи прямо капітан Очевидність.![]()
чтобы не брать кредит, нужно иметь деньгинас тут целый форум таких
Да я в курсеБлин ну по себе знаю чем больше кредит тем больше гемора его потом выплачивать
Доброго дня ! Що означає «мутки з ПУМБ»? Маю у них кредитний ліміт 40к, тому цікавлюсь. Що можуть зробити, якщо декілька місяців не вносити мінімальний платіж ?Пару місяців тому в моєму місті було відкриття ще одного магазину "Дзвінок". Побутова техніка та електроніка. Зайшла і я туди. Консультант підбіг і почав пропонувати товар.
--Оплата частинами від ПриватБанк.
--Не користуюсь карткою Приват.
-- Розстрочка від ПУМБ
--Не користуюсь кредитними продуктами банків
Нецікавий я покупець. Думаю,знав би ти мої мутки з ПУМБ....
Мутки? Два кредита готівкою . По одному був суд. Виграли ми з юристом.Доброго дня ! Що означає «мутки з ПУМБ»? Маю у них кредитний ліміт 40к, тому цікавлюсь. Що можуть зробити, якщо декілька місяців не вносити мінімальний платіж ?