Кто-то ещё хочет взять кредит в банке?

Взяли бы кредит в банке?

• Да, но не дают

Голосів: 21 16.8%
  • Да, если дадут

Голосів: 7 5.6%
  • Нет, не в коем случае

Голосів: 64 51.2%
  • Скорее нет, чем да

Голосів: 25 20.0%
  • Уже взял/а

Голосів: 5 4.0%
  • Уже беру, спасибо

Голосів: 3 2.4%

• Усього проголосувало
    125
Мав досвід з кредитами в Приват банк, Пумб та аккорд. Не сподобалось переплачувати великі суми. Більше кредити в своєму житті брати не планую.
Щодо питання, кредити це не таке вже й зло. Комусь кошти потрібні для бізнесу. наприклад закупки товарів тощо. Багато знгайомих створювали на цьому успішні стартапи. Але це не мій випадок, я поки лише міг би взяти наприклад якусь техніку чи меблі в рострочку(або за копійки переплати, або за 0% переплати) Але це поки також не актуально для мене. Тому маю те що я маю!)

Мав досвід з кредитами в Приват банк, Пумб та аккорд. Не сподобалось переплачувати великі суми. Більше кредити в своєму житті брати не планую.
Щодо питання, кредити це не таке вже й зло. Комусь кошти потрібні для бізнесу. наприклад закупки товарів тощо. Багато знгайомих створювали на цьому успішні стартапи. Але це не мій випадок, я поки лише міг би взяти наприклад якусь техніку чи меблі в рострочку(або за копійки переплати, або за 0% переплати) Але це поки також не актуально для мене. Тому маю те що я маю!)
В целом не зло, если голова на месте. Рассрочки разные тоже бывают. Последний айфон в рассрочку и мивина каждый день на завтрак обед и ужин, например. Это не норм.

В целом не зло, если голова на месте. Рассрочки разные тоже бывают. Последний айфон в рассрочку и мивина каждый день на завтрак обед и ужин, например. Это не норм.
Та ну ,зато з айфоном )))

Пару місяців тому в моєму місті було відкриття ще одного магазину "Дзвінок". Побутова техніка та електроніка. Зайшла і я туди. Консультант підбіг і почав пропонувати товар.
--Оплата частинами від ПриватБанк.
--Не користуюсь карткою Приват.
-- Розстрочка від ПУМБ
--Не користуюсь кредитними продуктами банків
Нецікавий я покупець. Думаю,знав би ти мої мутки з ПУМБ....
Доброго дня ! Що означає «мутки з ПУМБ»? Маю у них кредитний ліміт 40к, тому цікавлюсь. Що можуть зробити, якщо декілька місяців не вносити мінімальний платіж ?

Доброго дня ! Що означає «мутки з ПУМБ»? Маю у них кредитний ліміт 40к, тому цікавлюсь. Що можуть зробити, якщо декілька місяців не вносити мінімальний платіж ?
Мутки? Два кредита готівкою . По одному був суд. Виграли ми з юристом.
Можуть подать в суд . Можуть щось пропонувати. Якщо буде суд по кредитці,то раджу захищатись,може бути шалена переплата,яку можна спробувать повернуть.

Назад
Угорі