Кто такие ПримоКолект

• Автор теми Автор теми Alina333
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 14K
Кто сталкивался с Примо колект

примоколлект личный кабинет
Хто це такі, а то уже запуталась в тих кредитах за 4 місяці перший раз включила сімку.
Це кредит капітал?
Тоді питання відпадає

Вкладення

• Screenshot_20220111-215155.webp
    Screenshot_20220111-215155.webp
    23.2 Кб · Перегляди: 189
Хто це такі, а то уже запуталась в тих кредитах за 4 місяці перший раз включила сімку.
Це кредит капітал?
Тоді питання відпадає
Те саме сьогодні отримала..навіть не знаю хто продав,пишуть що багато хто їм продає

Те саме сьогодні отримала..навіть не знаю хто продав,пишуть що багато хто їм продає
Ну вот да, действительно динеро и укрпозыка- продают Примоколлект. Мне когда-то звонили от них на счёт сотрудника. Вспомнила?. Ещё от Платинум Банка они мне звонили. Грозились приехать со Львова ещё в 2014 году. Видно, застряли где-то между Жмеринкой и Полтавой

Ну вот да, действительно динеро и укрпозыка- продают Примоколлект. Мне когда-то звонили от них на счёт сотрудника. Вспомнила?. Ещё от Платинум Банка они мне звонили. Грозились приехать со Львова ещё в 2014 году. Видно, застряли где-то между Жмеринкой и Полтавой
В мене є укрпозика

Вони всі десь в корках стоять,у них окрема дорога,їдуть а доїхати не можуть...а так у мене нема ні укрпозики ні дінеро..думаю або сос або кредит7..але яка різниця впринципі

Ну, вот они родненькие. У меня тоже они есть.
Так просто старанно прострочка по 11 мфо уже майже 7 місяців а включила сімку то пропущених було 12 викликів з різних номерів, я то думала дзвінків буде менше, але всі я так зрозуміла почали уже продавати мене, жаль вайбер знесла, раніш багато чого цікавого і Грозного писали, колажі створювали, говорили що буду прости... уткою відомою.

Так просто старанно прострочка по 11 мфо уже майже 7 місяців а включила сімку то пропущених було 12 викликів з різних номерів, я то думала дзвінків буде менше, але всі я так зрозуміла почали уже продавати мене, жаль вайбер знесла, раніш багато чого цікавого і Грозного писали, колажі створювали, говорили що буду прости... уткою відомою.
О_о, даже так. Известность, штука не каждому по карману. У них денег не хватит

Це кредит капітал?
Тоді питання відпадає
И мне такое сегодня пришло. Кто продал незнаю.

Це кредит капітал?
Тоді питання відпадає
Це смс значить тільки те,що вони намагаються виманити вас на зв'язок.Не звертайте уваги.

Недельку эти долбики с городского пытаются дозвонится. Смешнюльки. Пердит капитала нету, зато бздинеро есть. Трубку не беру. Сижу в морозильнике. Пускай бебру нюхають ид*оты.

Назад
Угорі