- Дописи
- 609
- Реакції
- 507
- Бали
- 473
Witch не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
И меня....? разом нас багато - нас не подолати....Меня тоже
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И меня....? разом нас багато - нас не подолати....Меня тоже
Вот так они себе и выбивают деньги,покупают за копейки ,а получают то ,что хотят.я зними сьогодні закрила питання. договорилась на закриття тіла. теж їм мене продав мілоан. так що з ними не все втрачено. там є нормальні. але є такі с.ки, я пару раз говорила з такими що прямим текстом посилала!
Сколько вы у них были,что на тело договорились?я зними сьогодні закрила питання. договорилась на закриття тіла. теж їм мене продав мілоан. так що з ними не все втрачено. там є нормальні. але є такі с.ки, я пару раз говорила з такими що прямим текстом посилала!
я у них вже дуже давно.....приблизно від березня. я на контакт не виходила. так як змінила номер. дзвонили вони до сестри...але вона теж особо не спілкувалася. але дзвінків до неї було не мало.ну ще листи присилали. я сама написала їм на електронку, що хочу закрити питання. але платити таку велику суму не буду. і вже тоді дала їм новий номер і спілкувалася по телефонуСколько вы у них были,что на тело договорились?
ну я не всім так уступаюся. є компанії де я зробила купу пролонгацій. то там я не згідна взагалі на ніякі оплати. тут пролонгацій не було. можливість закрити була. сума не така вже космічна. і дістало що всі рідні боком дивляться. сестра з незнайомих номерів вже трубку боїться брати. тому так)Вот так они себе и выбивают деньги,покупают за копейки ,а получают то ,что хотят.
Я тоже с марта))Названивают,что дурные...Правда последние два дня по три звонка всего.Но писем ещё не было.я у них вже дуже давно.....приблизно від березня. я на контакт не виходила. так як змінила номер. дзвонили вони до сестри...але вона теж особо не спілкувалася. але дзвінків до неї було не мало.ну ще листи присилали. я сама написала їм на електронку, що хочу закрити питання. але платити таку велику суму не буду. і вже тоді дала їм новий номер і спілкувалася по телефону
Post automatically merged:
ну я не всім так уступаюся. є компанії де я зробила купу пролонгацій. то там я не згідна взагалі на ніякі оплати. тут пролонгацій не було. можливість закрити була. сума не така вже космічна. і дістало що всі рідні боком дивляться. сестра з незнайомих номерів вже трубку боїться брати. тому так)
Да,умеют деньги выбивать своими прозвонами.А психика у всех разная не каждый выдержит,козлы они.я у них вже дуже давно.....приблизно від березня. я на контакт не виходила. так як змінила номер. дзвонили вони до сестри...але вона теж особо не спілкувалася. але дзвінків до неї було не мало.ну ще листи присилали. я сама написала їм на електронку, що хочу закрити питання. але платити таку велику суму не буду. і вже тоді дала їм новий номер і спілкувалася по телефону
ну я не всім так уступаюся. є компанії де я зробила купу пролонгацій. то там я не згідна взагалі на ніякі оплати. тут пролонгацій не було. можливість закрити була. сума не така вже космічна. і дістало що всі рідні боком дивляться. сестра з незнайомих номерів вже трубку боїться брати. тому так)
Козлы не то слово...Хочу им написать,что нехер мне звонить,общаться буду только в суде...или могу заплатить часть тела-которую пролонгациями не доплатила)Да,умеют деньги выбивать своими прозвонами.А психика у всех разная не каждый выдержит,козлы они.
треба подивитися, мені здається на тому листі що вони присилали була електронка. не знаю яка у вас ситуація, але скажу вам так, на них можна і треба давити. і чітко класти свої умови і не відступати. ато вони починають гнути, мінімальна оплатак тільки така., менеше не може бути....все у них може бути. Ну це якщо ви збираєтеся взагалі щось платити. а ні, то забийте. я після того як старий номер відключила, то трохи було легше, не так морально ті дзвінки давилиЯ тоже с марта))Названивают,что дурные...Правда последние два дня по три звонка всего.Но писем ещё не было.
А на какую электронку вы им писали?
Правильно,А я и пролонгациями все выплатила,а толку я сейчас у них на прозвон,платить не буду ,им нехочу.Козлы не то слово...Хочу им написать,что нехер мне звонить,общаться буду только в суде...или могу заплатить часть тела-которую пролонгациями не доплатила)
Они мне за эти 6 месяцев с 3000-20000 насчитали.Звонят мне по 20 раз на день,мужу,сыну(7 лет).Про остальных не знаю,пока не говорили.Я конечно сомневаюсь,что они мне за 1800 закроют,но больше я принципиально не дам(пролонгация была 1200)треба подивитися, мені здається на тому листі що вони присилали була електронка. не знаю яка у вас ситуація, але скажу вам так, на них можна і треба давити. і чітко класти свої умови і не відступати. ато вони починають гнути, мінімальна оплатак тільки така., менеше не може бути....все у них може бути. Ну це якщо ви збираєтеся взагалі щось платити. а ні, то забийте. я після того як старий номер відключила, то трохи було легше, не так морально ті дзвінки давили
та я навіть після того як написала їм на електронку свій номер, подзвонив їхній консультант. я з ним домовилась, і він мав передзвонити через два дня. я в той день не встигла взяти трубку. потім дзвоню сама. бере якась коза. я їй пояснюю що маю оплатити лише тіло. що ми вже домовились. то вона такими матами почала крити мене, що я не варта заробити гроші і віддати. що шахрайка і так далі. я сказала що грошей тоді не буде взагалі. хай йдуть в суд. і вибила. через 15хв подзвониви той чувак з яким спочатку говорив, то казав вибачте, гаряча лінія, взяв інший консультант трубку і переплутав вашу справу і трошки зарізко говорив з вами))Да,умеют деньги выбивать своими прозвонами.А психика у всех разная не каждый выдержит,козлы они.
Сколько вы у них,что на прозвоне?Правильно,А я и пролонгациями все выплатила,а толку я сейчас у них на прозвон,платить не буду ,им нехочу.
Капец...та я навіть після того як написала їм на електронку свій номер, подзвонив їхній консультант. я з ним домовилась, і він мав передзвонити через два дня. я в той день не встигла взяти трубку. потім дзвоню сама. бере якась коза. я їй пояснюю що маю оплатити лише тіло. що ми вже домовились. то вона такими матами почала крити мене, що я не варта заробити гроші і віддати. що шахрайка і так далі. я сказала що грошей тоді не буде взагалі. хай йдуть в суд. і вибила. через 15хв подзвониви той чувак з яким спочатку говорив, то казав вибачте, гаряча лінія, взяв інший консультант трубку і переплутав вашу справу і трошки зарізко говорив з вами))
Где-то месяц,просто я за этот месяц всего один раз с ними поговорила,и вот такой результат.А когда не общалась звонили мало ,даже почти и не звонилиСколько вы у них,что на прозвоне?
Я могу с гарантийкой заплатить остаток(что милоану не заплатила)1800.Больше нет.И то,не сейчас,а месяца через 2.
захочуть щоб ви оплатили то все уступлять. а в іншиму випадку нема чого з ними тоді спілкуватися взагалі. я на рахунок них спілкувалась з адвокатом, ще раніше. Так він сказав з ними ніяких компромісів. або згідні на тіло, або хай йдуть...... І забути про нихОни мне за эти 6 месяцев с 3000-20000 насчитали.Звонят мне по 20 раз на день,мужу,сыну(7 лет).Про остальных не знаю,пока не говорили.Я конечно сомневаюсь,что они мне за 1800 закроют,но больше я принципиально не дам(пролонгация была 1200)
У Вас одно только мфо у КК было?захочуть щоб ви оплатили то все уступлять. а в іншиму випадку нема чого з ними тоді спілкуватися взагалі. я на рахунок них спілкувалась з адвокатом, ще раніше. Так він сказав з ними ніяких компромісів. або згідні на тіло, або хай йдуть...... І забути про них
Я тоже пару раз только в начале говорила.Но меня не ставили на прозвон.Где-то месяц,просто я за этот месяц всего один раз с ними поговорила,и вот такой результат.А когда не общалась звонили мало ,даже почти и не звонили
Согласна на 100%.захочуть щоб ви оплатили то все уступлять. а в іншиму випадку нема чого з ними тоді спілкуватися взагалі. я на рахунок них спілкувалась з адвокатом, ще раніше. Так він сказав з ними ніяких компромісів. або згідні на тіло, або хай йдуть...... І забути про них
Поки що так) може ще хтось продасть)) ще багато є на прострочці((((У Вас одно только мфо у КК было?
Господи, ложите на них, у них было моих 2 мфо, на то время это 3 года назад, их у меня было все 2,звонили мне пока я брал трубку, регулярно, добавил в чс, перешли в 2-3 звонка в месяц, это я видел в ЧС, а где-то спустя год вообще перестали звонить, и по сей день ни слуху ни духу, да и толку платить, КИ все ровно будет плохая, хотя я вот еще 11 набрался спустя 3 года, так что в принципе, если просто забить, то можно жить спокойноЯ тоже пару раз только в начале говорила.Но меня не ставили на прозвон.
Согласна на 100%.