Кто такие K-Kapital?

Подскажите кому-то такое приходило. Фактор смс Ми допоможемо! Не ховайтеся вид боргу, краше телефонуйте! Тел. 0675856576

Брала у кінці серпня 300 в сслоан,потім була пролонг.Не було чим платить.Спочатку були дзвінки з жахливими погрозами.Через пару міс.зайшла в особ.каб.- більше 20000.Жах!!!
Потім зникли на 6 міс.Заходжу на особ.каб.- продали.Я,готуючись до чогось страшного,написала в нац.ком.фін.Сьогодні дзвінок від Кредит-фактор.Кажуть,що у мене борг перед сслоан 7326,я ще й перепитала....Короче,більше за все,що допоміг нац.ком.фін.Кажу,що грощей зараз немає....і понеслась....Кажуть,що і приїдуть,стовпи обклеють.Кажу,що вже я це все викакала,що вони мені ліплять.Чотири МФО вже закрила,ще 4.Найстрашніший сон - це був Фактор.Обезбашені!!!!
До чого я пишу: є сенс писати в нац.ком.фін.Але і 7326- це багато.Ще почекаю.

Сорі,брала 3000

Меня Глобал продал Фактору. 1400тело хотят 5500гр.нацком прислал по глобалу мне вернуть им тело, а им все что я платила. Они взяли и продали Фактору те прислали бумагу ксерокс документ. Незнаю что делать, звонят всем кого нашли.

По Вашій справі в найкоротший термін АО«Апологет» подасть позов до суду. Деталі: 0800308080 о уже шо шлют. Гады

Как они достали, есть ли тут кто согласен со мной вместе подать на них в суд одной воевать тяжело а вместе легче

Я воюю.Писала на них на урядовую линию и в киберполицию. Подумываю в суд подать. Хочу проконсультироваться с юристом нормальным.
Что даёт урядова линия?и как туда писать?

Назад
Угорі