Кто готов помогать форуму?

• Автор теми Автор теми Kradotka5656
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 872
  • Перегляди Перегляди 23K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я перепрошую, можливо хтось уже задавав це питання, але тему я не відслідковувала, перечитувати багато, а часу обмаль...
Kradotka5656 А для чого номерки?

Я перепрошую, можливо хтось уже задавав це питання, але тему я не відслідковувала, перечитувати багато, а часу обмаль...
Вроде что бы считать , сколько людей будет вносить средства ежемесячно или только в этом месяце)

На яндекс.кошелек нет возможности переводить? Может можно его тоже добавить?

Я за!какая я там по счету?

Ви вже вибачте, що питання адресую Вам, але мені хоча б частково необхідно зрозуміти дану тактику...

Перше повідомлення з закликом добровільних внесків ("основи добровільності" підкреслюються фіксованою сумою і номерками))), далі- всі дружно отримують номерки, а потім що???
- Номер 587, ви вже внесли, бо 588 чекає в черзі???
Чи як?
Я за.50 перевела
Под каким номером я?Я не знаю.
За мною будете...)))

Ви вже вибачте, що питання адресую Вам, але мені хоча б частково необхідно зрозуміти дану тактику...

Перше повідомлення з закликом добровільних внесків ("основи добровільності" підкреслюються фіксованою сумою і номерками))), далі- всі дружно отримують номерки, а потім що???
- Номер 587, ви вже внесли, бо 588 чекає в черзі???
Чи як?

За мною будете...)))
Вы меня рассмешили, спасибо)) Ну что-то типо того , главное что бы без очередей, терпеть их не могу)))

Мне так легче считать людей, которые готовы прийти на помощь

А голосування створити не варіант???)
Я вот этим же вопросом мучаюсь, со вчера)))) причём голосование же можно сделать и открытым к примеру? Видя не только количество но и « Ники» проголосовавших.

Мне так легче считать людей, которые готовы прийти на помощь
А голосування? Там чітко вказується кількість. Бо я переглянула тему, то декілька "добровольців" без номерків залишились...
P.S. Ви ніки з номерками десь нотуєте???

Останнє редагування:
Доброе, ваш номерок 65
Чи Мин, ваш номерок 66
Shanti, ваш номерок 67. Да, Спасибочки, уже видела. Всё записываю, приеду с работы и перепроверю.
Divulya, номер 68
Чекайте, я перед Чи Мин чергу займала!!!
Що за неподобство!
Я хочу бути 66. Мені так запам'ятати простіше буде і цифри парні я люблю!!!
Краянули на рівному місці! Дискримінація на рідному форумі...
І вір після цього людям...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі