Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вроде с этой))) Работа у меня такая, всё знать ))ОффтопВы за такое говорите, что я начинаю сомневаться - а с этой ли вы планеты?
Вроде что бы считать , сколько людей будет вносить средства ежемесячно или только в этом месяце)Я перепрошую, можливо хтось уже задавав це питання, але тему я не відслідковувала, перечитувати багато, а часу обмаль...
Kradotka5656 А для чого номерки?
А голосування створити не варіант???)Вроде что бы считать , сколько людей будет вносить средства ежемесячно или только в этом месяце)
А хз))А голосування створити не варіант???)
Я за.50 перевела
Под каким номером я?Я не знаю.
Так це і є голосування і словом і ділом)А хз))
Ви вже вибачте, що питання адресую Вам, але мені хоча б частково необхідно зрозуміти дану тактику...А хз))
За мною будете...)))Я за.50 перевела
Под каким номером я?Я не знаю.
Вы меня рассмешили, спасибо)) Ну что-то типо того , главное что бы без очередей, терпеть их не могу)))Ви вже вибачте, що питання адресую Вам, але мені хоча б частково необхідно зрозуміти дану тактику...
Перше повідомлення з закликом добровільних внесків ("основи добровільності" підкреслюються фіксованою сумою і номерками))), далі- всі дружно отримують номерки, а потім що???
- Номер 587, ви вже внесли, бо 588 чекає в черзі???
Чи як?
За мною будете...)))
Мне так легче считать людей, которые готовы прийти на помощьЯ перепрошую, можливо хтось уже задавав це питання, але тему я не відслідковувала, перечитувати багато, а часу обмаль...
Kradotka5656 А для чого номерки?
Люди навчаються ))))))Вы меня рассмешили, спасибо)) Ну что-то типо того , главное что бы без очередей, терпеть их не могу)))
Я вот этим же вопросом мучаюсь, со вчера)))) причём голосование же можно сделать и открытым к примеру? Видя не только количество но и « Ники» проголосовавших.А голосування створити не варіант???)
А голосування? Там чітко вказується кількість. Бо я переглянула тему, то декілька "добровольців" без номерків залишились...Мне так легче считать людей, которые готовы прийти на помощь
Чекайте, я перед Чи Мин чергу займала!!!
Для вас сделаю замену.Чекайте, я перед Чи Мин чергу займала!!!
Що за неподобство!
Я хочу бути 66. Мені так запам'ятати простіше буде і цифри парні я люблю!!!
Тобто, мені офіційно присвоєно номер 66?Для вас сделаю замену.