Кто готов помогать форуму?

• Автор теми Автор теми Kradotka5656
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 872
  • Перегляди Перегляди 23K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне так легче считать людей, которые готовы прийти на помощь
Все равно, не пойму зачем считать людей? Нас же сумма интересует. И как я поняла, не у каждых получится сдавать каждый месяц и к чему тогда эта нумерация.

ЛёляЛёля, тогда ваш номерок 71
Все равно, не пойму зачем считать людей? Нас же сумма интересует. И как я поняла, не у каждых получится сдавать каждый месяц и к чему тогда эта нумерация.
Хотя бы ориентировочно знать цифру по людям, которые готовы помочь. Не более того))

ЛёляЛёля, тогда ваш номерок 71

Хотя бы ориентировочно знать цифру по людям, которые готовы помочь. Не более того))
Орієнтовно- кожен користувач готовий допомогти... Але не в кожного є змога.
Давайте будемо чесними, Ви рахуєте тих, хто має можливість допомогти, а не тих, хто готовий.

Я скину. Тільки після авансу. Через день-два

Давайте будемо чесними, Ви рахуєте тих, хто має можливість допомогти, а не тих, хто готовий.
яка різниця, головне результат!

Тех, кто готовы помочь.
KAT83, ваш номерок 72. Спасибо

согласен !для многих форумчан тем более новичков даже 50 гривен это деньги.......

Тех, кто готовы помочь.
А ті, хто не пронумерований, з ними як бути?
Каста "не готових", чи як???
согласен !для многих форумчан тем более новичков даже 50 гривен это деньги.......
В вас номер є???

Скинул вчера!!!

Ви вже вибачте, що питання адресую Вам, але мені хоча б частково необхідно зрозуміти дану тактику...

Перше повідомлення з закликом добровільних внесків ("основи добровільності" підкреслюються фіксованою сумою і номерками))), далі- всі дружно отримують номерки, а потім що???
- Номер 587, ви вже внесли, бо 588 чекає в черзі???
Чи як?

За мною будете...)))
Скорее психологический ход) Когда просто призыв,то у человека подсознательно вопрос- а почему только я? Но когда он видит, что таких уже 70, то уже другой вопрос- а чем я хуже) Работает ведь)))

А ті, хто не пронумерований, з ними як бути?
Каста "не готових", чи як???

В вас номер є???
шось давали хотя я против.....зачем мне номер чтоб показать что я такой классный?надо быть скромнее товарищи.....

Скорее психологический ход) Когда просто призыв,то у человека подсознательно вопрос- а почему только я? Но когда он видит, что таких уже 70, то уже другой вопрос- а чем я хуже) Работает ведь)))
Стадний інстинкт?
Я перепрошую...

шось давали хотя я против.....зачем мне номер чтоб показать что я такой классный?надо быть скромнее товарищи.....
Підтримую.
Є багато осіб, які допомагали і допомагають, і в числі пронумерованих я їх не бачу. В них є змога, є ресурси і вони не демонструють те, які суми скидають і в який час... Справжня добровільна підтримка.
А отримувати номерок, щоб не відрізнятись і бути, як усі якось не демократично...

Уточняющий вопрос, баблишко скидывать на ту карту, которая указана в теме админа? Даные еще актуальны?

Підтримую.
Є багато осіб, які допомагали і допомагають, і в числі пронумерованих я їх не бачу. В них є змога, є ресурси і вони не демонструють те, які суми скидають і в який час... Справжня добровільна підтримка.
А отримувати номерок, щоб не відрізнятись і бути, як усі якось не демократично...
вобще афиширование как по мне не особо культурно.....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі