Щоденник Крипто-лудоманія. 800 тис боргу. Спроба вибратись

Дякую, почекаю, от і мене мучать сумніви виходить +25 тис з компенсацією їхніх юр. Послуг, судовий збір я не плачу. , чи варто залучати юриста

Дякую, почекаю, от і мене мучать сумніви виходить +25 тис з компенсацією їхніх юр. Послуг, судовий збір я не плачу. , чи варто залучати юриста
ну насправді з ними можна домовитись, я їх усіх закривав за тіло, можна ж врегулювати питання і в досудовому порядку, но головне по почті спілкуватись з ними

Вони у мене , за тіло не хотіли , розтермінування теж но окали.
ну у мене договори за 22 рік(перед початком війни) можливо там в договорах були нюанси типуц не для суду, тому і чекали))Ну з ними питань у мене найменше було

Монобанк був правий СУД БЛИЗЬКО) Таки подали Май кредит та клік одним позовом в суд . Сума позову 45 тис + судові. Не очікував я суду на 6 місяць протермінування. Чомусь впевнений був що в мене є ще 3-4 місяці до цього. Консультуюсь з адвокатом, побачимо що далі.

Монобанк був правий СУД БЛИЗЬКО) Таки подали Май кредит та клік одним позовом в суд . Сума позову 45 тис + судові. Не очікував я суду на 6 місяць протермінування. Чомусь впевнений був що в мене є ще 3-4 місяці до цього. Консультуюсь з адвокатом, побачимо що далі.
Тримайтеся, все неодмінно налагодиться, просто треба прикласти зусилля і почекати

Тримайтеся, все неодмінно налагодиться, просто треба прикласти зусилля і почекати
Дякую, вірю в це, В цьому позові є уже один позитивний момент - що відразу по двох кредитних договорах, значить уже на 1 суд менше)

Дякую, вірю в це, В цьому позові є уже один позитивний момент - що відразу по двох кредитних договорах, значить уже на 1 суд менше)
У мене в еапб шість договорів, прикиньте який фарт, мінус шість разом. Я правда не знаю по скількох подали

Я щось забув що у мене суд скоро, і не відслідковував ні емейли ні е-суд і пропустив 7 днів з 15 на відзив. Але коштів на адвоката все одно не маю. На консультації адвокат сказав, що найкращий прогноз знести 11 тис з 45. Та навіть 2х по двох кредитах (брав 25 тис) не так погано програти
От вагаюсь чи забити цілком на свій перший суд в житті чи на вигадувати щось з чатом жпт)

Я щось забув що у мене суд скоро, і не відслідковував ні емейли ні е-суд і пропустив 7 днів з 15 на відзив. Але коштів на адвоката все одно не маю. На консультації адвокат сказав, що найкращий прогноз знести 11 тис з 45. Та навіть 2х по двох кредитах (брав 25 тис) не так погано програти
От вагаюсь чи забити цілком на свій перший суд в житті чи на вигадувати щось з чатом жпт)
З ким суд?

ТОВ 1 безпечне агенство необхідних коедитів. Об'єднаний позов по кредитах My Credit (13 000) та клік (12 000) позов на 45 000 +4500 судові витрати.

ТОВ 1 безпечне агенство необхідних коедитів. Об'єднаний позов по кредитах My Credit (13 000) та клік (12 000) позов на 45 000 +4500 судові витрати.
Це єапб.Вони люблять ходити в суд

Жаль що немає на захист.З ними можна виграти суд

З тіла 25к - так
Деякі шараги х2 тіла просять під видом лояльних пропозицій і люди на це погоджуються, а тут навіть не х2 це при умові що подали в суд де люблять накрутити Х5 разом зі всіма штрафами пенями і т.д

З тіла 25к - так
Деякі шараги х2 тіла просять під видом лояльних пропозицій і люди на це погоджуються, а тут навіть не х2 це при умові що подали в суд де люблять накрутити Х5 разом зі всіма штрафами пенями і т.д
Ну в мене з тіла 12к в суд подали на +-50тис.Це дох*я для них

Вони рано подали, багато не встигли накрути. В кінці вересня 2025 тільки розпочалося протермінування, а 1 травня 2026 уже дата суду. Штрафи та пені - це 11 тис сумарно по обох договорах

Оновлення 02.04.2026. (Протермінування приблизно 6–6,5 місяців)

Доброго дня. Традиційний звіт за місяць. Вніс платежі по реструктуризаціях:
1
sos кредит
4800​
3 з 3
2Технофінанс (ТОП1)
3257​
3 з 5
3
Кредит Плюс
6600​
4 з 5
4
Слон
2000​
4 з 4
16657​

Відповідно по реструктизаціях вийшло погасити за цей місяць 2 кредити. Sos Credit закрив на зі знижкою 10 тис від тіла
Список закритих за ці півроку:
Тіло
Заплатив
1
Монто
30003100
2Старфін30003100
3Ева30003200
4Легко43005000
5
Треба
980010000
6
FirstCrerdit
50005000
7Швидко гроші1300020000
8Sos Credit2600016400
9
Слон
80008000
7510073800
В УБКІ к-ть кредитів стрибає через монобанк який то відкриває мої 4 розстрочки окремими договорами то об'єднує з кредиткою
photo_2026-04-02_11-22-11.webp

Зображення1.webp

(От думаю, шортити чи лонгувати цей графік))))))
Як уже писав вище, у мене таки буде перший суд у житті - і не останній)))
ТОВ «1 Безпечне агентство необхідних кредитів» подало об’єднаний позов по кредитах MyCredit (13 000) та Click (12 000) на 45 000 + 4 500 судових витрат.
Спочатку думав захищатися з адвокатом (більше не задля виграшу, а щоб зрозуміти, як ці процеси відбуваються), але через обставини коштів на нього зовсім немає. Та й рентабельність можливого виграшу низька: адвокат сказав, що, можливо, вдасться відбити лише 11 тис., а за послуги брав би 6 тис. Тому 0 доплати виглядає краще, ніж +6 тис. до боргу чи -5 тис. з шансом 50/50. Та й x2 від тіла виглядає доволі лояльно. Можливо, до понеділка вигадаю якийсь відзив разом із ChatGPT))

А загалом важко, дуже важко. Шокує, які суми я витрачаю на своє хобі і не вкладаю в сім’ю. Враження, що гребу проти течії, але поки що ніби тримаюсь.

Дописав пост і пішов розбиратись з е-судом , а там ще один позов від ЄПАБ з 8 тис хочуть майже 24 (((((((

Домовився з Tarass про захист з ЄПАБ

Останнє редагування:

Схожі теми

Назад
Угорі