Щоденник Крик души. 29 МФО и скоро рожать

• Автор теми Автор теми Alexi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 141
  • Перегляди Перегляди 6K
Голосів із трубки -не боюся-просто всі ці потвори з МФО-запросто можуть перетворити ваше життя на пекло-і дзвінки тут-чи не найлегше!
Вы с 2019 года "ваша регистрация на форуме", живете в сказках! Что же такого произошло? ;)

Ума палата! Всі ми тут такі "розумні" один споперед одного- а ось насправді розумні люди-про кредити й не знають !
Тут тема не про те,хто наскільки розумний.Знайдіть де інде себе реалізувати.Людина звернулась за підтримкою і порадами,а не за нотаціями.

Я уже от меня етих нервов попала в больницу с угрозой преждевременних родов
У Вас все буде добре! Не хвилюйтесь, ми за Вас тримаємо кулаки! Якщо виникають якісь питання - обов'язково пишіть Вам все підкажуть

Я уже от меня етих нервов попала в больницу с угрозой преждевременних родов
Це ще раз доказує,що ваше здоров'я і здоров'я майбутньої дитини зараз саме головне за що потрібно турбуватись.

Вы с 2019 года "ваша регистрация на форуме", живете в сказках! Что же такого произош

Жодна казка не порівняється з жахом мого теперішнього становища! А на початку мене заспокоїли ( на певний час) такі ж солодкоголосі байкарі з досвідом "ничего не будет-расслабтесь "!
У Вас все буде добре! Не хвилюйтесь, ми за Вас тримаємо кулаки! Якщо виникають якісь питання - обов'язково пишіть Вам все підкажуть
Мені до вподоби виважені та спокійні дописи Морфіуса: повага і респект!

Я просто брала кредит а остальними делала проглации я даже етих денег в руках не держала как говориться попала в долговою яму

Я просто брала кредит а остальними делала проглации я даже етих денег в руках не держала как говориться попала в долговою яму
Лиха беда началом ...
Лиха беда началом ...

Відчай​

Усі ще ситі, ми ще не голодні,
Але критичні насувають дні.
І дехто вже у відчаї сьогодні,
І моторошно враз стає мені.
Цей відчай набира критичну масу.
І не відомо скільки ще пройде.
Мені уже й тепер здається часом,
Що спокою нема ніде-ніде.
Його й нема. Тепер усі в напрузі.
І настрій нікудишній у людей.
І не такі радушні нині друзі,
І менш оптимістичних в них ідей.
І чути все частіш роздратування,
Хоч можна жить, далеко не біда.
І між людьми все менш єднання,
В стосунках наступають холода.

Ваша яма уже закінчилась.Все,прийміть ситуацію.Поговоріть з рідними,вони мають знати правду.І з часом все наладиться.Що зможете закриєте.Порадьте рідним встановити антиспам,перевипустіть карти засвічені в МФО і вирішуйте проблеми по мірі їх поступання.На власному досвіді скажу,в мене 18 МФО,тіла різні є і великі,номери кому вважала за потрібне змінила,інших попередила за дзвінки.І знаєте ніякого трешу,автодозвонів,колажів,нічого не було.Півтори року я з МФО,і поки все норм.Майже всі пропонували і пропонують закрити за тіло,але зараз трошки інші плани.А там побачу,можливо і закрию.Наберайтесь сил.І бережіть себе.❤️

Лиха беда началом ...

Відчай​

Усі ще ситі, ми ще не голодні,
Але критичні насувають дні.
І дехто вже у відчаї сьогодні,
І моторошно враз стає мені.
Цей відчай набира критичну масу.
І не відомо скільки ще пройде.
Мені уже й тепер здається часом,
Що спокою нема ніде-ніде.
Його й нема. Тепер усі в напрузі.
І настрій нікудишній у людей.
І не такі радушні нині друзі,
І менш оптимістичних в них ідей.
І чути все частіш роздратування,
Хоч можна жить, далеко не біда.
І між людьми все менш єднання,
В стосунках наступають холода.
Вы точно "из космоса"! Как мужик может так паниковать? Что у вас случилось? Убили? Из жилья выгнали? Корову забрали? Или хоть пуговицу от рубашки?

Мені до вподоби виважені та спокійні дописи Морфіуса: повага і респект!
Ви самі собі перечите)
Він пише якраз позитивні речі, тим самим підбадьорюя вагітну жінку, на відміну від вас, який "ведмедєм" протоптав в темі "все погано" "арешт" "блокування"... Я взагалі маю сумніви, що ви маєте поняття цих всіх слів...
Якесь двояке у вас сприйняття свого "досвіду"... З одного боку ви зуміли набратися мікрозаймів, з іншого не знаєте як можно сплачувати готівкою в терміналах ... дивна ви людина)

Не обращайте внимания на "паникеров"!!! Сменили номер.., занимайтесь своими делами!!!
Мониторьте себя в реестрах! А дальше форумчане и юристы подскажут!!!
Не накручивайте себя как "мальчики в шортах на лямках" ;)

Ви самі собі перечите)
Він пише якраз позитивні речі, тим самим підбадьорюя вагітну жінку, на відміну від вас, який "ведмедєм" протоптав в темі "все погано" "арешт" "блокування"... Я взагалі маю сумніви, що ви маєте поняття цих всіх слів...
Якесь двояке у вас сприйняття свого "досвіду"... З одного боку ви зуміли набратися мікрозаймів, з іншого не знаєте як можно сплачувати готівкою в терміналах ... дивна ви людина)
Морфіус достойна людина! а вас попрошу мене більше не турбувати-всезнайко ви наш!

Всі з цього починали-не картайте себе!
Та как так-то??? Может все таки можно пережить? ;)

Оффтоп
Панголин тоже умеет...:yes2:
Мені вас шкода- вас чекає те саме але не відразу! Згадаєте може колись! Амінь!
Всі з цього починали-не картайте себе!

У 25- 30 років життя в рожевому світлі! La vie en rose!

У меня много мфо29 я в панике пошли просрочки мне скоро рожать я незнаю что мне делать тела большие
Мне мани4ю и манивео сказали ещё месяц назад что отправили письмо... До сих пор ждумс.... Бяки они, говорят одно а по факту другое. Что уж говорить о приезде, обидно даже как-то

Этого точно не произойдет! Я точно знаю, что ничего страшного нет!
Блокираторы на телефоны... Объяснения близким... Суды, к которым нужно готовиться... Решения судов, которые оспариваются, и законно не выполняются...
Ничего страшного!!!
Успокойтесь, не паникуйте, и не пугайте других философскими фразами "Забрали віру у людей та справедливість!" ;)
У вас лично ничего не произошло!!! С чего столько "пыли"???

Аривидерчи!))
Не люблю людей з простроченим почуттям гумору.

Зовсім ні, це не образа але правда.
От накинулися на мене всім форумом : не люди а круки!
Этого точно не произойдет! Я точно знаю, что ничего страшного нет!
Блокираторы на телефоны... Объяснения близким... Суды, к которым нужно готовиться... Решения судов, которые оспариваются, и законно не выполняются...
Ничего страшного!!!
Успокойтесь, не паникуйте, и не пугайте других философскими фразами "Забрали віру у людей та справедливість!" ;)
У вас лично ничего не произошло!!! С чего столько "пыли"???
От накинулися на мене всім форумом : не люди а круки!
У вас лично ничего не произошло!!!
Що ти знаєш про мене і мою ситуацію! І ще! Ніколи -не кажи ніколи!

Назад
Угорі