Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Буде зроблено)

?
О, а чи можете підказати) я змогла знайти гроші на повне покриття усіх 15 мфо, що маю. Які контори можна потрусити на знижечки для закриття? І як це правильно зробити. Я тут багато чого перечитала, але ситуацію, схожу на свою не побачила
А где смогли найти столько денег сразу? ?

На ранних стадиях просрочки смысла писать нет, надо ждать. Сами со временем будут предлагать.

Тоже заинтересовало?))
На ранних стадиях просрочки смысла писать нет, надо ждать. Сами со временем будут предлагать.
Спорный вопрос. Иногда дале на ранних сроках соглашаются. Но крайне редко.

Конечно, я тоже так хочу :rofl:
Вчера только регистрация, а сегодня уже и деньги нашлись)
Не получится. У тебя регистрация не вчерашняя)) Перегистрируйся, может завтра повезет))

Буде зроблено)

?
О, а чи можете підказати) я змогла знайти гроші на повне покриття усіх 15 мфо, що маю. Які контори можна потрусити на знижечки для закриття? І як це правильно зробити. Я тут багато чого перечитала, але ситуацію, схожу на свою не побачила
Ого..Ви дуже оперативно вирішуєте питання.Пишіть їм на пошту,домовляйтеся.От я домовилась с Фін Форсом.Сьогодні вітав зі святом.Чолоаік в шоці і я теж.Раніше сердечки ставив на повідомлення,отакі справи у мене з кредитним експертом.Шо це за дивна тактика у Фін Форса.

kulta, та майже всі. Просто кажете, що готові оплатити на своїх умовах хоч прямо зараз. Не заходять, ну, хай тоді чекають, йдуть в суд
[POSTS=1000]Скажи прикольно - отак от раз і знайшла гроші на 15 сараїв)) Ще й з унікальною ситуацією ... какая інтєрєсная сказочка :попкорн::кофе: [/POSTS]

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
8eb55c1924692382761f8311b43ed7c3_w200.gif

Так, навіть більше. Ще сходила погуляла, і пожарила сирників. Тепер можна щось подивитись чи почитати
Таня,давай добавимся десь,щоб спілкуватися.Будемо тримати зв'язок.Вайбер,Телеграм,Ватсап.Покажу,що мені виписують.А ти своє розповіси.Я у приват телефон скину,чи ти свій.
Дякую за інформацію.

У меня нашлись понимающие друзья, дали под расписку, на год

Прошу пораду, в тих хто вже має трохи досвіду з Мфо, в мене їх 30, прострочки ще не по всіх, але платити я вже взагалі не маю чим, зп невелика, тому розребтись зможу не швидко. Я змінила свій номер і не знаю чи добре зробила, бо може були б якісь пропозиції, і ще скажіть чи варто їм на ел. пошту написати листи що я не взмозі більше оплачувати.

В мене це перший раз, і на жаль про цей форум дізналась вже коли на пролонгації нагребла купу Мфо.
Розумію що будуть дзвонити, але дуже цього боюсь, за перший тиждень дзвінків було безліч і ще смс, вайбер та телеграм.
Я вже не знаю що робити, як бути далі. І як мінімізувати наслідки для себе та близьких,
Схожа ситуація,напишіть якіу вас кантори є?
Маю вже півроку прострочки скажу,як себе хто веде

Це у мене так, мама хоче тримати руку на пульсі. Ніякий Антиспам,нічого не хоче.Добре хоч скала ,що номер зміне,якщо будуть наярювати..Але вона з ними розмовляє,він сам мені і розповів,що моя мама прохала відчепитися від доньки,ну це нормально?Я така зла була. Шо кажи,що не кажи..Прохаю ж не вступати у взаємодію з ними.Ще на каву нехай підуть разом та потеревенять ,як я докотилася до такого життя)
Хай ваша мамуля записує розмову та вуаля в кіберполіцію заява та обовязково в НБУ

Назад
Угорі