Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Всім привіт! Випадково попала на цей форум, прочитала історію Тані і декілька інших і зрозуміла, що я не одна і що зможу впоратися, хоч і потрібен час. Дякую

Дуже Вам дякую?
Всім привіт! Випадково попала на цей форум, прочитала історію Тані і декілька інших і зрозуміла, що я не одна і що зможу впоратися, хоч і потрібен час. Дякую
О,добрий вечір.Проходьте і сідайте.. Все подолаємо обов'язково☕

Шановна,Вас тоже турбує дзвінками Фін Форс?

Шановна,Вас тоже турбує дзвінками Фін Форс?
Ні, террор почався від Кредитпромінвест. Мала необачність відповісти їм у вайбері) мій «менеджер» поводив себе як пес недолугий. тепер всі родичи знають про мою халепу і навіть родичи колишнього хлопця.. і якби це була єдина проблема. Я маю їх 15, з них 4 просрочки (до місяця)

Ні, террор почався від Кредитпромінвест. Мала необачність відповісти їм у вайбері) мій «менеджер» поводив себе як пес недолугий. тепер всі родичи знають про мою халепу і навіть родичи колишнього хлопця.. і якби це була єдина проблема. Я маю їх 15, з них 4 просрочки (до місяця)
Хто це їм продав Ваш борг? цікаво з ким вони пов'язані ..

О..читала про них... але мене Фін Форс дістав,не мене,маму і сина,обох синів..Миколаїв і Одесу підняли на ноги усіх,там і так неспокійно...ще вони
Це коллектори ССлоун? Терор близьких - це найгірше..

Та то страшне..люди і так на нервах..не працювати,не відпочивати не дають..так,Фін Форсу продають борги ССлоан..якби ж вони мали тільки з нами справу,то ми б вже бачили,що далі нам робити.
Будемо разом, підтримувати один одного.Не переживайте.Зараз Таня зайде,поспілкуєтеся..Страшно стане,пишіть сюди.Шо робить,треба розгрібатися.Ми вже традиції свої понавидумували)
Мда,я бы закрыла и Динеро за тело...почитала людей,пишут треш не устраивают..но сначала "любимый" Фин Форс..

Останнє редагування:
Да типа того. Приближенная к ним шарашка. Можно сказать, что сслоан, но хардовый вариант))
Им плевать, кого терроризировать

Хто це їм продав Ваш борг? цікаво з ким вони пов'язані ..
Та ну з ким) є-гроші. Я завтикала закинути грошей, бо вони не нагадали своїми вічними смс і понеслося. Скажені відсотки. Тюхали реструктуризацію. А потім продали
Зараз лажу по УБКІ і не можу зрозуміти, хто такі Європейське Агенство..

Та ну з ким) є-гроші. Я завтикала закинути грошей, бо вони не нагадали своїми вічними смс і понеслося. Скажені відсотки. Тюхали реструктуризацію. А потім продали
Я з ними багато "працювала"...Але їх закрила,бо вже була на форумі..люди писали,які вони скажені..В Манівео часто брала позики ..але ми закрили і їх

Пролонгацію завтикали зробити?

Це Тігіпко банда..у них пару моїх договорів...той всюди...банки має,колекторські компанії...заводи параходи...диви яке спритне

Це Тигіпко банда..у них пару моїх договорів...
А які мфо їм продають, не підкажете?
То гроші на вітер
Я це розумію. У мене тільки розпочався шлях діставання себе з цієї ями. І план дій покищо погано дається. Які будуть поради?

А які мфо їм продають, не підкажете?
Містер Кеш і Кредит Плюс їм продали мої борги...все виписуйте,і чекайте пропозицій вигідних Вам ,за тіло...зараз війна,не забувайте про себе.
Ліпше у доларах лічити борги,це мій лайфхак) не так страшно..
Треба вийти всюди на просрочення.То важко,але треба..бо діла не буде,як і вигідних пропозицій.
Зрозуміло, ну да трохи пізно, так з війною багато чого змінилось, смачного вам.
Таня,а де це ти ділася з поля зору?..шось я нічого не розумію,поки ми з людиною розмовляли, ти випарувалася

Останнє редагування:
Найперше- слова "пролонгаці","перекридитування" та і "реструктуризація" мають назавжди зникнути з Вашого лексикону
Буде зроблено)
А ещё лучше даже в уме их не вспоминать)
?
О, а чи можете підказати) я змогла знайти гроші на повне покриття усіх 15 мфо, що маю. Які контори можна потрусити на знижечки для закриття? І як це правильно зробити. Я тут багато чого перечитала, але ситуацію, схожу на свою не побачила

kulta, та майже всі. Просто кажете, що готові оплатити на своїх умовах хоч прямо зараз. Не заходять, ну, хай тоді чекають, йдуть в суд

Назад
Угорі