Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дуже Вам дякую?Зникло..)![]()
О,добрий вечір.Проходьте і сідайте.. Все подолаємо обов'язковоВсім привіт! Випадково попала на цей форум, прочитала історію Тані і декілька інших і зрозуміла, що я не одна і що зможу впоратися, хоч і потрібен час. Дякую
Шановна,Вас тоже турбує дзвінками Фін Форс?Всім привіт! Випадково попала на цей форум, прочитала історію Тані і декілька інших і зрозуміла, що я не одна і що зможу впоратися, хоч і потрібен час. Дякую
Ні, террор почався від Кредитпромінвест. Мала необачність відповісти їм у вайбері) мій «менеджер» поводив себе як пес недолугий. тепер всі родичи знають про мою халепу і навіть родичи колишнього хлопця.. і якби це була єдина проблема. Я маю їх 15, з них 4 просрочки (до місяця)Шановна,Вас тоже турбує дзвінками Фін Форс?
Хто це їм продав Ваш борг? цікаво з ким вони пов'язані ..Ні, террор почався від Кредитпромінвест. Мала необачність відповісти їм у вайбері) мій «менеджер» поводив себе як пес недолугий. тепер всі родичи знають про мою халепу і навіть родичи колишнього хлопця.. і якби це була єдина проблема. Я маю їх 15, з них 4 просрочки (до місяця)
Це коллектори ССлоун? Терор близьких - це найгірше..О..читала про них... але мене Фін Форс дістав,не мене,маму і сина,обох синів..Миколаїв і Одесу підняли на ноги усіх,там і так неспокійно...ще вони
Та то страшне..люди і так на нервах..не працювати,не відпочивати не дають..так,Фін Форсу продають борги ССлоан..якби ж вони мали тільки з нами справу,то ми б вже бачили,що далі нам робити.Це коллектори ССлоун? Терор близьких - це найгірше..
Будемо разом, підтримувати один одного.Не переживайте.Зараз Таня зайде,поспілкуєтеся..Страшно стане,пишіть сюди.Шо робить,треба розгрібатися.Ми вже традиції свої понавидумували)Це коллектори ССлоун? Терор близьких - це найгірше..
Да типа того. Приближенная к ним шарашка. Можно сказать, что сслоан, но хардовый вариант))Це коллектори ССлоун? Терор близьких - це найгірше..
Та ну з ким) є-гроші. Я завтикала закинути грошей, бо вони не нагадали своїми вічними смс і понеслося. Скажені відсотки. Тюхали реструктуризацію. А потім продалиХто це їм продав Ваш борг? цікаво з ким вони пов'язані ..
Я з ними багато "працювала"...Але їх закрила,бо вже була на форумі..люди писали,які вони скажені..В Манівео часто брала позики ..але ми закрили і їхТа ну з ким) є-гроші. Я завтикала закинути грошей, бо вони не нагадали своїми вічними смс і понеслося. Скажені відсотки. Тюхали реструктуризацію. А потім продали
Пролонгацію завтикали зробити?Та ну з ким) є-гроші. Я завтикала закинути грошей, бо вони не нагадали своїми вічними смс і понеслося. Скажені відсотки. Тюхали реструктуризацію. А потім продали
Зараз лажу по УБКІ і не можу зрозуміти, хто такі Європейське Агенство..
Пролонгацію завтикали зробити?
То гроші на вітерХоча б її
Це Тігіпко банда..у них пару моїх договорів...той всюди...банки має,колекторські компанії...заводи параходи...диви яке спритнеТа ну з ким) є-гроші. Я завтикала закинути грошей, бо вони не нагадали своїми вічними смс і понеслося. Скажені відсотки. Тюхали реструктуризацію. А потім продали
Зараз лажу по УБКІ і не можу зрозуміти, хто такі Європейське Агенство..
А які мфо їм продають, не підкажете?Це Тигіпко банда..у них пару моїх договорів...
Я це розумію. У мене тільки розпочався шлях діставання себе з цієї ями. І план дій покищо погано дається. Які будуть поради?То гроші на вітер
Містер Кеш і Кредит Плюс їм продали мої борги...все виписуйте,і чекайте пропозицій вигідних Вам ,за тіло...зараз війна,не забувайте про себе.А які мфо їм продають, не підкажете?
Таня,а де це ти ділася з поля зору?..шось я нічого не розумію,поки ми з людиною розмовляли, ти випаруваласяЗрозуміло, ну да трохи пізно, так з війною багато чого змінилось, смачного вам.
Найперше- слова "пролонгаці","перекридитування" та і "реструктуризація" мають назавжди зникнути з Вашого лексиконуЯкі будуть поради?
А ещё лучше даже в уме их не вспоминать)Найперше- слова "пролонгаці","перекридитування" та і "реструктуризація" мають назавжди зникнути з Вашого лексикону
Буде зроблено)Найперше- слова "пролонгаці","перекридитування" та і "реструктуризація" мають назавжди зникнути з Вашого лексикону
?А ещё лучше даже в уме их не вспоминать)