Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Таня,ще маленька порада,коли поганий настрій,треба дивитися серіали,бажано турецькі,там у всіх все погано,а потім ...Вуаля, і вони вже багаті та знамениті)я от знайшла собі на сьогодні,не знаю,чи сподобається ,я не дуже люблю серіали,мій улюблений серіали залишилися у 90-х" Беверлі Хіллз та" Район Мелроуз",ти напевно їх і не знаєш,бо молода ще
Ці серіали я знаю, дивилась трохи, ну я відносно молода, мені 32, якщо шо, а турецькі серіали я якщо починаю дивитись то я тоді майже не сплю, бо ж треба додивитись, а в них зазвичай дуже багато серій, то в мене тиждень вилітає тільки так. Мені коли поганий настрій краще послухати музику, особливо який метальчик чи рок.

Ці серіали я знаю, дивилась трохи, ну я відносно молода, мені 32, якщо шо, а турецькі серіали я якщо починаю дивитись то я тоді майже не сплю, бо ж треба додивитись, а в них зазвичай дуже багато серій, то в мене тиждень вилітає тільки так. Мені коли поганий настрій краще послухати музику, особливо який метальчик чи рок.
Добро в тему музики ,вчора запрошували )))

Америкоси про вчителя хіміка і учня )
Аааааа...хочу завтра,після прибирання,дивитися новий випуск"Орел і решка" з Івлєєвою ,їх пустили до Північної Кореї..
Нічого собі...

Таня,от сьогодні твоя черга у музичний бар йти,тільки не засинай там,бо колектори заглядають у вікна)Тouni поставив платівку і чорті де пішов) отак

Таня,от сьогодні твоя черга у музичний бар йти,тільки не засинай там,бо колектори заглядають у вікна)Тouni поставив платівку і чорті де пішов) отак
Я тут ,я вам ще потрібен ?

Ні ,принципово ))
Ні ,принципово ))
Я тебе розумію.Війна це горе,саме страшне,що може бути.Але нашу зелену владу я сприймаю,так саме як і іх.

А і справді,нашо дивитися про Північну Корею.Я ж тут живу,моя сім'я тут живе..Було було ,но таких падлюк ,я ще не бачила у своєму житті.
Це діло твоє ... ,я запитав - я Вам ще потрібен ??
В якому сенсі,ще зарано йти у бар.Ти собі спілкуйся чи справами займайся..потім,як буде вільна година музику послухаємо.

Останнє редагування:
А і справді,нашо дивитися про Північну Корею.Я ж тут живу,моя сім'я тут живе..Було було ,но таких падлюки ще я не бачила
Ти поро ******* ?
А і справді,нашо дивитися про Північну Корею.Я ж тут живу,моя сім'я тут живе..Було було ,но таких падлюки ще я не бачила

В якому сенсі,ще зарано йти у бар.Ти собі спілкуйся чи справами займайся..потім,як буде вільна година музику послухаємо.
Та я вже туди накидав ,Ваша черга )))

Так треба . Добре я баіньки бо херово - захрип вкізяк(
Вже захід сонця,куди спати.ну йди відпочивай,чай випий...тільки справжній чай!з імбиром
Тоuni напевно вампір,шось у мене не дуже добре передчуття..Ота аватарка Джокера..Таня,будь обережна сьогодні у барі.

Вже захід сонця,куди спати.ну йди відпочивай,чай випий...тільки справжній чай!з імбиром
Тоuni напевно вампір,шось у мене не дуже добре передчуття..Ота аватарка Джокера..Таня,будь обережна сьогодні у барі.
Вредне . Мені реально ху ...,так Вампір )))

Останнє редагування:
Ок???

Назад
Угорі