Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
????? в мене телефон вже зависає, то по два рази відправляє, то взагалі не відправляє
Все в порядке. Это на сервере обновление. Оно недолго длится. И скорее всего уже закончилось. Так что с телефоном все в порядке у Вас)
Ну ,не можу я ,всі теми обійти ))) тим паче що тиждень випав бо робив в день )))
Отож)

Я так багато вже дуже давно не переписувалась, все тільки з подружкою якимись відосиками обмінівались, а тут цілий вечір спілкування

Все в порядке. Это на сервере обновление. Оно недолго длится. И скорее всего уже закончилось. Так что с телефоном все в порядке у Вас)

Отож)
В мене не було глюків )))
Я так багато вже дуже давно не переписувалась, все тільки з подружкою якимись відосиками обмінівались, а тут цілий вечір спілкування
І як ?

Молодець ?,а тепер лягли мабуть і я теж ,по спали і колись там проснулись з новими силами ! А щось мені твій смайлик не очень ! Чому він сумний ?!
Він не сумний, він просто підморгнув.

І це зауваж не у весь хфорум заспокоював !))))
Це так, не весь, але цього було більш ніж достатньо, такої підтримки як тут сьогодні, я мабуть ще ніколи в житті не отримувала. Це було дуже приємно

Це так, не весь, але цього було більш ніж достатньо, такої підтримки як тут сьогодні, я мабуть ще ніколи в житті не отримувала. Це було дуже приємно
Тримайся ,всі ми пришедші в перші дні отримували те що нам треба було ! Ой ,не приймала участі в розпіканні калаа , то в загалі бомба )))

Тримайся ,всі ми пришедші в перші дні отримували те що нам треба було ! Ой ,не приймала участі в розпіканні калаа , то в загалі бомба )))
Тут дійсно саме те що потрібно, коли ти сам не знаєш що робити, і це дуже круто

Назад
Угорі