Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Те що зараз скажу! Я знайшов на форумі друзів - реально друзів ,які підтримають не тільки словом ,а Ів житті ,а ті друзі з роботи залишилось пару людей ,які реально .Так що якось так ! Життя - ссуко )
Аналогично)))
Поэтому не удивлён совсем)

Ну ,не смішно ,в тебе термін - ого ))
И шо?) Я чем-то отличаюсь от людей на форуме?) Ну, кроме того, что у меня Бентли)))
Я такой же, как и все, с теми же проблемами. Просто восприятие несколько иное. Ну, и для себя принял решение, что больше никаких кредитов никогда. Работаю потихоньку, хватает, и ладно.

Дійшло ?! Я був ,та і зараз в сраці !))) Но то не суттєво ,взагалі !Забий на все ,друзі якщо вони дійсно друзі то залишаться ,а ті нах...
Та я їх і так багато не маю, зараз спілкуюсь найбільше з колегами по роботі, але це таке спілкування поки разом працюємо, тому за друзів я не переживаю, я коли звільнюсь і так перестану з ними спілкуватись. Мене просто напрягає сам факт тих дзвінків і можливі претензії до мене. Я просто ще не навчилась відстоювати себе, і ці розмови мені неприємні. Але я вже починаю змінюватись, і надіюсь що найближчим часом, мені буде байдуже до таких розмов.

И шо?) Я чем-то отличаюсь от людей на форуме?) Ну, кроме того, что у меня Бентли)))
Я такой же, как и все, с теми же проблемами. Просто восприятие несколько иное. Ну, и для себя принял решение, что больше никаких кредитов никогда. Работаю потихоньку, хватает, и ладно.
Я про твоє бентлі вже прочитав ))) і я зроблю все щоб більше не повертатися до кредитів ,по перше не приємлемо по другому чи третьому колу стидно зайти на форум і опа ))) так ,Ти звичайний з тобою можна спілкуватись і доволі звично ,і навачки наголошу ! Це Адмін форуму !))))

Вот, блин, а до этого никак...((
Проблема в том, что большинство форумчан приходят к нам тогда, когда уже все грустно и деньги взять негде, потому что уже везде набрались... и пора разгребать

У меня много отсеялось друзей. Или "друзей". И нифига не жалею. Только рад, что так судьба распорядилась.
Нажаль до того як в тебе вже не залишається варіантів знайти гроші, то ти чомусь не задумуєшся про те що ти робиш не те що потрібно, думаєш я впораюсь. А по факту заганяєш себе все глибше і глибше, замість того щоб визнати що в тебе є проблеми, ну в мене було так.

Я просто ще не навчилась відстоювати себе
Учитесь. У Вас есть прекрасная возможность. И все это бесплатно без регистрации и СМС))
Скажу одну истину, которую сообщили мне в юности, грубовато, конечно, но из песни слов не выкинешь: тут два варианта - либо е..ут тебя, либо е..ешь ты.
Поэтому не давайте себя в обиду и отстаивание свои права, свое достоинство!
Какая-то шавка имеет право по телефону Вас оскорблять? А кто ее этим правом наделил? Богатый дядя, когда принял на работу и кинет два раза в месяц косточку за хорошую "работу"?) Ну, так собака на то и собака))
ці розмови мені неприємні.
Не разговаривайте с ними! Вы что на одном с ними уровне? Помилуй, Бог! Им до вашего уровня ещё грызть ступеньки.
Але я вже починаю змінюватись, і надіюсь що найближчим часом, мені буде байдуже до таких розмов.
И вот это уже хорошо!
images.webp

Нажаль до того як в тебе вже не залишається варіантів знайти гроші, то ти чомусь не задумуєшся про те що ти робиш не те що потрібно, думаєш я впораюсь. А по факту заганяєш себе все глибше і глибше, замість того щоб визнати що в тебе є проблеми, ну в мене було так.
Ростем- розвиваємося !)))А як нашталт дати собі трішки відпочити ,не грузитись ,ну хоча б спробувати !

Та знаю я это все...
Все это проходил. И неоднократно. И золото в ломбард шло, и продавалось, и не успевал выкупать. И у друзей занимал под проценты))), и работал сутками, чтобы отдать. Все это было. До тех пор, пока не сказал себе "хватит".

Учитесь. У Вас есть прекрасная возможность. И все это бесплатно без регистрации и СМС))
Скажу одну истину, которую сообщили мне в юности, грубовато, конечно, но из песни слов не выкинешь: тут два варианта - либо е..ут тебя, либо е..ешь ты.
Поэтому не давайте себя в обиду и отстаивание свои права, свое достоинство!
Какая-то шавка имеет право по телефону Вас оскорблять? А кто ее этим правом наделил? Богатый дядя, когда принял на работу и кинет два раза в месяц косточку за хорошую "работу"?) Ну, так собака на то и собака))

Не разговаривайте с ними! Вы что на одном с ними уровне? Помилуй, Бог! Им до вашего уровня ещё грызть ступеньки.

И вот это уже хорошо!
images.jpeg
З істиною погоджуюсь, але в своєму житті я її трохи пізно зрозуміла, я працюю на своїй роботі вже 10 років, відразу після інституту, і тільки десь останній рік до мене почала доходити що я роблю все що кому потрібно, а коли потрібно мені по всім поx... Я навіть коли десь відпрошуюсь на один день то це для всіх трагедія, починають дзвонити ще з самого ранку через всякі дрібниці, але все ж таки як кажуть краще пізно ніж ніколи, і я намагаюсь зараз все змінити, хоча це і не легко, тому що в першу чергу потрібно змінити себе і почати на них трохи забивати

З істиною погоджуюсь, але в своєму житті я її трохи пізно зрозуміла, я працюю на своїй роботі вже 10 років, відразу після інституту, і тільки десь останній рік до мене почала доходити що я роблю все що кому потрібно, а коли потрібно мені по всім поx... Я навіть коли десь відпрошуюсь на один день то це для всіх трагедія, починають дзвонити ще з самого ранку через всякі дрібниці, але все ж таки як кажуть краще пізно ніж ніколи, і я намагаюсь зараз все змінити, хоча це і не легко, тому що в першу чергу потрібно змінити себе і почати на них трохи забивати
Відповісти ? Чи змовчати ? )))

Ростем- розвиваємося !)))А як нашталт дати собі трішки відпочити ,не грузитись ,ну хоча б спробувати !
Це важко, особисто для мене, я якесь трохи дурне, бо я постійно гружусь по всякій ху...ні.
Відповісти ? Чи змовчати ? )))
Як хочеш?, я в принципі все розумію, тільки чомусь роблю не так як розумію

тільки десь останній рік до мене почала доходити що я роблю все що кому потрібно, а коли потрібно мені по всім поx..
Вообще не удивлен.
Если после института, 10 лет... так Вы весьма молодая мадемуазель. Вот теперь просто подумайте, а имеет ли смысл тратить золотые годы своей жизни на такую работу?) Вообще специалисты рекомендуют больше 3-5 лет не задерживаться на одной работе. И если менять, то хотя бы с небольшим изменением вида деятельности. Я не в коем случае не рекомендую прям вот взять и бросить работу. Но рекомендую задуматься, а может есть смысл поискать более интересную работу? Или, к примеру, попробовать себя в каком-то своем деле? Может есть смысл начать что-то делать такое, что было бы интересно Вам и приносило удовольствие и при этом приносило прибыль? Пока работаете можно параллельно начать. Даже, мне кажется, что уже через некоторое время это принесет свои плоды.
в першу чергу потрібно змінити себе і почати на них трохи забивати
Не. Так это не работает).
Себя менять не нужно. Это глупо. Ради чего? Ради кого? И, самое главное - для чего?! Менять нужно восприятие. Восприятие проблемы, восприятие жизненных ситуаций и так далее.
И забивать не нужно. Просто нужно научиться ставить на первое место себя. Поверьте, жертвуя собой, Вы не получите ничего! Вы только отдаете. А получите ли взамен что-то? Ох, у меня лично сомнения).

Це важко, особисто для мене, я якесь трохи дурне, бо я постійно гружусь по всякій ху...ні.

Як хочеш?, я в принципі все розумію, тільки чомусь роблю не так як розумію
Добре ,дай відповідь на одне ,чи два запитання ?

Та ,скільки можна ? Перемкнись ,так тяжко - но треба ,бо далі не буде діла !
Та мене сьогодні поки попустило, то я взагальному про те як я дійшла до того що зараз є, і як я зараз намагаюсь змінити себе і ситуацію вцілому.

Все возможно. Главное не опускать руки!
Та мене сьогодні поки попустило, то я взагальному про те як я дійшла до того що зараз є, і як я зараз намагаюсь змінити себе і ситуацію вцілому.
А что сейчас есть?

Назад
Угорі