Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Танюша,ми всі проблеми вирішемо у музичному барі..я ще дізнаюсь,хто там бармен,щоб пробковий збір з нас не брали,бо ми невелику фінансову нагрузку маємо)Нас Тоuni пообіцяв провести туди, ми ж знатні меломани?
Клас, я отримала сьогодні таку підтримку як ще ніколи в житті. Тому з вами хоч до бару хоч будь куди?.

Клас, я отримала сьогодні таку підтримку як ще ніколи в житті. Тому з вами хоч до бару хоч будь куди?.
О,це добре ! Спілкуйся , я ще не спатиму ,можеш знайти мій щоденник перечитати ))))

Останнє редагування:
Останнє редагування:
А я,про що !)) Я прийшов вже в прострочках ,тиждень не ївши і не спавши ,на межі ! Так що ....))))
Я форум також знайшла коли вже не мала як більше пролонгувати, постійно була в стресі і думала де знайти гроші, коли остання моя надія знайти гроші пропала, я почала шукати варіанти як з цього вилазити, і добре що я знайшла форум, тепер хоч розумію що робити, а якщо не розумію то можна запитати.

Я форум також знайшла коли вже не мала як більше пролонгувати, постійно була в стресі і думала де знайти гроші, коли остання моя надія знайти гроші пропала, я почала шукати варіанти як з цього вилазити, і добре що я знайшла форум, тепер хоч розумію що робити, а якщо не розумію то можна запитати.
Дійшло ?! Я був ,та і зараз в сраці !))) Но то не суттєво ,взагалі !Забий на все ,друзі якщо вони дійсно друзі то залишаться ,а ті нах...

коли остання моя надія знайти гроші пропала, я почала шукати варіанти як з цього вилазити, і добре що я знайшла форум
Вот, блин, а до этого никак...((
Проблема в том, что большинство форумчан приходят к нам тогда, когда уже все грустно и деньги взять негде, потому что уже везде набрались... и пора разгребать
Дійшло ?! Я був ,та і зараз в сраці !))) Но то не суттєво ,взагалі !Забий на все ,друзі якщо вони дійсно друзі то залишаться ,а ті нах...
У меня много отсеялось друзей. Или "друзей". И нифига не жалею. Только рад, что так судьба распорядилась.

Вот, блин, а до этого никак...((
Проблема в том, что большинство форумчан приходят к нам тогда, когда уже все грустно и деньги взять негде, потому что уже везде набрались... и пора разгребать

У меня много отсеялось друзей. Или "друзей". И нифига не жалею. Только рад, что так судьба распорядилась.
Те що зараз скажу! Я знайшов на форумі друзів - реально друзів ,які підтримають не тільки словом ,а Ів житті ,а ті друзі з роботи залишилось пару людей ,які реально .Так що якось так ! Життя - ссуко )

Назад
Угорі