Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Я намагаюсь, але сьогодні в мене якийсь такий стан, що мені здається що і мама справиться і родичі якщо їм будуть дзвонити, і решта ті кому позвонять, а я не зможу, реву вже годину і ніяк не можу зібратись
Если вы не перестанете реветь. То на утро будете выглядеть ужасно. Красные глаза, мешки под глазами. Оно вам надо?) Так что идите умойтесь, включайте комедию и смотрите))

Я завжди переживала що про мене подумають інші, і ніяк не можу цього позбутись, завжди спочатку думаю про когось, а про себе вже як виходить
Я теж так думав ,а від тепер тільки я і моє ставлення до навколишніх ,моя порада - прислухайтесь до мене ,знайдіть гарний фільм і пориньте ,дайте мізкам відпочити - перезавантажтесь ,борги ні куди не дінуться а жити треба !

Бо Ви,Таня,порядна людина.Хвилюєтесь за усіх.А Вас хтось цінує, відовлікає від негативних думок, підіймає настрій? Мене мій Ілюша, молодший син і чоловік..от і весь список,кому до мене є діло,і кому буде погано без мене.Всі інші продовжать свої справи,як завжди.А ми депресуємо і з'їдаємо себе,бо що ж "подумает тёти Мотиной козы племянница"..
Це так, але цього так легко я не можу позбутись, я намагалась не думати про інших, і виходячи з мого сьогоднішнього стану, в мене це пока не вийшло
Если вы не перестанете реветь. То на утро будете выглядеть ужасно. Красные глаза, мешки под глазами. Оно вам надо?) Так что идите умойтесь, включайте комедию и смотрите))
Попробую

Я завжди переживала що про мене подумають інші, і ніяк не можу цього позбутись, завжди спочатку думаю про когось, а про себе вже як виходить
Таня,коли в моє місто зайшли росіяни у лютому 22,я пообіцяла собі у тому бомбосховищі бути щасливою,а все інше дрібниці..ми переживаємо тяжку війну, що нам ті колектори намахані. Через тиждень обов'язково розповісте мені,як Вам марафон .І кожен день ,по настрою,пишіть як Ви.

Я теж так думав ,а від тепер тільки я і моє ставлення до навколишніх ,моя порада - прислухайтесь до мене ,знайдіть гарний фільм і пориньте ,дайте мізкам відпочити - перезавантажтесь ,борги ні куди не дінуться а жити треба !
Сподіваюсь що я також скоро дійду до того що спочатку я, а все решта потім. Спробую взяти себе в руки
Таня,коли в моє місто зайшли росіяни у лютому 22,я пообіцяла собі у тому бомбосховищі бути щасливою,а все інше дрібниці..ми переживаємо тяжку війну, що нам ті колектори намахані. Через тиждень обов'язково розповісте мені,як Вам марафон .І кожен день ,по настрою,пишіть як Ви.
Ок. Дякую. Обов'язково напишу.

Ми вже трохиТані надоїли ) ой,Таня,ми ж гірше за тіх колекторів)Як почнемо підтримувати,то всьо,пиши пропало)

Добре. Дякую за підтримку!
Завжди радий допомогти ,бо ми тут всі такі хтось прийшов раніше на багато і підтримує новеньких ,а є і такі що по другому колу а може і по третьому ,уявіть !)))

Завжди радий допомогти ,бо ми тут всі такі хтось прийшов раніше на багато і підтримує новеньких ,а є і такі що по другому колу а може і по третьому ,уявіть !)))
Нічого собі... другу і третю хвилію я б навряд чи витримала морально) люди люблять гострі відчуття,то є їх смак життя

Нічого собі... другу і третю хвилію я б навряд чи витримала морально) люди люблять гострі відчуття,то є їх смак життя
Ну так ,я не так давно на форумі ,почитайте є унікали )))А воно знаєте як перший раз зміг вибратись то зможу і другий )))

Т
Ми вже трохиТані надоїли ) ой,Таня,ми ж гірше за тіх колекторів)Як почнемо підтримувати,то всьо,пиши пропало)
ТА ні, не надоїли, навпаки. Вмилась, переодягнулась і іду займатись, в мене сьогодні тренування по плану, а я ревіла пів вечора, тепер дякуючи вам трохи зібралась і все таки позаймаюсь

Якщо чесно то навіть не уявляю, я з першою не можу справитись, а дві чи три хвилі це жесть

Т

ТА ні, не надоїли, навпаки. Вмилась, переодягнулась і іду займатись, в мене сьогодні тренування по плану, а я ревіла пів вечора, тепер дякуючи вам трохи зібралась і все таки позаймаюсь
Огонь ! Вперед ,повторюсь - відпустіть проблеми дайте мізкам трішки перезавантажитись ,перемкніться
Якщо чесно то навіть не уявляю, я з першою не можу справитись, а дві чи три хвилі це жесть
Я теж з першої ніяк не вигребу ?

Огонь ! Вперед ,повторюсь - відпустіть проблеми дайте мізкам трішки перезавантажитись ,перемкніться

Я теж з першої ніяк не вигребу ?
Сподіваюсь, що якось ми вже з цього вигребим, з такою підтримкою неможливо не вигребтись

Т

Таня,відставити ревіти...Ви чарівна жінка,пам'ятайте про це завжди..от побачите,скоро будемо відкорковувати пляшечку якогось брюта або просекко саме тут, на цьому місті,бо закрили половину боргів..Але можна і після кожного закриття )по келиху шампанського,балувати себе треба..Потім підем ставити улюблену музику,я бачила на форумі є така тема)

Назад
Угорі