Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Я от закрию Фін Форс і випью пару келихів.Все,записую у щоденник нову традицію)Шампанські дні буде називатися..але тільки я буду знати,що то значить))

Таня,відставити ревіти...Ви чарівна жінка,пам'ятайте про це завжди..от побачите,скоро будемо відкорковувати пляшечку якогось брюта або просекко саме тут, на цьому місті,бо закрили половину боргів..Але можна і після кожного закриття )по келиху шампанського,балувати себе треба..Потім підем ставити улюблену музику,я бачила на форумі є така тема)
Так ,є тема під настрій ,можна і зразу щось закинути туди )
ну я б точно не хотіла б переживати таке декілька раз

Так, беру себе в руки?
Бачете ,Ви людина розумна - бо вам як і мені вистачило разу ! ))Ану покажіть себе ?

Бачете ,Ви людина розумна - бо вам як і мені вистачило разу ! ))Ану покажіть себе ?
Тільки Ви як мене там побачите,нікому не кажіть,що я трошки мекнула)Репутація все таки ?

Тільки Ви як мене там побачите,нікому не кажіть,що я трошки мекнула)Репутація все таки ?
Я Вас умоляю ,мій не гласний статус - алкаш вихідного дня ???
?

Останнє редагування:

?
В музыкальный бар будем заходить по одному и сразу не подходим к бармену,типа мы меломаны) ? бо модераторы догадаются сразу же )

В музыкальный бар будем заходить по одному и сразу не подходим к бармену,типа мы меломаны) ? бо модераторы догадаются сразу же )
Та ,ладно не заморочуйся ,модератори тут адекватні ?

Я от закрию Фін Форс і випью пару келихів.Все,записую у щоденник нову традицію)Шампанські дні буде називатися..але тільки я буду знати,що то значить))
Це класна традиція

Реві

В руки себе взяла, ревіти перестала. Позаймалась, настрій покращився. Тепер буду намагатись не доводити себе до такого стану. Підтримка тут просто бомбезна.
Будем з Вами разом трохи вмекнуті☺

Останнє редагування:
Це класна традиція

Реві

В руки себе взяла, ревіти перестала. Позаймалась, настрій покращився. Тепер буду намагатись не доводити себе до такого стану. Підтримка тут просто бомбезна.
Всі ми чез це пройшли ,я сутками не спав і не їв ))) ,повторюсь - дайте мізкам відпочити і перезагрущитсь ,зпершогоразу може не получитись ,але спробувати треба !?

Всі ми чез це пройшли ,я сутками не спав і не їв ))) ,повторюсь - дайте мізкам відпочити і перезагрущитсь ,зпершогоразу може не получитись ,але спробувати треба !?
Не спали,не їли...то вже перебор,хоча на душі погано,то капець..а через скільки ліпше стало? Рідні теж пресували?

Буду намагатись більш не розкисати, бо мої сльози кредитів не оплатять, і такий стан ніяк не допомагає вирішувати проблеми тай і взагалі жити.

Не спали,не їли...то вже перебор,хоча на душі погано,то капець..а через скільки ліпше стало? Рідні теж пресували?
Можна на ти ,ні обійшлося без рідні - якщо бувшу тещю і тестя не рахувати рідними )))),та фу - там десь є мій щоденник ,там капець ,реестрацію можеш подивитись натиснувши на мій профіль ))

Це класна традиція

Реві

Будем з Вами разом трохи вмекнуті☺
Танюша,ми всі проблеми вирішемо у музичному барі..я ще дізнаюсь,хто там бармен,щоб пробковий збір з нас не брали,бо ми невелику фінансову нагрузку маємо)Нас Тоuni пообіцяв провести туди, ми ж знатні меломани?

Можна на ти ,ні обійшлося без рідні - якщо бувшу тещю і тестя не рахувати рідними )))),та фу - там десь є мій щоденник ,там капець ,реестрацію можеш подивитись натиснувши на мій профіль ))
О,добре...я перечитаю твою історію,щоб ти лишній раз не переповідав.

Танюша,ми всі проблеми вирішемо у музичному барі..я ще дізнаюсь,хто там бармен,щоб пробковий збір з нас не брали,бо ми невелику фінансову нагрузку маємо)Нас Тоuni пообіцяв провести туди, ми ж знатні меломани?
Та заходьте ,я вже туди закинув за вечір !))))
О,добре...я перечитаю твою історію,щоб ти лишній раз не переповідав.
Там один ...)))

Та заходьте ,я вже туди закинув за вечір !))))
Ти вже там..оце так..не пали контору?я через півгодини буду) типу, улюблена класика і всі діла)у якому стилі вечірка сьогодні? Це ж сьогодні п'ятниця..
Таня, Тоuni вже у барі нас чекає..давай збирайся,вийдемо в люди

Ти вже там..оце так..не пали контору?я через півгодини буду) типу, улюблена класика і всі діла)у якому стилі вечірка сьогодні? Це ж сьогодні п'ятниця..
Там ,байдуже - закидай що подобається ))))

Назад
Угорі