Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
Доброго вечора протермінування десь півтора до двух місяців,але вони в мене виявились скаженими,і до сестер почали звонити(злив телефон приват бо в них є картки)я включила режим сніжинки,але після того як почали звонити сестрам набралась хрен зна чого та домовилась за тіло.але були пролонгації,предлагали більше,але я говорила що з війною не маю стабільного заробітку маю три тисячі(хоча тіло було 6.5к)то вони предложили на протязі трьох днів акція 7к.Я ще просила меньше,але вони не були згодні,х*р з ним,я заплатила та звінки перестали з 100 до 5-10 на теперішній час.
Дякую за відповідь, бо в мене в них кредит на 20 тис, тільки один раз 500 грн закинула. За тіло не хочуть закривати нарахували вже десь 55 тис, пропонують знижку, щоб закрила за 32 тис, але я сказала ні, то вже тижні 2 від них трубку не беру. А сьогодні прийшов лист за місцем реєстрації, а що там хз, я сказала його спалити

Вони перші хто подзвонив до моєї мами та чоловіка) за ними зразу топ1)
Топ1 - це ж нова маленька форма ксеноморфа є-воші. Прип*ити треба було, коли вилуплялась, але пізно
Галя просто забыла про свою историю с адвокатом))
Там Киану Ривз помогатором был. Такое не забывается)

Дякую за відповідь, бо в мене в них кредит на 20 тис, тільки один раз 500 грн закинула. За тіло не хочуть закривати нарахували вже десь 55 тис, пропонують знижку, щоб закрила за 32 тис, але я сказала ні, то вже тижні 2 від них трубку не беру. А сьогодні прийшов лист за місцем реєстрації, а що там хз, я сказала його спалити
Доброго вечора,читала тут що краще писати їм на почту,там більш меньш адекватні,хоча як на кого попадете,я грусним голосом тіпа в дупі від кредитів та не маю стабільнлго заробітку просила їх мені допомогти,але всі розмови записувала при тому не відмовлялась від сплати,але або тіло або на лояльних умовах,бажаю вам сили,терпіння,та адекватних операторів.

Останнє редагування:
Просила їм допомогти в адекватному вирішення мого кредиту,завжди йшли на поступки.

Доброго вечора,читала тут що краще писати їм на почту,там більш меньш адекватні,хоча як на кого попадете,я грусним голосом тіпа в дупі від кредитів та не маю стабільнлго заробітку просила їх мені допомогти,але всі розмови записувала при тому не відмовлялась від сплати,але або тіло або на лояльних умовах,бажаю вам сили,терпіння,та адекватних операторів.
Доброго вечора. Дякую за відповідь, спробую ще на електронну пошту їм написати, бо платити 10 тис зверху точно не буду, за ці гроші ще можна май кредит закрити?

Реклама/Спам
Прошу пораду, в тих хто вже має трохи досвіду з Мфо, в мене їх 30, прострочки ще не по всіх, але платити я вже взагалі не маю чим, зп невелика, тому розребтись зможу не швидко. Я змінила свій номер і не знаю чи добре зробила, бо може були б якісь пропозиції, і ще скажіть чи варто їм на ел. пошту написати листи що я не взмозі більше оплачувати.

В мене це перший раз, і на жаль про цей форум дізналась вже коли на пролонгації нагребла купу Мфо.
Розумію що будуть дзвонити, але дуже цього боюсь, за перший тиждень дзвінків було безліч і ще смс, вайбер та телеграм.
Я вже не знаю що робити, як бути далі. І як мінімізувати наслідки для себе та близьких,
Ви щодо банкрутства фізичної особи чули? Можу допомогти скласти заяву в суд про оголошення неплатоспроможності, але потрібна сума на оплату послуг арбітражного керуючого
близько 40 тисяч. Напишу відразу просто хочу допомогти тому, що сама була в схожому положенні. Правда кредити були в банках, а не в МФО.

Ви щодо банкрутства фізичної особи чули? Можу допомогти скласти заяву в суд про оголошення неплатоспроможності, але потрібна сума на оплату послуг арбітражного керуючого
близько 40 тисяч. Напишу відразу просто хочу допомогти тому, що сама була в схожому положенні. Правда кредити були в банках, а не в МФО.
Luda84, У вас три повідомлення і всі три про "можу допомогти". Ви альтруїст і зареєструвались на форумі щоб безкоштовно допомагати форумчанам з процедурою банкрутства фізиків?

А це що погано. Мені одна людина допомогла і я затвердила план реструктуризації з сумою мені по кишені. Хоча теж був стан відчаю тепер хочу допомогти іншим.
Зрозуміло, що в суді безоплатно не буде, але можна обійтись без адвоката, що дозволить зекономити кошти

А це що погано. Мені одна людина допомогла і я затвердила план реструктуризації з сумою мені по кишені. Хоча теж був стан відчаю тепер хочу допомогти іншим.
Зрозуміло, що в суді безоплатно не буде, але можна обійтись без адвоката, що дозволить зекономити кошти
А готовий пакет на знос напису є?

А той, хто допомагав, оцінить те, що Ви його працю продаєте/даруєте?
Жаль

Назад
Угорі